LJUBAV do 31. maja: OVOM znaku slijedi NOVI LJUBAVNI POČETAK i sreća na svakom koraku!

LJUBAV do 31. maja: OVOM znaku slijedi NOVI LJUBAVNI POČETAK i sreća na svakom koraku!

14 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Trenutno imate povećanu osjetljivost i znate kako to iskoristiti. Iako se može biti teško osjećati da se drugi tako oslanjaju, sada je vaše vrijeme da pomognete gdje god je potrebno. Vi ste jedinstveno prilagođeni zadatku, pa zašto se ne biste predali svim srcem? Na kraju ćete požnjeti ogromne nagrade za svoje altruističke napore, a u međuvremenu se možete osjećati sjajno zbog svega dobrog što činite.

 

BIK

Nema sumnje da je promjena u zraku! Možda to ne možete osjetiti jer ste si dopustili da zaglavite u očaju? Ne možete a da se ne zapitate hoćete li ikada postići svoje ciljeve. Ali nastavite! Vremena se mijenjaju, kako bi rekao Bob Dylan, samo treba još malo pričekati. Na kraju, nije važno koliko je trebalo da stignete, samo da ste stigli!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vrlo dubok razgovor s nekim vama bliskim, možda vašim partnerom, mogao bi donijeti neke iznenađujuće rezultate (sve pozitivne!) koje možda niste očekivali. Možda ste vi i vaš partner neko vrijeme plesali oko ovih problema, bojeći se izraziti ih, ali bi trebali procvjetati. Trebali biste biti jako, jako zadovoljni rezultatom! Ne dopustite da vas nesigurnost nadvlada i slijedite svoje srce.

 

RAK

Vidite novu stranu sebe, i kako je to lijepa strana! Obično vrlo skromno, jer češće sebi nešto predbacujete i zamjerate, nego što se pohvalite. No, u ovom periodu osjećat ćete daleko veću samopouzdanja i samodopadnosti. Poželjet ćete napraviti neke promjene na sebi. Romansa je definitivno u zraku! Svaka zavodljiva promjena koju napravite, sigurno će pronaći publiku.

 

LAV

Ljubav i romansa vjerojatno idu dobro. Ako ste trenutno privrženi, ljubav nastavlja rasti između vas i vašeg partnera, a snažan osjećaj bliskosti i jedinstva mogao bi voditi ka čvrstoj predanosti. Ako ste slobodni, nemojte se iznenaditi ako netko tko vam se sviđa, ali ne poznajete sve tako dobro, odjednom pokaže neku privlačnost prema vama.

 

DJEVICA

Kroz ovaj period ćete doći do jasnog zaključka da ne možete uvijek imati koga hoćete i da se ne možete uvijek ponašati onako kako hoćete, bez obzira što smatrate da je to ispravno i da ne činite ništa loše. Vaši postupci mogu povrijediti vaš ljubavni interes, a da toga zapravo niste ni svjesni. Barem ne u tom trenutku. U svakoj vezi je uzimanja i davanje, a vi ćete morati promijeniti neke svoje navike ukoliko želite da vam ljubavni život opstane.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2