LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Februar: Borba između SRCA i RAZUMA će OVOM znaku donijeti LJUBAVNU BOL!

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Februar: Borba između SRCA i RAZUMA će OVOM znaku donijeti LJUBAVNU BOL!

11 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Jako ste razočarani zbog nedavnog postupka vašeg partnera i ne znate kako prijeći preko toga. Vrijeme je da odlučite što ćete dalje. Zvijezde vam sugeriraju da pokušate dati novu priliku vašem partneru jer više ništa neće biti kao prije. Vaš partner je svjestan svoje greške i sigurno tako više neće postupiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Odavno smatrate da vaš bliski radni kolega ima dublje osjećaje prema vama od onih kolegijalnih. Danas ćete se uvjeriti da je to zaista tako i da vaš kolega želi sa vama ljubavnu vezu. Na vama je da preispitate svoje osjećaje i da odlučite da li ćete svoje srce pokloniti toj osobi.

 

 

BLIZANCI

Želite neku promjenu u vašoj vezi jer je sve postalo pomalo dosadno i monotono. Želi to i vaš partner samo je pitanje tko će prvi poduzeti nešto u vezi sa tim. Svakako budite vi prvi i pokažite koliko vam je stalo do vaše ljubavi.

 

 

RAK

Da li da slušate svoje srce ili svoj razum, to je pitanje koje vas mući već neko vrijeme. Zvijezde kažu da je srce ono koje voli, pa ako voli, tu ljubav ništa ne može zaustaviti. Tako kažu zvijezde, a na vama je da odlučite što želite.

 

 

LAV

Da li je vaš partner zaslužio vašu ljubav, to si pitanje često postavljate. Koliko god tvrdi da vas voli, vaš partner to i ne pokazuje na pravi način. Vrijeme je da stavite karte na stol i otvoreno porazgovarate o vašoj budućnosti.

 

 

DJEVICA

Miran dan vas očekuje u okruženju onih koje volite i vašeg partnera koji vam je sve na svijetu. Pokažite mu nekom romantičnom gestom koliko vam znači.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2