LJUBAV: OVI znakovi će biti NAJSRETNIJI, jer sve što žele od ljubavi, to će i dobiti!

LJUBAV: OVI znakovi će biti NAJSRETNIJI, jer sve što žele od ljubavi, to će i dobiti!

8 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stvari se počinju osjećati hitnije ovog tjedna u vašem romantičnom životu jer shvaćate da odluku koju ste odugovlačili postaje sve teže odgoditi.

U ovom trenutku vašeg putovanja, određena je veza završila svojim tijekom. Ne radi se o tome da nije uspjelo, nego da ste oboje jednostavno naučili sve što možete jedno od drugog.

To je razlog zašto se odnosi uistinu završavaju ili čak prelaze u drugu vrstu veze. Prirodno je žaliti za onim što je bilo ili što ste se nadali da bi moglo biti, ali još je važnije prihvatiti ono što uistinu jest.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Samo zato što ste se dobro snašli u toku i prihvatili da vam život prolazi kroz fazu transformacije ne znači da vas još uvijek ne može potresti s vremena na vrijeme.

Kada se to dogodi, naravno, možda ćete se htjeti povući i otići u rutinu ili prostor koji vam donosi utjehu.

Ono što trebate vidjeti ovog tjedna je da vaša budućnost tamo ne postoji. Ona živi izvan te zone udobnosti i što se više pokušavate povući iz nje, to više produžujete ovu fazu. Ovaj tjedan pokušajte napraviti korak naprijed umjesto natrag.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Biti u mogućnosti da se osjećate ugodno s time tko ste i gdje se nalazite u svom životu iznimno je važno. Jer u suprotnom može se osjećati kao da se autentično ne pojavljujete nikome, uključujući sebe.

Ali još je važnije pobrinuti se da to autentično ja ne bude vezano ni za koga drugog. Jedno je trebati ljude na zdrav način. Ali drugo je početi ovisiti o njima zbog čega počinjete napuštati dijelove sebe.

Možda će biti nekih provjera stvarnosti ovaj tjedan jer shvatite da je ono što ste mislili drugačije i bolje da ste se samo vi nadali da jest, a ne stvarnosti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kako ste rasli kroz svoje lekcije, naučili ste da dom nije nužno tamo gdje je srce, već tamo gdje se vaše srce osjeća kao kod kuće. U tome ste naučili dopustiti svom srcu da vas vodi i vodi umjesto da osjećate da nema izbora.

Ali to također znači da se spremaju promjene za vas kada počnete otpuštati ideju da morate ostati tu gdje jeste.

Ovaj tjedan donosi veću neovisnost i slobodu koja će se za vas svesti na veće samopouzdanje.

Pustite da se ovo malo upije prije nego počnete glumiti. Ali vjerujte da nema greške u tome gdje se nalazite u svom životu, samo trebate odlučiti što želite učiniti u vezi s tim.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

S nebeskim ljubavnicima koji se ovog tjedna kreću, vidjet ćete kako su vaše romantične veze jako osvijetljene. Ako vam ljubav nedavno nije bila u fokusu, sada je vrijeme koje će se promijeniti.

Uvijek postoji sezona u vašem životu za ono na što se trebate pozabaviti i na što se usredotočite, a dok su ja i posao važni, važna je i ljubav.

Da biste uistinu mogli reći da ste izliječili, morate si dopustiti mogućnost ponovnog pokušaja.

Ovo može izgledati kao da preuzimate novi rizik ili se izlažete na način na koji ste se prije bili previše uplašeni. Ali to također znači da je možda došlo vrijeme za razgovor koji ste odgađali.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ako si stalno govorite da ste sami dobro, onda ćete na kraju u to početi vjerovati. Može biti zastrašujuće priznati da želiš živjeti s nekim, da više nećeš voljeti, pa čak ni vjenčati se u svom životu, ali ne učiniti to znači da nisi iskren prema sebi.

Istovremeno možete izliječiti, izgraditi druga područja svog života i stvoriti odnos koji želite. Reći da ne možete samo se opravdavate jer se bojite.

Ali strahu nema mjesta u ovom novom poglavlju ili u astrologiji za ovaj tjedan, posebno s tom energijom Vodenjaka koja dolazi pa si dopustite da riskirate da ste se prethodno odvratili od pokušaja.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Povratak zračnoj energiji ovaj će se tjedan osjećati kao dobrodošlo olakšanje jer konačno možete početi shvaćati što se događa u vašim vezama u posljednje vrijeme.

To može značiti da možete pauzirati u toj novoj vezi da vidite kako vam se točno čini ili da konačno možete pronaći vremena za taj spoj za koji se čini da vrijeme jednostavno nije uspjelo.

To je prilika za vas da stvarno počnete napredovati, kako u vlastitoj unutarnjoj obradi, tako i u radnji koju odlučite poduzeti.

Ovo je tjedan zeleno svjetlo za ljubav, jedino što morate biti sigurni je da se još uvijek ne pridržavate veze ili obrazaca koji su već pokazali da ste prerasli.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ne činite stvari dok niste uistinu spremni za to. Nije važno završava li se ili započinje nova veza, vi djelujete na unutarnju intuiciju koja vam govori kada je vrijeme. I ovaj tjedan zvuči kao da zvona konačno zazvone.

To ne znači da možda nemate tugu jer nešto nije ispalo kako ste priželjkivali ili čak da koliko god ova nova ljubav bila nevjerojatna, ona nije ona o kojoj ste sanjali. Sve je to u redu.

Ali jedna stvar koja je još važnija jest pobrinuti se da sami sebi ne postavljate kašnjenja u napretku. Dobivate osjećaj da je vrijeme s razlogom, konačno jest.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U ljubavi samo zato što želiš da nešto bude istina ne znači da je tako. Kao tražitelj istine, uvijek tražite smisao u svojim odnosima i ljubavi. Često tražite bolje ili tražite odgovore koji zapravo ne postoje. Ali kada to iskoristite za dobro, može vas također navesti da pogledate u sebe kako biste vidjeli istinu koja je tu oduvijek postojala.

Ovaj tjedan donosi neke provjere stvarnosti o vašim osjećajima i odnosima u vašem životu.

Prošlo je vrijeme nade da će se nešto pretvoriti u ono što vam treba i umjesto toga je postao trenutak da to prihvatite kako biste konačno krenuli naprijed. Trebalo je puno raditi oko samopoštovanja da bi se to dogodilo, sada samo trebate paziti na ono što zaslužujete.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kako je završila sezona nebeskih zaljubljenika u vašem znaku bit će vam važnije da čak i cijeli tjedan uzmete za stanku. Pokušajte ovaj tjedan ne donositi nikakve iznenadne odluke ili izbore i umjesto toga dopustite si da stvarno razmislite o tome što se dogodilo u vašem romantičnom životu.

Ako ste iskreni prema sebi, vidjet ćete da su se vaši osjećaji promijenili i da ste vidjeli istinu o određenoj vezi.

Ova nova svjesnost ne može biti nevidljiva i umjesto toga se javlja s razlogom.

Vaš posao je da ovaj tjedan ništa ne forsirate, pa čak ni da se odvratite od onoga što osjećate. Umjesto toga, samo sjedite s ovom energijom i pokušajte ostati otvoreni prema idejama i planovima koji počinju dolaziti jer će oni postati okvir za ovaj novi život koji ćete stvarati.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nakon razdoblja testiranja i suočavanja sa svime što ste prošli u životu, sada je vrijeme da krenete u slobodu koju suočavanje s vašom tamom donosi. Ovaj tjedan obilježava zamjetnu promjenu u vašoj energiji i u vašem odnosu. Trebali biste bolje cijeniti osobu koja je u vašem životu koja vam se pojavljuje bez obzira jeste li u definiranoj romantičnoj vezi ili ne.

To vam doista omogućuje da jasno vidite stvari kako se ne biste zbunili između onoga tko oni uistinu jesu i okidača koji vam se pojavljuju.

Ljubav u kojoj ste sada je ona koja vam treba pomoći da se izliječite, što također znači otpuštanje straha da će se prošlost na bilo koji način ponoviti. Ovo je potpuno novo poglavlje u vašem životu i slobodno ga kreirajte kako god želite.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

U vašim se romantičnim odnosima mnogo promijenilo, a posebno u tome kako im se pojavljujete. Volite kao nitko drugi… Ali kada je riječ o granicama ili govoru za svoje potrebe, obično morate naučiti kako to ugraditi u svoj život.

Vi ste neograničen znak, pa ne čudi da su granice nešto što se pojavljuje u vašim romantičnim vezama.

Ipak, oni ne moraju uvijek biti ovi tvrdi ili brzi zidovi i umjesto toga mogu biti krug svjetla koji zahtijeva da se prema vama postupa s ljubavlju i poštovanjem.

Dopustite svojoj ljubavi da zasja kroz ovaj tjedan. Ali ne zaboravite da je i najviša razina ljubavi ona koja također ima granice.