LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Jedan susret promijenit će sve, a netko će morati priznati da ga partner više ne privlači!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Jedan susret promijenit će sve, a netko će morati priznati da ga partner više ne privlači!

26 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav do kraja sedmice: Ljubav i romansa su sada apstraktnije stvari, a ne fizičko i senzualno iskustvo u kojem obično uživate. Sadašnje planetarno poravnanje ukazuje na to da ćete se baviti raspravama ili barem pokušati razumjeti finije točke igre odnosa. To će vam pomoći da cijenite suptilnije aspekte koji imaju snažan učinak na vaše interakcije s drugima.

 

BIK

Ljubav do kraja sedmice: Jedan poseban uvid vjerojatno će imati zanimljiv učinak na vaš ljubavni život, posebno sa sadašnjim planetarnim poravnanjem. Možda ćete sresti nekoga tko se ne slaže s vašim stavovima ili idejama o određenom pitanju koje vam je trenutno važno. Ali kroz raspravu prepoznajete briljantnost njihova uma i njihovo ovladavanje jezikom. Unatoč oprečnim mišljenjima, oduševljeni ste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav do kraja sedmice:  Ovih dana možete imati i predjela i desert, što se tiče romantike. Astralna konfiguracija vas danas dovodi u vezu s nekim tko dijeli vašu ljubav prema idealima i estetici; netko tko je u stanju voditi žustro razgovor bez pretjeranog uzbuđenja; netko tko također cijeni vašu fascinaciju neobičnim. A ako se želite slatki jedno s drugim, možete.

 

RAK

Sadašnja astralna konfiguracija tjera vas da žurite do frizera, u kupovinu po novu odjeću i u teretanu kako biste sebi dali zdrav ton. Netko utječe na vas toliko duboko da ste spremni učiniti stvari koje inače smatrate trivijalnim, umjesto toga radije usavršavajući svoj moćni um. Ovo je iznimka; u stanju ste crvenog uzbuna.

 

LAV

Sadašnja astralna konfiguracija donosi zip u vaš ljubavni život. Romantika neće biti pitanje obroka uz svijeće i predodređenog poljupca na mjesečini. Vaš najnoviji ljubavni interes zasigurno ima druge planove osim da vas vino i večera na tradicionalniji način. Stoga se odjenite u nešto izvanredno i zaboravite sve svoje inhibicije. Sigurno ćete naučiti nove i uzbudljive stvari.

 

DJEVICA

Sadašnja planetarna usklađenost čini ovo idealnim danima za organiziranje zabave i pozivanje ljudi oko sebe kako bi ih bolje upoznali. Iako se možda nećete naći u zagrljaju strastvenog zagrljaja, ipak biste mogli ustanoviti da vas itekako privlači staloženost i elegancija jedne osobe, od koje biste zasigurno željeli vidjeti mnogo više.

VAGA

Budite spremni na snažne signale koji će vam doći – toliko moćni da ih nećete moći zanemariti. Usklađivanje koje je u igri znači da vas netko brusi kao moljac na plamen, i da budem sasvim iskren, malo je vjerojatno da ćete ga htjeti odbiti. Iako bi vas općenito privukao suptilniji pristup, smatrat ćete da je kemija među vama neodoljiva.

 

ŠKORPIJA

Možda će vam u početku biti teško razumjeti o čemu se radi na vašem posljednjem spoju, ali ipak smatrate da je ova osoba vrlo privlačna. Današnja nebeska atmosfera znači da, iako možda niste na istoj valnoj duljini, duboko u svojim srcima znate da ćete se sve više voljeti jedno drugome. Vaše razlike su te koje vas zbližavaju.

 

STRIJELAC

Iz tajanstvenih okolnosti može se nešto razviti, posebno s poravnanjem koje je u igri danas. Može se dogoditi da se događaji zbune ili da krivo shvatite određenu komunikaciju, ali krajnji rezultat može biti situacija koja vam ide u prilog, pogotovo jer bi mogla uključivati ​​zbližavanje s nekim vrlo posebnim. Ne brinite ako se čini da je došlo do zabune; dobro će vam poslužiti.

 

JARAC

Sadašnja planetarna usklađenost potiče društvenu aktivnost u širem i širem smislu i pomaže vam da se uključite u nove aktivnosti s ljudima koji su vrlo različiti od onih s kojima ste inače uključeni. Bez obzira jeste li u stalnom partnerstvu ili ne, ovo će vam učiniti svijet dobrog, jer će vas upoznati sa svježim idejama koje bi mogle promijeniti dosta stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Sadašnja astralna konfiguracija može vas učiniti nestrpljivim zbog brzine kojom se određeni odnos spaja. Možda očajnički želite da se nađete zaključani u konačnom zagrljaju, duboko u njihovim rukama, ali trenutak možda neće doći dovoljno brzo. Sva je prilika da hoće, ali nemojte ih odlagati prevelikim entuzijazmom. Kada se prestanete brinuti, vjerojatno će se to dogoditi.

 

RIBE

Sadašnja planetarna usklađenost mogla bi vam znatno zasladiti dane kada ste pozvani na objed s nekim elegantnim i dobro informiranim. To je upravo način na koji volite provoditi vrijeme: piti i ručati u društvu onoga koga je lijepo gledati, a koji također ima veliki utjecaj. Još bolja vijest: i vama će biti izuzetno simpatični. Uživaj u ručku.