3 NAJVEĆA SRETNIKA SEDMICE od 16. do 22. maja! – OVOM znaku ova sedmica ulazi u POVIJEST kao NAJBOLJI DANI U ŽIVOTU!

3 NAJVEĆA SRETNIKA SEDMICE od 16. do 22. maja! – OVOM znaku ova sedmica ulazi u POVIJEST kao NAJBOLJI DANI U ŽIVOTU!

16 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što ovaj tjedan čini tako posebnim za vas je to što konačno možete učiniti nešto što ste već dugo željeli, i ne samo to, možete podijeliti iskustvo s nekim koga volite.

Budući da na vašim ljestvicama ima putovanja, to je više nego vjerojatno nešto povezano s odmorom ili dobivanjem zasluženog slobodnog vremena. Ali to je puno više od opuštanja ili odmora. Radi se o kvalitetnom vremenu provedenom u slobodnom životu s onim koga volite.

Ovaj tjedan vam apsolutno nitko ne može stati na put. I iako možda neće potrajati, ovo je jedan od onih tjedana koji bi potencijalno mogao ući u vašu povijest kao najbolji.

Zabavite se, budite oprezni, učinite pravu stvar i budite zahvalni na činjenici da ste u mogućnosti da se tako zabavite u ovom životu.

 

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan uhvatit ćete zujanje Mjeseca u Strijelcu, jer vam govori o pojmovima koji proširuju um i ideji da možda, samo možda, i vi možete biti dio nečega većeg od vas samih. Ovo je tjedan kada razmišljate o dobrotvornim akcijama i spašavanju životinja.

Ovo je tjedan u kojem gubite sebe u pomaganju drugima, jer to želite, a ne zato što morate.

A s Mjesečevim trigonom Jupiterom koji radi u vašu korist, zasigurno ćete požnjeti nagrade koje dolaze ako ste velikodušni poput vas.

Kada dođete u dodir sa zahvalnošću, možda ćete čak pustiti i suzu radosnicu zbog svega što imate u ovom životu. Ovaj tjedan radi taj akord, uvijek iznova, dajući vam do znanja da ste nekako pobjegli od grubosti i uzdigli se iznad svega.

Budi ponosna i sretna što si živa, Djevice. Ti si nečija sjajna zvijezda i jako si voljena.

Stranice: 1 2