LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Septembar: Jedan znak će zasjati u punom sjaju i osvojiti srce osobe koja mu je u srcu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Septembar: Jedan znak će zasjati u punom sjaju i osvojiti srce osobe koja mu je u srcu…

29 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ako prekinete svoju rutinu za neke zabavne aktivnosti na otvorenom, sada možete oživjeti vaš odnos. Današnji položaj planeta energizira vaše komunikacijske i wellness sektore, donoseći vam mnoštvo inovativnih i radikalnih ideja za poboljšanje vaše cjelokupne dobrobiti. Stvari kao što su planinarenje i biciklizam se računaju, tako da briga o sebi ne mora biti dosadna ili usamljena. Ako niste vezani, pridruživanje grupnom satu fitnessa moglo bi stvoriti veze. Ovo je dan pun energije, pa se zajedno znojite kako biste aktivirali te ljubavne feromone.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop: Možete doseći nove visine suosjećanja, a sve to u ugodnom okruženju s koketnim pratiteljem. Vaša sposobnost ljubaznosti je povećana. Mogli biste provesti što je više moguće vremena ušuškajući se u svom gnijezdu i gušeći svog ljubavnika slatkim stvarima i ljubavlju. Vaš partner sada može snažno utjecati na vaše raspoloženje, stoga budite jasni u tome što je vaše, a što njihovo. Ako ste slobodni, ovo je sjajan dan da nekome kažete kako se zaista osjećate.

 

BLIZANCI

Danas biste mogli potpuno zbuniti ljubavnika. Premda ste trenutno najisplativiji, optimistični i ljubazni, možda biste željeli ostati i kod kuće. Vaša avanturistička energija i energija koja voli slobodu je u potpunosti prikazana, a vi ste ipak empatična i emocionalna spužva. Zašto ne pozovete svog partnera da se zabavi iza zatvorenih vrata ili ne budete hrabri s nekim novim ako niste vezani? Poriv za spajanjem je jak.

 

RAK

Ako se osjećate dobro u sebi, to bi moglo iznenaditi vašeg partnera, Jarca. Položaj planeta oslobađa vas od svih pogrešnih predodžbi koje okružuju vašu ljepotu ili vlastitu vrijednost. Shvaćanje da ste dragi baš takvi kakvi jeste, može unijeti divnu radost i zabavu u vaš romantični život. Bez obzira jeste li slobodni ili privrženi, aktivnosti koje su ugodne, ali i aktivne, poput plesa ili sporta, dodatno podižu vaše samopouzdanje. Sjedenje će samo izazvati frustraciju, stoga je kretanje ključno kako biste maksimalno iskoristili ovu nesputanu vibraciju.

 

LAV

Kreativni razgovori mogli bi vam donijeti ispunjenu vezu.  Slatka, ekspanzivna i gotovo telepatska zajednica s vašim ljubavnikom danas je u zvijezdama, no pazite da se ne izgubite u zabludi ili pomiješanim porukama. Bilo da ste sami ili u vezi, posebno ste osjetljivi na zajedničke ideje i razmišljanja. Oslonite se na taj osjećaj jedinstva uma i duha, dok sanjate o produbljivanju ili razvoju ovog odnosa.

 

DJEVICA

Iskričavi osjećaj duhovnog simpatika uzdiže se do svojih najviših visina. Pozovite svog ljubavnika da meditira, učini nešto kreativno ili razgovarajte o svojim uvjerenjima kako biste poboljšali svoj odnos. Istraživanje vašeg svijeta snova moglo bi biti izvor romantične ekspanzije i osvjetljenja. Pohađanje intuitivnog tečaja umjetnosti ili filozofije savršen je način da se ukrste putevi s novim potencijalnim partnerom.

VAGA

Pokazivanje svoje jedinstvene autentičnosti u svoj svojoj slavi može vas danas učiniti neodoljivim. Položaj planeta mogao bi narušiti vaše uobičajeno hladno, smireno i sabrano držanje – pokazujući intenzivnu i iznenađujuću ranjivost. Kako se vaše unutarnje potrebe bude, dajte svom ljubavniku do znanja što su. Snažni razgovori s vašim partnerom ili simpatijom mogli bi im otvoriti oči prema vašoj strani koju obično držite privatno. Dijelite duboko kako biste stvorili put do veće intimnosti.

 

ŠKORPIJA

Vaša prisutnost odiše privlačnošću i možete privući ljubavnika kakvog nemate sada. Vjerojatno ste visoko usklađeni sa svim svojim osjetilima (da, čak i sa svojim šestim), dajući vam eteričnu i osjetljivu vibru. Doista možete čuti i razumjeti svoju dragu ili nekoga s kim se želite povezati. Ovaj osjećaj jedinstva može postati uzbudljiv kada se umovi, tijela i duše spajaju. Možda je i malo zbunjujuće, ali u ovom trenutku želje bi se mogle ostvariti!

 

STRIJELAC

Nije lako vidjeti kamo vodi veza, unatoč svim vašim nadama i snovima. Bilo da se radi o prijateljstvu na rubu nečeg više ili o dugogodišnjoj ljubavi koja je izgubila sjaj, danas predstavlja zbrku. Iako bi moglo biti izazovno razgovarati kroz ovo, istina vas u konačnici može osloboditi. Budite iskreni o tome što želite izgraditi sa svojom dragom i nadahnite je idealističkim snovima za svoju zajedničku budućnost. Dolazi jasnoća.

 

JARAC

Vaša mašta može biti posebno moćna sila u oblikovanju vašeg ljubavnog života danas. Možete biti pogođeni velikim idejama – poput munja iz vedra neba. Pozovite svog partnera da pobjegne u svijet čuda i vizionarskih izuma i pogledajte što stvarate zajedno. Ako ste slobodni, razmislite izvan okvira o tome kako bi vaš idealan ljubavnik mogao izgledati. Pazite što želite jer biste to mogli manifestirati!

 

VODOLIJA

Vaši transcendentni i nježni načini danas bi mogli osvojiti svako srce dok svijet pjeva dobro poznatu pjesmu vašeg znaka o bezuvjetnoj ljubavi. Vjerojatno ćete prenijeti ekspanzivnu i empatičnu energiju svakome koga sretnete. Sada možete podijeliti svoje pravo ja s drugima, neobuzdano i neukroćeno. Dok se gotovo svi žele zbližiti, onaj tko može razumjeti i uskladiti vašu dubinu je onaj kojeg treba zadržati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ne bi bilo moguće biti blistavije! Sada pozitivno odišete karizmom, a ljubavniku ili obožavatelju ne može promaknuti vaša maštovita i intuitivna prisutnost. Danas je sve o vama i kako vas drugi vide. Za nekoliko sekundi mogli biste začarati dragu osobu jer je inspirirana za ples s vašom čarobnom esencijom. Ne trebate učiniti ništa više nego biti ono što ste sami — i ostati otvoreni za sve što se sljedeće dogodi.