3 znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA i bit će BOLJI NEGO IKAD zahvaljujući retrogradnom Merkuru u Blizancima do kraja maja,2022.

3 znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA i bit će BOLJI NEGO IKAD zahvaljujući retrogradnom Merkuru u Blizancima do kraja maja,2022.

11 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono zbog čega se osjećate posebno sretnim tijekom retrogradnog Merkura je činjenica da se čini da je vaš partner stvaran. Dali ste mu  dovoljno vremena da vas iznevjeri i bili ste ugodno iznenađeni što je ta osoba konstantno bila uz vas.

Ostatak mjeseca maja otvara vam oči za ovo: ovo je netko tko vam stvarno čuva leđa, a tijekom retrogradnog Merkura u Blizancima, priznat ćete da je to istina. Ovo vremensko razdoblje donosi vam snagu da odbacite svoje sumnje i jednostavno krenete u tok onoga što vam ova veza čini – radost.

Pa, pogledaj se, Bik, kako si sav zadovoljan svojim ljubavnim životom i svime. Kakva je to razlika, s obzirom na sve što ste prošli. Ovaj mjesec nije mjesto gdje se nešto ‘događa’, već je više u skladu s tim da dopustite da se to dogodi. Sklonite se s puta kako biste primijetili koliko vas voli netko kome možete vjerovati.

 

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Slično stavu Bika, i vi ćete do kraja maja iskoračiti s puta kako biste doživjeli ljubav koja vas tako očajnički želi.

Čini se da nekoga držite na udaljenosti od ruke; sviđa ti se i ZNAŠ da mu se sviđaš, ali nisi bila voljna posvetiti mu se dobar dio dana, jednostavno zato što nisi sigurna da se želiš nositi s ljubavlju i svim neredom s kojim ona dolazi.

Pa, zbog toga se ‘nered’ čini kao dobra stvar, a puštanje ljubavi može samo razbiti monotoniju beskrajnog govorenja ‘ne’ tome. Iskoristivši ovu priliku, otvarate cijeli svoj svemir.

Niste imali pojma da bi moglo biti ovako dobro, a sada kada ste osjetili kakav je osjećaj ljubavi, želite sve više i više stvari. Retrogradni Merkur je sretan za vas jer vam otvara um i omekšava vaš oprez.

Stranice: 1 2