ŽENA OVAN – Skromna je, ambiciozna, vrijedna i uporna! Važnije joj je POŠTENJE i LJUBAV od novca i to je ŽENA koja kad voli, voli SVIM SVOJIM SRCEM!

ŽENA OVAN – Skromna je, ambiciozna, vrijedna i uporna! Važnije joj je POŠTENJE i LJUBAV od novca i to je ŽENA koja kad voli, voli SVIM SVOJIM SRCEM!

25 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan je prvi znak po redu među svim zodijacima. Samim time Ovan je postavljen već tu da bude vođa. Žena Ovan rođena je da bude vođa i da bude na čelu.

Vladavina ovog znaka počinje ranim proljećem kada se priroda počinje buditi, stoga ni ne čudi što su ranoranioci i stalno u pokretu. Ovnovi su nepopravljiv optimisti, pa ne čudi što se stalno bore za svoja i tuđa prava, kao i za bolju budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Žena Ovan ne živit previše prošlost. Fokusirana je na sadašnjost i planira budućnost. No i žena Ovan ima mana kao i svaki drugi horoskopski znak. Neke od njenih mana su samodopadnost, tvrdoglavost, ljubomora koja čak zna prerasti u posesivnost, sebičnost i nedostatak samokontrole.

Toliko je tvrdoglava da kada jednom stvori neko mišljenje o nečemu, ne postoji ta sila koja će ju razuvjeriti.

Ići će ako treba i glavom kroz zid da dokaže da je to tako. Njen planet je Mars, element je vatra, a najdraža boja joj je crvena. I to nam govori da je žena Ovan vatrena i žena koja je uvijek spremna na akciju, a i crvena boja je zaštitnička boja Ovna.

Uporna je i ambiciozna i za nju ne postiji ” ne znam, neću, ne mogu”. Ona može sve, pa i ono što ne može. Ako ništa, barem će probati.

Kada se zaljubi “plovi u oblacima”. U vezi ne voli biti pod kontrolom partnera. Ne voli pretjeranu ljubomoru, ali nema ništa protiv povremene ljubomore, jer to za ženu Ovna znači da je partneru stalo do nje. U vezi voli i zahtjeva pažnju i romantiku.

Romantika joj nije toliko bitna, ali pažnja svakako je. Puno sebe daje u vezu, pažljiva je i brižna prema partneru, ali isto to, ako ne i više, očekuje od partnera. Svoje emocije jasno pokazuje, s tim nema problem. Ne voli veze na daljinu. Za nju je veoma bitana fizička bliskost sa partnerom. Kad joj se muškarac…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2