TOKOM SEDMICE: OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI i konačno im darovati SREĆU koju ZASLUŽUJU!

TOKOM SEDMICE: OVA 2 znaka će KARMA NAGRADITI i konačno im darovati SREĆU koju ZASLUŽUJU!

7 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Imate metode i načine da nešto beskorisno pretvorite u nešto korisno, ali čini se da se ovaj talent i među ljudima s kojima želite biti okruženi nedovoljno cijeni.

Oslobodite se dugotrajnih zamjerki, oslobodite se vlastitih prošlih pogrešaka i promatrajte ljude onakvima kakvi jesu, ranjivi i skloni prosuđivanju kako biste zaštitili njihovu osjetljivost. Svaki čovjek je samo čovjek.

 

BIK

Brojni signali dolaze iz Svemira da vam pokažu da ste odabrali pravi put i da nećete pogriješiti u životu. Čekali ste da počnu avanture i ne biste trebali dovoditi u pitanje svoju prosudbu samo zato što bi drugi mogli učiniti nešto drugačije.

Pravilna sigurna njega iznimno je važna ovih dana. Energije mogu postati zamorne, iscrpiti vam energiju ili se možete suočiti s alergijama i različitim osjetljivostima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne čudi vas što neki potezi dovode do ozbiljnih posljedica, ali ne možete iznova razgovarati o istim problemima s ljudima koji očito moraju proći kroz to iskustvo. Ostanite u skladu sa svojom stvarnošću i imajte na umu svoje posljedice. Ionako svatko ima svoj dio odgovornosti.

Neke granice se ne smiju probijati. Budite strogi prema onome što vam vrijedi čak i ako drugi ne prepoznaju koliko je to važno.

 

RAK

Iznenadila su vas određena ograničenja, atmosfera i komentari drugih kojima je nedostajalo zahvalnosti. S druge strane, u posljednje vrijeme nije bilo lako otvoreno prihvatiti pažnju ili ljubav, a nemate povjerenja niti ste sigurni u nečije namjere i ciljeve.

Držite malo udaljenosti dok ne budete sigurni u svoj odabrani put. Postoje nesigurnosti na putu, ometaju jasne poglede i odnose. Ostanite smireni i sigurni u svoju poziciju i talente.

 

LAV

Želite ostati neutralni suočeni s bilo kakvim sukobom, ali malo je teško kada ste pod utjecajem brojnih informacija koje vam dolaze iz svih vrsta izvora.

Ne vjerujte svemu što čujete i pokušajte tražiti zlatnu sredinu ako ste uključeni u probleme drugih ljudi. Trebali biste biti uravnoteženi i sigurni.

 

DJEVICA

Pripremili ste sve moguće pojedinosti i na tom putu razmišljali o brojnim stvarima, ali se ipak čini da vas pretjerano razmišljanje nije upozorilo na moguće zastoje i okolnosti koje su potpuno izvan vaše kontrole.

Flashbackovi su intenzivni, a vizije jasne. Novi uvidi mogli bi obojiti prošlost koliko i budućnost, kako se vaša perspektiva mijenja i prihvaćate tko ste bili prije nekog vremena.

VAGA

Dok se pitate jesu li vas voljeli i podržavali onako kako ste trebali, mogli biste propustiti priliku ili potpuno okrenuti perspektivu i vidjeti nova vrata koja se otvaraju pred vama. Najveći dio stagnirajućih energija je već ostao iza vas. Na vama je da krenete dalje i konačno se oslobodite.

Energije podijeljene u jednostavnim kontaktima imaju moć utjecati i promijeniti cijeli vaš dan. Pobrinite se da se osjećate dobro u trenutnom okruženju, a ako se ne osjećate – pronađite bolje u kojima ćete provoditi vrijeme.

 

ŠKORPIJA

Mislili ste da imate više vremena da unesete neku vrstu reda u situacije pri ruci, ali postoje odnosi u vašem životu koji nisu dobri u čekanju. Morate krenuti dalje od ustajalih i tvrdoglavih izbora i energije, bez obzira na cijenu velikih prijelaza koji su potrebni.

Pričajte o sebi samo onoliko koliko je potrebno, kako biste sačuvali energiju za određene akcije i praktičnosti koje će vam biti potrebne na tom putu. Važno je držati noge na tlu.

 

STRIJELAC

Možete osjetiti da se situacija hladi. Već ste odrezali neke privrženosti ovom problemu i ne želite slijediti određene ciljeve, dajući sebi pravo da mijenjate smjer i polje interesa kako napredujete. Čak i ako ste pogrešno shvaćeni, u vama postoje stvari u koje ste sigurni.

Odvojite trenutak da udahnete, meditirajte i okrenete se duhovnim područjima prije nego što donesete bilo kakvu konačnu odluku. Sve bi se moglo promijeniti kako se krećete, stoga budite oprezni kada procjenjujete svoju poziciju i korake koji vode do cilja.

 

JARAC

Vaša vrijednost ovisi o vremenu koje ste proveli na određenim mjestima i šansama koje ste dali ljudima da shvate vaše talente i vide vas onakvima kakvi uistinu jeste.

Ostanite otvorenog uma i nemojte se bojati podijeliti svoje uvide i pogled na situaciju. Klonite se toksičnih komentara i kritika, a vaš bi glas mogao otići daleko.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imali ste priliku ispraviti stvari i iako se možda osjećate kao da niste uspjeli, vrijeme će pokazati jesu li vaši izbori bili zdravi i logični. Odvojite trenutak da svom srcu date vjeru koju zaslužuje, jer vas je povuklo kroz gore situacije i nikada nije pogriješilo u pogledu lekcija koje su vam potrebne u životu.

Duša želi ono što želi. Dopustite sebi potragu, potragu i misiju iza svega. Postoje aspekti vašeg života koje ne morate kontrolirati.

 

RIBE

Podsjetite se na vrijeme koje još imate za sebe, na zdrave i pozitivne odluke koje možete napraviti. Okolnosti vas ne vežu čak i ako se trenutno osjećate zatvorenim. Osjećaj avanture će se vratiti čak i ako trenutno nije u najsvjetlijoj točki.

Imate svrhu, misiju kojoj se morate posvetiti, a čak i ako je nejasno, vaše mjesto postaje sve očitije kako vrijeme prolazi. Budite strpljivi s osobom koja postajete.