Prošlost OVIH znakova je bila bolna, ali im zato dolazi BUDUĆNOST koja će biti USPJEŠNIJA i PREDIVNA!

OVAN

Pritisak, mračne misli ili dosada počet će se smanjivati ​​i vjerojatno će se pretvoriti u uzbuđenje tijekom sljedećeg koraka koji želite poduzeti. Ovaj tjedan ide drugačije od onih koji su mu prethodili. Stvari idu gore, situacije koje su vas mučile nisu više tako čvrsto vezane uz vašu srž i želite dopustiti da vaša prava osobnost zasja i inspirirati druge da se izvuku iz vlastitih problema.

Mnoga su pitanja jednostavnija nego što se činilo. Uvidi koji padaju na pamet uskoro će vas podsjetiti na mogućnost lakoće i najpraktičnijeg pristupa vašoj stvarnosti. Možete promijeniti toliko malih stvari i navika koje ne podržavaju širenje i napredak. Slijedite inspirativne ideje i ne zadržavajte se predugo oko zastarjelih.

Ovotjedna afirmacija: “Moji talenti su vrijedni.”

 

BIK

Sve ide polako, ali ide naprijed, a vidljive su posljedice na djela iz prošlosti i konačno pokazuju njihove pozitivne strane. Želite djelovati impulsivno, ali prvo trebate strpljenje i miran, čvrst plan kako biste mogli posegnuti za višim ciljevima koje želite. Budućnost je tu za preuzimanje, sve što trebate je malo usredotočenosti i postojana odluka.

Odvojili ste vremena da analizirate situaciju na poslu i otkrili da odnosi igraju važnu ulogu u stvarima koje su trebale biti racionalne. Provjerite ima li nedosljednosti u svom osobnom životu i emocionalnom svijetu i provjerite jeste li oduzeli previše energije i vremena važnim vezama.

Ovotjedna afirmacija: “Biram ljubav.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Kompromisi napravljeni u prošlosti pokazat će se plodonosnim jer se nađete u situaciji u kojoj je potrebna čvrsta struktura, ali ste na rubu sloma i ne biste trebali prijeći previše vlastitih granica. Budite oprezni sa svojim tijelom, dovoljno se odmarajte, obavite rutinski pregled vrti li vam se po glavi i obratite pozornost potrebnu da se osjećate zdravim.

Neke stvari su važnije od drugih. Zapišite prioritete na papir i pokušajte biti racionalni oko stvari koje vam se ne čine u redu. Vrijeme koje posvetite određenim dilemama možda je bolje iskoristiti na drugim mjestima, s obitelji, prijateljima ili jednostavno obraćajući pažnju na sebe.

Ovotjedna afirmacija: “Moje vrijeme je dragocjeno.”

RAK

Uglavnom ste nadahnuti i motivirani za postizanje određenog cilja. Čak i ako su stvari krenule stranputicom i odvele vas u čudnom smjeru u prošlosti, više ste nego spremni isprobati nešto novo i lutati kada je to potrebno kako biste stekli jasnoću i novu perspektivu za koju se možete držati. Vaš unutarnji svijet je već prošao kroz važne promjene, a možete ih vidjeti kako se manifestiraju i u vanjskom svijetu.

Moralni imperativi koji su vas doveli ovako daleko počinju sjajno sjati na vašem putu. Učinili ste dobro, ostali ste iskreni prema sebi i niste iznevjerili svoje srce i iznevjerili se, čak i kada ste bili izazvani i testirani na putu.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam jak i samodostatan.”

 

LAV

Prvi dokument koji tvrdi da svaka osoba ima pravo na obrazovanje bio je meksički ustav. Morate razumjeti što povijest pokušava poučiti kako biste krenuli dalje na zdravijim i strukturiranijim temeljima, ali ne želite više gledati predaleko unatrag ili predaleko unaprijed.

Dileme su donijeli opterećujući i teški dijalozi. Do kraja tjedna znat ćete gdje se nalazite, imati različite rasprave ili stupiti u kontakt s vlastitim unutarnjim glasom koji će vam reći što želite raditi, a što biste radije izbjegavali. Nemojte žuriti kada vam je očito potrebno više vremena za posljednji poziv.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoj prirodni tempo.”

 

DJEVICA

Čovjek koji je izumio moderne Kubikle nazvao ih je “monolitnim ludilom” prije nego što je umro. Iako su vam neke stvarnosti danas normalne, u prošlosti ih se nije smatralo uobičajenim i trebali biste ostati svjesni napretka koji su pojedini pojedinci već napravili kako bi prihvatili nove pozicije i promjene koje su se odnosile na njihovu okolinu.

Odnosi ovise o svačijoj fleksibilnosti, fleksibilnosti prema promjenama i fleksibilnosti prema krutim stavovima drugih ljudi. Nema potrebe gurati bilo kakvo gledište onima koji ne žele promijeniti perspektivu. Možete ih prihvatiti takve kakve jesu.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam uravnotežen.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

Prošlost OVIH znakova je bila bolna, ali im zato dolazi BUDUĆNOST koja će biti USPJEŠNIJA i PREDIVNA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top