HOROSKOP do 31. Marta: OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI kao NIKAD, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!

HOROSKOP do 31. Marta: OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI kao NIKAD, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!

23 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan počinje s teškim energijama, napetim ili mračnim. Pod velikim ste pritiskom i osjećaj nemoći ili manjka vlastite vrijednosti mogao bi se duboko preispitati dok ne saznate kako se pravilno odnositi prema sebi, čak i bez ikoga drugog da potvrdi vašu pozitivnu sliku. Podržite ono što jeste, čak i kada to znači ići protiv svijeta.

Ne nedostaje vam hrabrosti, ali ste još uvijek bili upleteni u nesvjesne strahove i negativna uvjerenja zbog kojih ste zapeli. Do kraja tjedna nova vrata dolaze u fokus i možete vidjeti izlaz iz svake zabrinjavajuće situacije. Naučene lekcije pamtit će se mjesecima, a duboki uvidi mogli bi promijeniti cijelu vašu perspektivu.

Ovotjedna afirmacija: “Prihvaćam ono što ne mogu promijeniti.”

 

BIK

Spremni ste za pravu vrstu potjere, onu koja će vas motivirati i inspirirati lijepim stvarima i emocijama ljubavi. Ne planirate se povući ili odustati u skorije vrijeme, čak ni ako stvari postanu grube i teške. Naoružajte se strpljenjem i slijedite ono u što vjerujete i ono što sada znate da zaslužujete.

Odnosi zahtijevaju zdravu raspravu, čvrstu strukturu i ostati odan stvarima koje su izgovorene. Iskrenost je najbolja politika, a vaš će otvoreni um dopustiti da se nesuglasicama pristupi uz poštovanje svačijih razlika.

Ovotjedna afirmacija: “Krećem se graciozno i ​​fleksibilno.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neke borbe jednostavno nisu vrijedne truda, ali druge jesu. Nemojte odustati od cijele situacije i spleta okolnosti samo zato što ne vidite nikakvu svrhu u ostvarivanju jednog malog cilja. Promatrajte širu sliku i zapitajte se kako su stvari povezane jedna s drugom, čak i kada se čini da pripadaju različitim vremenskim linijama ili područjima života.

Ne želite gubiti vrijeme, ali u posljednje vrijeme postoji veliki pritisak i potrebno vam je malo odmora kako biste se otresli prošlosti i metabolizirali svoja iskustva. Nemojte žuriti, polako i postojano pristupajte svom tijelu i umu, i bavite se svijetom na studiozan način.

Ovotjedna afirmacija: “Svaki trenutak je savršen trenutak da budem ja.”

 

RAK

Želite potaknuti druge da učine ono što treba učiniti, a to neće biti lako ako je kontrola jaka i fleksibilnost nije dopuštena. Pleši, pjevaj i izražavaj se na bilo koji mogući način. Potrebna vam je glazba, umjetnost i boje u vašem svijetu, sve što je ispunjeno emocijama i pomaže vam da se osjećate povezanim s ostatkom svijeta.

Romanse koje započnu ovih dana mogle bi potrajati još dugo. Njegujte sve iskrene emocije, dobre ili loše, prihvaćajući sve strane svoje osobnosti koje žele biti viđene. Stvari postaju stabilnije, a komunikacija će poprimiti drugačiji smjer. Ostanite strpljivi i mirni.

Ovotjedna afirmacija: “Vrijeme služi mojim ciljevima.”

 

LAV

Nikad niste zamišljali kamo će vas put odvesti i dok ste dobro iskoristili svoje kvalitete, trebali biste svoje nedostatke iskoristiti i kao motivaciju. Vrijeme je da prerastete staru verziju sebe i ostavite je iza sebe s ljubavlju i brigom za sve dijelove sebe kojima je bilo potrebno vrijeme za rast.

Da biste stupili u kontakt sa svojim unutarnjim djetetom, okružite se djecom, provedite vrijeme s mladima i učinite nešto šareno i kreativno. Ne gubi se vrijeme kada se koristi za podizanje raspoloženja i osmijeh.

Ovotjedna afirmacija: “Dajem ljubav svom unutarnjem djetetu.”

 

DJEVICA

Povijest je oblikovala vašu osobnost i stvari koje ste nekada radili stvorile su sliku koju pokazujete svijetu danas. Ipak, prošlost ne definira vaše izbore i vaša budućnost nije zapisana u kamenu. Zapamtite ovo ako zapnete u ponavljanju istih stvari koje biste željeli izbjeći.

Ne možete vjerovati svima, a postalo je jasno da neke veze zahtijevaju malo slobodnog vremena i više udaljenosti da bi se osjećale prikladno. Uvijek ima mjesta za zadovoljstvo i pozitivan, optimističan pogled na trenutne okolnosti.

Ovotjedna afirmacija: “Svoj život ispunjavam radošću.”

VAGA

Možete osjetiti samo ono što se događa u čistom kontaktu i razumijevanju s drugom osobom, a racionalizacija nema puno veze s međusobnim razumijevanjem. Ako vidite da se netko trudi vidjeti vaše stajalište, podsjetite se koliko smo svi različiti i nemojte forsirati komunikaciju preko očitih ograničenja i granica.

Trebat će vam vremena za sebe, posebno u prvih nekoliko dana u tjednu. Na kraju će se nebo činiti jasnijim i osjećat ćete se bolje opremljenim i pripremljenim za novo poglavlje osobnih odnosa i emocionalnih stvari koje tek dolaze.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam izvor radosti.”

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan trebao bi biti miran i postojan. Rast je zajamčen sve dok se pridržavate pravila i pridržavate se plana. Ipak, veze opterećuju vašu karijeru i profesionalna pitanja, pogotovo ako imate gorući problem s autoritetom ili nekim tko je zadužen za zajedničke projekte i timski rad čiji ste dio.

Ovo je dobro vrijeme da provedete nekoliko dana kod kuće, u kreativnom radu ili inspirativnoj samoći, akcijama koje će vam napuniti baterije i pomoći da se osjećate živima. Početak tjedna daje poticaj svemu što živi i dobar je trenutak za brigu o biljkama, kućnim ljubimcima i šarolikom rasporedu hrane koji želite njegovati kao naviku.

Ovotjedna afirmacija: “Zahvalan sam.”

 

STRIJELAC

Misli se lako raspršuju čak i kada se jako trudite zadržati fokus i osjećaj smirenosti u stresnim situacijama. Mogući su problemi s vlastima, te pokušaji kontrole i manipulacije koje nije tako lako uočiti. Slijedite predosjećaj i nemojte žuriti naprijed ako vam nešto nije u redu.

Do vikenda se energije mijenjaju i postaje malo lakše komunicirati. Još uvijek postoji oblak misli nad vašom glavom, ali možete ih razvrstati i vidjeti koje zapravo možete naučiti i imati koristi od njih, a koje su prepreke na vašem putu. Držite se pozitivnih uvjerenja i stvari će ispasti dobro.

Ovotjedna afirmacija: “Voljen sam.”

 

JARAC

Vidite kako je neke stvari teško promijeniti, a niste raspoloženi da ih na to prisiljavate. Željeli biste provesti kvalitetno vrijeme sami ili s ljudima s kojima ste slobodni biti intimni i bliski. Otvoreno srce ima puno veći potencijal za izlječenje od srca koje treba ostati čuvano, neprestano se štiteći od vanjskog svijeta.

Tražite okruženje u kojem se osjećate sigurno i ugodno. Cijeli ovaj tjedan može biti iznimno produktivan, a naći ćete koristi i za najapsurdnije teme i riječi, ali samo ako napravite mjesta za pravilno samoizražavanje i slobodu djelovanja i govora.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam biti ja.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda mislite da su neke informacije manje važne nego što su nekim ljudima. To bi moglo stvoriti probleme u odnosima koje biste s lakoćom mogli izbjeći. Odlučite se ne miješati i umjesto da svu svoju energiju usmjerite na problem koji netko pokušava riješiti, dajte mu samo onoliko koliko traže.

Sačuvajte resurse, sačuvajte nešto za crne dane i ne pričajte o svojoj financijskoj situaciji s ljudima koji vas ne poznaju intimno. Čak i ako je nešto uobičajeno među ostalima, to ne definira način na koji biste se trebali ponašati ili kako se osjećate zbog pretjeranog dijeljenja ili tjeranja da govorite o vlastitom životu.

Ovotjedna afirmacija: “Slušam svoj unutarnji glas.”

 

RIBE

Možda previše razmišljate o sigurnosti, ali vaša intuicija zna što trebate učiniti i koji put biste trebali slijediti da biste se osjećali dobro u pogledu svojih mogućnosti. Neki izbori zapravo nisu na vama, ali možete se zaštititi od nepovjerenja i ljudi koji se osjećaju sjenovito.

Iako ne postoji razumno objašnjenje za određene stvari koje osjećate, nema ni razloga da odbacite te senzacije. Vaši bi instinkti mogli pokazati puno više nego što bi ideje u vašem umu ikada mogle, a zapravo ne postoji način da saznate koliko vaša fiziologija može biti inteligentna kada vas upozorava putem toliko intenzivnih signala.

Ovotjedna afirmacija: “Moje tijelo je moja mudrost.”