LJUBAV od 9. do 15. maja: OVI znaci bit će NAJSRETNIJI, jer sve što žele od ljubavi, to će i dobiti!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stvari se počinju osjećati hitnije ovog tjedna u vašem romantičnom životu jer shvaćate da odluku koju ste odugovlačili postaje sve teže odgoditi.

U ovom trenutku vašeg putovanja, određena je veza završila svojim tijekom. Ne radi se o tome da nije uspjelo, nego da ste oboje jednostavno naučili sve što možete jedno od drugog.

To je razlog zašto se odnosi uistinu završavaju ili čak prelaze u drugu vrstu veze. Prirodno je žaliti za onim što je bilo ili što ste se nadali da bi moglo biti, ali još je važnije prihvatiti ono što uistinu jest.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Samo zato što ste se dobro snašli u toku i prihvatili da vam život prolazi kroz fazu transformacije ne znači da vas još uvijek ne može potresti s vremena na vrijeme.

Kada se to dogodi, naravno, možda ćete se htjeti povući i otići u rutinu ili prostor koji vam donosi utjehu.

Ono što trebate vidjeti ovog tjedna je da vaša budućnost tamo ne postoji. Ona živi izvan te zone udobnosti i što se više pokušavate povući iz nje, to više produžujete ovu fazu. Ovaj tjedan pokušajte napraviti korak naprijed umjesto natrag.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Biti u mogućnosti da se osjećate ugodno s time tko ste i gdje se nalazite u svom životu iznimno je važno. Jer u suprotnom može se osjećati kao da se autentično ne pojavljujete nikome, uključujući sebe.

Ali još je važnije pobrinuti se da to autentično ja ne bude vezano ni za koga drugog. Jedno je trebati ljude na zdrav način. Ali drugo je početi ovisiti o njima zbog čega počinjete napuštati dijelove sebe.

Možda će biti nekih provjera stvarnosti ovaj tjedan jer shvatite da je ono što ste mislili drugačije i bolje da ste se samo vi nadali da jest, a ne stvarnosti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kako ste rasli kroz svoje lekcije, naučili ste da dom nije nužno tamo gdje je srce, već tamo gdje se vaše srce osjeća kao kod kuće. U tome ste naučili dopustiti svom srcu da vas vodi i vodi umjesto da osjećate da nema izbora.

Ali to također znači da se spremaju promjene za vas kada počnete otpuštati ideju da morate ostati tu gdje jeste.

Ovaj tjedan donosi veću neovisnost i slobodu koja će se za vas svesti na veće samopouzdanje.

Pustite da se ovo malo upije prije nego počnete glumiti. Ali vjerujte da nema greške u tome gdje se nalazite u svom životu, samo trebate odlučiti što želite učiniti u vezi s tim.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

S nebeskim ljubavnicima koji se ovog tjedna kreću, vidjet ćete kako su vaše romantične veze jako osvijetljene. Ako vam ljubav nedavno nije bila u fokusu, sada je vrijeme koje će se promijeniti.

Uvijek postoji sezona u vašem životu za ono na što se trebate pozabaviti i na što se usredotočite, a dok su ja i posao važni, važna je i ljubav.

Da biste uistinu mogli reći da ste izliječili, morate si dopustiti mogućnost ponovnog pokušaja.

Ovo može izgledati kao da preuzimate novi rizik ili se izlažete na način na koji ste se prije bili previše uplašeni. Ali to također znači da je možda došlo vrijeme za razgovor koji ste odgađali.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ako si stalno govorite da ste sami dobro, onda ćete na kraju u to početi vjerovati. Može biti zastrašujuće priznati da želiš živjeti s nekim, da više nećeš voljeti, pa čak ni vjenčati se u svom životu, ali ne učiniti to znači da nisi iskren prema sebi.

Istovremeno možete izliječiti, izgraditi druga područja svog života i stvoriti odnos koji želite. Reći da ne možete samo se opravdavate jer se bojite.

Ali strahu nema mjesta u ovom novom poglavlju ili u astrologiji za ovaj tjedan, posebno s tom energijom Vodenjaka koja dolazi pa si dopustite da riskirate da ste se prethodno odvratili od pokušaja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV od 9. do 15. maja: OVI znaci bit će NAJSRETNIJI, jer sve što žele od ljubavi, to će i dobiti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top