CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja!

CIGANSKI HOROSKOP od 15. do 31. maja: OVOM znaku je suđeno da dobije NOVAC, a život OVOG znak se također DRAMATIČNO mijenja!

14 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ne znate mogu li jednostavne riječi i tvrdnje doista oslikati cijelu sliku i pokazati vam smjer kojim treba ići. Ne treba vam puno objašnjenja da biste osjetili da nešto nije u redu.

Ostanite na svom mjestu kada su u pitanju važni izbori koje ste već napravili, ali pazite da ne ostanete odani stvarima koje pripadaju prošlosti i više ne stoje kao stupovi koji grade vašu stvarnost.

 

BIK

Možda se čini da je vrijeme potrošeno na određene dijaloge, ali izazvani osjećaji uopće nisu gubitak. Vaši instinkti vas vuku u određenom smjeru, koliko god vaši izbori bili iracionalni, i nećete biti raspoloženi oduprijeti mu se ili ga ostaviti po strani da pričekate neko drugo vrijeme.

Tajming je savršen takav kakav jest. Ne dopustite nikome da govori o boljem vremenu ako ste već donijeli važne odluke i oni ovise o vašoj inicijativi i sposobnosti da se otresete bilo kakvih vanjskih ograničenja i ograničenja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki izbori su opasni i ne bi ih trebali donositi. Budite strpljivi s otvorenim vratima i prilikama koje kao da odjekuju u vašem srcu. Moguće je da je vaša pozicija unutarnjeg mira ugrožena i ono za čim osjećate potrebu juriti, neće zadovoljiti vašu istinsku unutarnju žudnju.

Niste raspoloženi za nove filozofije i previše rasprava. Osjetite atmosferu i prilagodite se, fleksibilni i ostavljajući sav višak riječi iza sebe.

 

RAK

Bez obzira na vlastiti potencijal i veličinu, ne osjećate se dovoljno samopouzdano da napravite neke hrabre poteze i niste sigurni hoćete li imati dovoljno energije za izdržati.

Inspiracija ne dolazi kada pokušavate kontrolirati stvari i previše se čvrsto držati onoga što treba osloboditi. Biti čvrst u samopoštovanju ne znači nužno biti čvrst u jednoj jedinoj perspektivi.

 

LAV

Obično biste bili spremni za novi izazov, ali ne znate jeste li ovaj put poduzeli sve prave korake u pravom smjeru. Nešto se ne osjeća kako treba. Ako vam treba vremena da se odmorite, razmislite o svojim mogućnostima i izgradite neke zidove i granice za vanjski svijet, nemojte se gurati dalje.

Ovo bi moglo biti vrijeme mentalnog zdravlja za mnoge, kao i vrijeme kada se duboko iscjeljivanje podržava kroz meditaciju, odmor i duhovni rad koji pomaže vašoj duši da se razvija.

 

DJEVICA

Previše ste razmišljali o nekim važnim stvarima koje su zahtijevale vaš spontani pristup. Ipak, nema mjesta krivnji i još više pretjerivanja. Dali ste sve od sebe i trebate se usredotočiti na budućnost koja je pred vama i na sve mogućnosti koje će vam život pružiti za prevladavanje prošlih prepreka.

Čini se da se povijest prečesto ponavlja i to je na neki način utješno, jer već prepoznajete najvažnije dijelove sebe koji se trebaju promijeniti. Vrijeme ima ogromnu vrijednost. Nemojte ga trošiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2