PSIHO TEST! Haljina koju izabereš OTKRIVA TVOJE LJUBAVNE SPOSOBNOSTI I KOJI SI TIP ŽENE.

PSIHO TEST! Haljina koju izabereš OTKRIVA TVOJE LJUBAVNE SPOSOBNOSTI I KOJI SI TIP ŽENE.

11 svibnja, 2022 0 By Admin

TREĆA HALJINA:

Vi se dobro osjećate u svome tijelu. Niste onaj tip žene koji se voli isticati i privlačiti poglede na sebe. Naravno da volite, svaka žena voli. Ali vaš način odjevanja je takav da vi želite da se dobro osjećate u onome što ste obukli. Ne zamarate se previše kako će to izgledati u oku prolaznika i da li ćete privlačiti poglede i biti u nečijem oku neodoljivi.

Vama je najbitnije da se vi dobro osjećate u svojoj koži i onome što ste obukli. Niste osoba koja se oblači po posljednoj modi. Ono što se nosi ove sezone, vama je manje bitno i opet moramo reći, bitno je da se vama sviđa i da se dobro osjećate. Vi niste klasičan i nametljiv tip zavodnice. Vi imate drugačije shvaćanje ljubavi.

Ljubav je za vas nešto uzvišeno i ne želite svakome svoju ljubav pružati i davati. Vi vrlo dobro znate što želite. Prolazne veze i avanture nisu vaš stil. Ne dozvoljavate svakome da vam priđe. Ne nasjedate na klasična udvaranja. Takve muškarce brzo prepoznate kao i njihove namjere.

Da muškarac vaše srce osvoji, trebat će se itekako potruditi. Ljepota vam je važna i bitno vam je da lijepo izgledate, ali opet isto tako, vi želite biti lijepi najviše samoj sebi, a ne zato da vas muškarci jure ili da ih ostavljate bez daha.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ste posebni i posebne, odnosno drugačije muškarce lako osvajate, a onaj drugi profil muškarca vas ionako ne zanima. Osim toga, oni se predaju sami, njih ni ne treba osvajati.

Stranice: 1 2 3