LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Septembar: OVAJ znak se SVIM SRCEM bori da OSVOJI nečiju ljubav i danas će USPJET!

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Septembar: OVAJ znak se SVIM SRCEM bori da OSVOJI nečiju ljubav i danas će USPJET!

26 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Danas je dan koji bi trebao biti posvećen papirologiji i dovođenju u red svojih financijskih poslova i budžeta. Kada to učinite, možete se opustiti navečer s prijateljima i voljenima. Trenutno ste posebno intuitivni pa ćete moći uhvatiti sve neizgovorene misli i osjećaje onih oko vas.

 

BIK

Ovo će sigurno biti prekrasan dan. Izgledate i osjećate se odlično i, vjerujte nam, to se vidi! Ovo je dan ljubaznosti i suradnje. Možda ćete otkriti da se vaša obitelj uključuje kako bi pomogla kod kuće, a da ne morate biti zamoljeni. Vaš romantični partner može se dobrovoljno javiti da očisti garažu, a vaša djeca čiste svoje sobe. Ovo definitivno nije vaš tipičan dan! Uživajte u harmoniji koja danas vlada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nemojte se iznenaditi ako vam danas glava bude ispunjena mislima o izgubljenoj ljubavi. Možda vas danas obuzimaju posebno jaki osjećaji, možda potaknuti starom pjesmom na radiju ili fotografijom u obiteljskom albumu. Međutim, samo zato što razmišljate o toj osobi ne znači nužno da biste se trebali ponovno javiti. Ponekad je jednostavno lijepo razmisliti o ljudima koji su vam nekada bili važni, iako to sada više nisu.

 

RAK

Ovo je dobar dan za zapaliti vatru, maziti se s voljenom osobom i pregledavati stare obiteljske albume fotografija. Tijekom godina poznavali ste neke zanimljive i divne ljude, a danas su vam određeni članovi obitelji jako na umu. Iako su prošli, nema razloga da ih još uvijek ne osjećate sa sobom. Istina, oni su bili dio vašeg života i imali su dubok utjecaj na vas. Nije ni čudo što vam nedostaju. Dopustite sebi da se danas prepustite svojim sjećanjima.

 

LAV

Planetarna energija vas natjera da ozbiljno razmislite o tome kako živite svoj život. Radite li doista sve ono u čemu uživate? Moguće je da ste se toliko zaokupili poslom da zanemarujete sebe, a da ne spominjemo svoje najmilije. Danas ćete možda imati nešto od “Eureke!” trenutak, kad shvatiš da je svaki dan dar. Šteta je izgubiti čak i jednu minutu toga.

 

DJEVICA

Ovo je dobar dan da isprobate malo drugačiju osobnost za veličinu. Zašto ne biste bili odvažniji u svom romantičnom životu? Morate priznati da bi vaš ljubavni život mogao koristiti infuziju začina i energije. Zahtijevajte više uzbuđenja! Večera i kino više neće biti dovoljni. Tamo je veliki svijet koji samo čeka da ga otkrijete. Pa što će to biti? Posjet lokalnom jazz klubu? Večernje volontiranje u prihvatilištu za beskućnike? Domaći obrok sa stolom za dvoje privučenom do vatre? Uzbuđenje je tu, samo ga trebate odabrati.

VAGA

Komunikacija svih vrsta danas je naglašena. Možda ćete primiti pismo ili telefonski poziv od davno izgubljenog prijatelja. Ili ste možda vi ta koja odluči podići telefon i kontaktirati nekoga tko vam je u zadnje vrijeme u mislima. Vaš će duh podići kontakt. Ovdje je poruka za vas. Pazite da se ne upustite u posao toliko da zanemarite svoje najmilije. U konačnici, oni su ti koji pružaju pravu radost i ispunjenje.

 

ŠKORPIJA

Danas biste mogli biti raspoloženi da stvari u svom ljubavnom životu učinite malo uzbudljivijima. Ne biste bili prvi par koji je zapeo u rutini. Pokušajte malo uzburkati stvari mijenjajući svoju rutinu. Umjesto da odradite svoju uobičajenu večer izvan večere i filma, zašto ne biste otišli na koncert ili posjetili muzej? To je jednostavna promjena za napraviti, no vjerojatno ćete oboje uživati.

 

STRIJELAC

Danas bi oko vas moglo doći do nekih izljeva agresivnog ponašanja, stoga pokušajte ne ulaziti u sukob. Vaši suradnici možda raspravljaju o problemima koji su se nagomilavali već neko vrijeme i možda koriste ljutiti ton. Pokušajte ostati smireni i usredotočeni, jer nema potrebe da se uzrujavate. Kod kuće bi voljeni mogli biti malo nervozni ili neraspoloženi, stoga pokušajte imati razumijevanja.

 

JARAC

Vjerojatno osjećate želju da učinite nešto drugačije i samo pomalo ludo. Danas možete ispuniti tu želju odlaskom na grupni događaj. Možda idete na koncert ili se prepustite fantaziji iz djetinjstva i odete u cirkus. Što god odlučite učiniti, svakako povedite posebnu osobu u svom životu na vožnju. Zabava koju ćete danas sigurno imati bit će mnogo slađa kada je podijelite s voljenom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Velikodušne ste naravi i često se trudite pomoći ljudima. Dok to činite iz dobrote svog srca, danas je vrijeme za vraćanje. Vjerojatno se nešto dogodilo, bilo na poslu ili u vašem osobnom životu, što je poremetilo uobičajeni red i mir. Ako su vam ikada bili potrebni prijatelji, to je sada. Nemojte se bojati pozvati ih da vam pomognu na bilo koji način koji vam je potreban. Oni će biti tu za vas, bez sumnje.

 

RIBE

Osjećate li danas nostalgiju. Nedavni događaj možda je pokrenuo sjećanje koje neće nestati. Ovo može biti znak da još uvijek imate posla da očistite svoje misli o traumi iz prošlosti. Je li postojala ljubavna veza koja je loše završila? Možda trebate telefonirati i ponuditi ispriku. Je li netko umro prije nego što ste imali priliku reći zbogom? Mogli biste toj osobi napisati pismo i zatim ga spaliti u kaminu. Vjerujte da će dim dostaviti vašu poruku primatelju kojem želite. Poduzmite korake danas i sutra ćete se osjećati bolje.