BOGATSTVO DOLAZI! – OVA 2 znaka više NIKAD NEĆE IMATI FINANCIJSKIH PROBLEMA, jer novca NEĆE NEDOSTAJATI!

BOGATSTVO DOLAZI! – OVA 2 znaka više NIKAD NEĆE IMATI FINANCIJSKIH PROBLEMA, jer novca NEĆE NEDOSTAJATI!

12 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo je prekrasan tjedan za vlasnike tvrtki jer ubiru plodove ulaganja. Možete planirati kupiti osiguranje. Uz pozitivnu financijsku osnovu, možda ćete otkriti da ste sposobni učinkovito obavljati sve svoje dužnosti. Budite oprezni kada nekome posuđujete gotovinu jer je možda nećete dobiti natrag. Financijske transakcije s nekim treba vrlo pažljivo razmotriti kako biste izbjegli nepotrebne gubitke.

 

BIK

Ovo bi mogao biti dobar tjedan za financije. Možda ćete dobro ulagati u nekretnine ili kupiti novi dom. Neke dugotrajne financijske brige mogu biti riješene, što će vam omogućiti da se opustite usred tjedna. Kraj ovog tjedna mogao bi donijeti bolje prilike i jasnoću kako dalje. Vaše dobro financijsko upravljanje i proaktivne aktivnosti mogu dovesti do financijskog rasta i dobiti.

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete donositi ishitrene odluke na financijskim frontama, što bi vas moglo dovesti u nevolje. Sredinom ovog tjedna neka vrsta nezadovoljstva će vam vjerojatno poniziti raspoloženje. Možda ste zbunjeni oko toga kako krenuti naprijed. Možda neće moći puno napredovati u svojim tekućim projektima. Treba biti strpljiv i ne tražiti brzi novac.

 

RAK

Kako tjedan počinje, možda će se pojaviti neke dobre prilike za zaradu, ali neki neočekivani troškovi mogu također staviti pritisak na vaše financije sredinom ovog tjedna. Također, imajte dovoljno rezervi za poteškoće jer postoje naznake izdataka za potrebe obitelji. Dobar priljev novca može vam pomoći u upravljanju troškovima, ali ovaj tjedan može biti izazovno uštedjeti dovoljno.

 

LAV

Zbog povećanja prihoda, mnogi vaši nedovršeni zadaci mogli bi biti dovršeni ovog tjedna. Snažni financijski uvjeti mogli bi vam pružiti psihičko zadovoljstvo. Ako želite uložiti u bilo koji budući plan, onda je ovo vrijeme povoljno za nastavak ideje. Da ste željeli prodati neku od svojih nekretnina, mogli biste naići na mnogo toga što može učiniti čuda.

 

DJEVICA

Autohtoni pojedinci koji su prikupili neku imovinu mogu iskoristiti prednosti svoje imovine danas, pa čak mogu razmišljati o ponovnom ulaganju dijela svoje zarade. Važno je ispitati svoje mogućnosti prije nego što pažljivo krenete naprijed. Razgovarajte s drugima koji su informirani o temi i saznajte njihova mišljenja. Možda ćete moći zaraditi znatnu svotu ovog tjedna. Možda ćete imati dovoljno ušteđevine ovog tjedna.

VAGA

Savjetuje se izbjegavanje velikih ulaganja ili kredita. Radije bi trebali ići na osiguranje. Iznenadna imovinska korist može doći od člana obitelji. Ovaj tjedan može biti prosječan financijski. Savjetuje se planiranje unaprijed kako bi se održala ravnoteža ušteda i rashoda. Prethodno ulaganje može se isplatiti. Mogu se dogoditi troškovi vezani uz posao, putovanja u inozemstvo, upis na nove tečajeve i zdravlje.

 

ŠKORPIJA

Planeti vam mogu pomoći financijski, ali labavost može ugušiti vaš rast. Nakon što propustite neke prilike za zaradu, mogli biste brzo analizirati i vratiti se do kraja tjedna. Zbog vašeg konkretnog planiranja financija unaprijed, mogli biste se elegantno nositi s preprekama i postići svoje dodirne točke. Možda ćete uspješno riješiti neke financijske probleme koji vrebaju iz prošlosti.

 

STRIJELAC

Vaš fokus može biti usmjeren na vaš budući rast. Financijske stvari mogu se riješiti, a vi možete zaraditi dobru zaradu. Izbjegavajte sve vrste radnji kako biste stekli laki novac jer bi to moglo uništiti vaš ugled. Zvijezde vam mogu pomoći samo ako postupate razborito. Bilo kakve špekulativne aktivnosti za brzi rast možda neće pomoći vašem cilju. Izgradite svoju financijsku snagu izradom dugoročnih planova ulaganja.

 

JARAC

Mogli biste dobiti ponudu za novi posao s boljim pogodnostima zbog kojih bi se financijska situacija vaše kuće mogla poboljšati. Odluka o sudskom sporu koji je u tijeku može biti presuđena u vašu korist, a možete dobiti i odobrenje za kredit od banke. Možda ćete dobiti financijsku pomoć od svojih prijatelja. Preporučljivo je ne posuđivati ​​nikakav iznos bez papirologije.

 

VODOLIJA

Potrošite pametno i uštedite neki iznos. Ovaj tjedan će vjerojatno biti savršen za vaše neočekivane izdatke. Novac koji biste sada posudili možda neće tako brzo doći u vašu kuću. Stoga budite oprezniji kada je u pitanju posuđivanje novca ili pitanja vezana uz novac. Budite oprezni i pazite na gotovinu. Ovo bi bio dobar tjedan za one koji žele zaraditi prihodima od izvoza.

 

RIBE

Ovaj tjedan može doći do financijske dobiti od supružnika ili prijatelja. Prethodna ulaganja se mogu isplatiti. Preporuča se da ne žurite, iako su moguća nova ulaganja, kupnja kuće ili važna ulaganja u zemljište. Možda imate novčane dobitke povezane s okultnim radom, veleprodajnim poslovima ili poduprtim poslovima. Okupljanje koje uključuje svekrve i obitelj može vas koštati izdataka.