LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Oktobar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Oktobar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

14 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Odricanje od perfekcionizma i kontrole moglo bi biti upravo ono što treba vašoj vezi. Kratki izlet ili druženje u susjedstvu moglo bi izazvati uzbuđenje i romantiku. Sjetite se poslovice da “svaki posao, a bez igre, čini Jacka dosadnim dječakom”, stoga se danas opustite i provedite vrijeme s prijateljima i ljubavnikom. Kasnije, maženje kod kuće može donijeti intimnu povezanost i bliskost. Neka vam prijateljstvo, zabava i osjećaji budu prioritet.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Vaše su romantične težnje danas velike, i mogli biste osjećati dodatnu nadu u svom ljubavnom životu. Položaj planeta nadahnjuje vizionarske snove o tome što je moguće. Dijeljenje ovih naglas moglo bi vam pomoći da shvatite jeste li vi i partner uistinu na istoj stranici. Možda nekoliko detalja nije u redu, ali razgovor o stvarima može potaknuti vas i vaš odnos. Možete dodatno potaknuti značajnu vezu sa svojim ljubavnikom volontiranjem u lokalnoj zajednici.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Romantika cvrči od strasti, zadovoljstva i igre danas. Položaj planeta nadahnjuje vas i vašeg ljubavnika da se zakikotate od užitka. Ako ste slobodni, prijateljstvo bi sigurno moglo dovesti do više, a objekt vaše ljubavi uskoro bi mogao shvatiti da je otpor uzaludan. Hrabro pozivanje na uzbudljiv spoj ne samo da pokazuje vašu odvažnost, već također može potaknuti snažnu i duboku povezanost.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Možda ćete se osjećati distancirano od ljubavnih stvari, jer odgovornost, ugled i priznanje za i od drugih sada imaju prednost. Vaš partner može osjetiti da niste emocionalno angažirani. Međutim, postoje slatki trenuci koji vam mogu pomoći da uspostavite vezu, poput slanja pomalo sparne poruke svojoj voljenoj osobi ili dolaska kući s ružom među zubima kako biste ih nasmijali – što je danas najbolji lijek.

 

LAV

Za vas je natezanje između odgovornosti i romantike. Napetost je jaka. Međutim, budući da ste također privučeni da ugodite onima do kojih vam je stalo, razmišljajte izvan okvira i učinite oboje. Ispunite samo svoje najhitnije obveze, a zatim se olabavite. Iznenadite svog ljubavnika slatkim darom koji oduševljava njihova osjetila, prije nego što se odgurnete na strastvenu noć izlaska koja vas oboje zadivljuje.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Zapalili ste se da zaštitite one do kojih vam je stalo – posebno tu posebnu osobu. Njegovanje ljubavnika možda vam je na srcu, ali sada ga je moguće nadvladati. Dijeljenje vaših obično skrivenih težnji i slušanje ideja vaše drage može dovesti do strastvenog zajedništva. Prevladajte svoje odgovornosti, a zatim usmjerite svoju rastuću odlučnost i energiju da hrabro izrazite svoje unutarnje potrebe svojoj ljubavi.

VAGA

Ljubavni horoskop: Zajedničko lutanje i čuđenje izgrađuje vezu i komunikaciju s vašom voljenom osobom. Položaj planeta aktivira vašu 8. kuću intimnosti, ali ta duboka fuzija ne znači ostanak kod kuće. Umjesto toga, istražite i izrazite svoju čudesnu i jedinstvenu osobnost sa svojim partnerom u širem svijetu. Bijeg u prirodu ili pronalazak avanture koja proširuje vaše umove može zauvijek stvoriti veze. Uživajte u čarobnom krajoliku na daljinskom pješačenju ili obiđite galeriju avangardne umjetnosti – iskustva će proširiti vašu ljubav.

 

ŠKORPIJA

Željni ste ekspanzivnih iskustava koja energiziraju vaš ljubavni život. Položaj planeta potiče vas da potražite prijatelja za mentalnu ili fizičku avanturu – po mogućnosti nekoga tko vas gura iz vaše zone udobnosti. Trebali biste imati mnogo izbora jer će vaš jedinstveni šarm i nekonvencionalni načini sigurno oduševiti one u vašoj sredini. Izađite sa svojom drugom polovicom i dopustite romantici da se okrene za divno neočekivano.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Ljubavnik bi vam mogao zapaliti um! Počevši od danas. Položaj pleneta potiče tisuće senzualnih načina da se povežete s voljenom osobom – ključ je u tome da komunicirate naglas. Srećom, sada ste spremni da se žestoko izrazite i čak možete izraziti velike nade u zajedničku budućnost. Samo pazite da ne idete predaleko ispred sebe – umjesto toga, flertujte s idejom da svoju ljubav obznanite, posebno nekom novom.

 

JARAC

Današnji dan pruža savršen spoj povezivanja s tijelom i duhom vaše voljene. Možete se magično stopiti s bračnim partnerom na načine koje samo vaš znak zna učiniti – i možda se ne želite razdvojiti ni na trenutak. Obasipajte jedno drugo poljupcima, ljubavnim dodirima ili se zajedno okupajte u kupki s laticama ruža. Koliko ste sretni? Dobio si na lutriji za vezu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Dan je očaravajući za veze, i sva su vaša osjetila probuđena. Ako ste bili inhibirani u spavaćoj sobi, današnja ekspanzivna planetarna veza trebala bi učiniti trik. Možda ćete otkriti da su skrivene karmičke želje oslobođene, što bi moglo iznenaditi sebe, a kamoli objekt vaše naklonosti. Šapnite svoje fantazije na partnerovo uho kako biste probudili čarobni spoj dubokog zajedništva i razumijevanja i uživajte u njihovom šokiranom oduševljenju.

 

RIBE

Vaša je sigurnost jedna od vaših najprivlačnijih kvaliteta trenutno. Iako danas možete produbiti svoje zajedništvo mentalno istražujući daleka mjesta ili filozofije, nešto što povezuje tijelo i dušu — poput satova tantričke joge ili knjige za parove — je još bolje. Završite dan ispod tamnog neba, čudeći se čudima svemira, ruku pod ruku.