LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Oktobar: Kada se SUDBINA umiješa – danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Oktobar: Kada se SUDBINA umiješa – danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

18 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaše nježno srce danas je vrlo osjetljivo, stoga nemojte shvaćati ništa što vaš partner čini osobno. Mogli biste projicirati značenje na riječi i radnje koje jednostavno ne postoje. Diplomatski i posrednički razgovori mogli bi pomoći u izliječenju osjećaja nepovezanosti između vas i vaše ljubavi – ili stvoriti sinergiju s nekim novim. Budite iskreni o svakoj povrijeđenosti koju osjećate – novi obrasci komunikacije mogu potaknuti nastanak intimnosti.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Bilo bi vam pametno odreći se uobičajene potrebe za pažnjom danas – ali ne brinite, ipak ćete je dobiti. Vrijeme je da čujete što netko drugi ima za reći. Bez obzira jeste li u paru ili tražite, započinjanje razgovora koketnim komentarom ili pitanjem zabavan je način da potaknete trenutnu privlačnost. Pitajte objekt svojih želja sve o njemu, a njihova žeđ za razumijevanjem bit će uzvraćena istom mjerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš nagon za ljubavnom avanturom može se već danas pokrenuti! Položaj planeta pokreće uzbudljive nove načine da upoznate svog ljubavnika. Snažan i iskren razgovor sada bi mogao razbuktati plamen strasti – ali moguće je da vrućina izmakne kontroli. Ključno je govoriti istinu vlastima, izravno, ali ljubazno. Nakon što se zrak očisti, zatvorite vrata svijeta i istražite žar koji donosi duboka povezanost.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Vaša aura odiše čarobnom mješavinom praktičnih, zemaljskih i mističnih energija koje zasljepljuju vašeg partnera. Položaj planeta će vam pokazati kako uravnotežiti svoje potrebe i želje s onima iz vašeg glavnog stisaka. S toliko visokom samopoštovanjem sada možete izliječiti stare obrasce koji blokiraju intimnost – što dovodi do dublje strasti i povezanosti. Obasipajte svog ljubavnika malim, ali slatkim djelima služenja, i jest će vam iz ruke.

 

LAV

Danas možete potaknuti romantičnu avanturu, bacajući svoj raspored kroz prozor. Iako je za razliku od vašeg znaka poslušnosti da napustite uobičajenu vrevu, napetost između planeta privremeno vas oslobađa s popisa obaveza. Sklonivši svoje skromne navike, možete smisliti inventivne načine kako šokirati i zarobiti predmet svoje ljubavi. Predlaganje da učinite nešto blistavo i uzbudljivo može proširiti vaše granice koketiranja s čestim ljubavnikom ili nekim nepoznatim.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Veza danas postaje duboka i intenzivna. Vrijeme je da zatvorite vrata skromnosti i otvorite svoje srce dubokoj radosti spajanja s drugim. Iako vašem znaku nije uvijek lako izgubiti kontrolu, sada ste pozvani na divlje napuštanje. Ne možete a da ne plešete, flertujete i pozivate druge u svoju požudnu jazbinu – zahvaljujući vašem obnovljenom magnetizmu.

VAGA

Miran i privatan trenutak danas bi mogao skrenuti prema romantici i zabavi. Vi pozitivno blistate – privlačite ljubav poput magneta. Dok vaše šarmantno i graciozno držanje svijetli, objekt vaše ljubavi možda neće moći odoljeti. Vaša unutarnja strast i radost mogu dovesti do intenzivne intimne i fizičke povezanosti dok zatvarate vrata tog dana. Ponudite masažu i oni će biti kit u vašim rukama.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Vaša privlačnost je legendarna – a to je posebno istinito danas. Položaj planeta vam omogućuje da očarate hlače ljubavniku još spretnije nego inače! Vaša zabavna, fleksibilna strana koja voli slobodu pobuđuje intenzivne želje i nadahnutu strast. Budite kreativni i iznenadite svog partnera nečim potpuno neobičnim (možda slikanje tijela ili privatni ples?) – sve oklade su isključene.

 

STRIJELAC

Bliskost i povezanost su u kartama. Položaj planeta vas ohrabruje da budete posebno hrabri s partnerom. Bilo da ste s nekim ili tražite ljubav, pokazivanje svoje odvažne i s…i strane trebalo bi zapaliti strast koju tražite. Razmislite o tome da budete manje pomirljivi nego inače i izravniji, jer to može otkriti skrivene dubine odnosa. S ojačanom samopoštovanjem, ne budite stidljivi – usudite se jako.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Zajedničke nade i želje mogle bi dovesti do sanjivih trenutaka s vašim ljubavnikom. Planeti vladaju danom, pomažući vam da elokventno izrazite emocije koje donose umirujući lijek u dušu vaše veze. Entuzijastična intimnost vjerojatan je ishod, jer dijeljenje vaših unutarnjih svjetova sada može povezati vaša srca i umove. Nemojte se bojati pokazati svoju čudnu stranu kako biste romantično prodrmali stvari, ako je nešto ustajalo. Budite kreativni i koketno se zabavite!

 

VODOLIJA

Vašu moćnu i strastvenu prirodu danas je najbolje istražiti privatno, jer vam treba vremena da se spojite s ljubavnikom. Položaj planeta rasplamsava nekonvencionalne i nenadmašne ideje. Iznenaditi objekt svoje želje jedinstvenim prijedlozima može popustiti njegove inhibicije. Možda biste mogli iskopati krznene lisice ili uvesti tantru da začinite stvari. Što god učinite, zaključajte vrata i bacite ključ.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Djela ljubavi govore više od riječi.  Pronalaženje slatkih načina da mu uljepšate dan moglo bi potaknuti njegovu uzvratnu revnost – a ujedno i olakšati svakodnevni teret. Sada postoji tendencija da budete nadmoćni, a vaša duboko osjetljiva strana može se pokazati, pogotovo ako ste prozvani. Podsjetite svoju posebnu osobu da je to samo zato što vam je stalo.