LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Maj: Borba između SRCA i RAZUMA će OVOM znaku donijeti LJUBAVNU BOL!

OVAN

Znate što želite ali to nikako ne možete dobiti. Smatrate da se sve urotilo protiv vas i da nikada nećete osvojiti srce te osobe koja vam se sviđa. Današnji dan će pokazati da je ipak sve moguće. Danas će vam se ukazati prilika života da dobijete to što želite, pitanje je samo da li ćete to i iskoristiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jako ste razočarani zbog nedavnog postupka vašeg partnera i ne znate kako prijeći preko toga. Vrijeme je da odlučite što ćete dalje. Zvijezde vam sugeriraju da pokušate dati novu priliku vašem partneru jer više ništa neće biti kao prije. Vaš partner je svjestan svoje greške i sigurno tako više neće postupiti.

 

 

BLIZANCI

Odavno smatrate da vaš bliski radni kolega ima dublje osjećaje prema vama od onih kolegijalnih. Danas ćete se uvjeriti da je to zaista tako i da vaš kolega želi sa vama ljubavnu vezu. Na vama je da preispitate svoje osjećaje i da odlučite da li ćete svoje srce pokloniti toj osobi.

 

 

RAK

Želite neku promjenu u vašoj vezi jer je sve postalo pomalo dosadno i monotono. Želi to i vaš partner samo je pitanje tko će prvi poduzeti nešto u vezi sa tim. Svakako budite vi prvi i pokažite koliko vam je stalo do vaše ljubavi.

 

 

LAV

Da li da slušate svoje srce ili svoj razum, to je pitanje koje vas mući već neko vrijeme. Zvijezde kažu da je srce ono koje voli, pa ako voli, tu ljubav ništa ne može zaustaviti. Tako kažu zvijezde, a na vama je da odlučite što želite.

 

 

DJEVICA

Da li je vaš partner zaslužio vašu ljubav, to si pitanje često postavljate. Koliko god tvrdi da vas voli, vaš partner to i ne pokazuje na pravi način. Vrijeme je da stavite karte na stol i otvoreno porazgovarate o vašoj budućnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Maj: Borba između SRCA i RAZUMA će OVOM znaku donijeti LJUBAVNU BOL!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top