LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Septembar: Nekome će dan biti ljepši više nego što to sada može zamisliti, a OVAJ znak će voljenoj osobi sve oprostiti!

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Septembar: Nekome će dan biti ljepši više nego što to sada može zamisliti, a OVAJ znak će voljenoj osobi sve oprostiti!

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Koliko se trudite, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ga/nju papirirate svojim djelima. Dođite ranije kući danas i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru danas. Danas će sigurno razumjeti.

 

BIK

Dan je dovoljno dobar samo za osvajanje i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Društvena energija je velika pa ćete se možda naći u susretu s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Probajte nešto novo jer dosada se uvlači u vašu vezu. Profesionalne stvari se kreću ogromnom brzinom, a vi ste uhvaćeni u vrtlogu. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas.

 

RAK

Održavajte pozitivan stav čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavite se. Sa svojim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite skromni i nježni.

 

LAV

Važno je da se danas posebno zanimate za svoje obiteljske stvari. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pažnju usmjeriti na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku pružiti neki vitalni sastojak u vašem životu.

 

DJEVICA

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.

VAGA

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega/nju ili vezu ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravo vrijeme da prijeđete još više i razmazite svog partnera i vaša veza može dosegnuti novi vrhunac samo romantičnom i intimnom večerom ili promišljenom gestom ili poklonom.

 

ŠKORPIJA

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

STRIJELAC

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti poseban trenutak sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

JARAC

Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda želi usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste mu bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s njim. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

 

RIBE

Dan je najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.