Vikend ljubavni horoskop: Ljubav je na strani OVIH znakova i obećava VIŠE NEGO IKAD. Vikend donosi prava ljubavna čuda!

Vikend ljubavni horoskop: Ljubav je na strani OVIH znakova i obećava VIŠE NEGO IKAD. Vikend donosi prava ljubavna čuda!

28 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Ako ste svoju trenutnu ljubavnu vezu pokušavali organizirati na određeni način ili ste je pokušavali uklopiti u određenu rutinu, tada ćete možda otkriti da sadašnja kozmička klima potiče jednog ili oboje da izbijete. Ljubav ne može procvjetati u takvoj atmosferi, a ako je ljubav između vas prava, onda joj treba više prostora da napreduje.

 

BIK

Planetarna usklađenost u znatnoj mjeri pojačava vaše osjećaje, tako da kada vam za oko upadne određena zanosna i ljupka osoba, možda vam je gotovo nemoguće suzdržati se. Srećom, možda neće biti potrebe, jer postoji velika šansa da će vas smatrati jednako privlačnim. Bit će to zasigurno vrlo zanimljiv susret, koji bi se mogao razviti u nešto prilično duboko.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarni tranziti će vas potaknuti da osjetite svoje osjećaje. Kako možete učiniti nešto drugo, pitate se? Pa u vašem slučaju imate tendenciju da ih pokušavate ne osjećati, jer ste tako akutno osjetljivi na sve što bi to moglo za sobom povući. Netko mora čuti koliko vam je stalo do njih, iz vlastitih usana, a ne iz priča drugih ljudi. Nasmiješite ih!

 

RAK

Sadašnja astralna konfiguracija stavlja vas u stvarno sunčano raspoloženje u kojem se možete osjećati romantično nepobjedivo. Ako ste se pitali isplati li se natjecati kako biste privukli pažnju nekoga za koga znate da biste se sjajno slagali, ohrabrite se. Idite do njih i budite prirodni i šarmantni. Ova ukusna osoba ne može ne biti impresionirana.

 

LAV

Možda nećete moći zaustaviti nakupljanje struje između vas i druge osobe danas, posebno s trenutnom planetarnom konfiguracijom. Misao i logika jednostavno ne ulaze u ovo, a nikakvo planiranje vas nije moglo pripremiti na intenzitet situacije. To će biti jedna osoba s kojom ćete ili ostati vrlo bliski ili ćete biti u iskušenju da pobjegnete.

 

DJEVICA

Ovo su definitivno dani za isprobavanje ljubavne poezije ako osjećate da znate s riječima. Čak i ako to ne učinite, tada vas planetarna konfiguracija potiče da pronađete neki uistinu kreativan način da izrazite svoje dublje osjećaje nekom posebnom. Tako ćete se oboje osjećati dobro, a također ćete shvatiti da imaju slične osjećaje, ali su bili previše sramežljivi da ih otkriju.

VAGA

Ovo nisu dani da provedete sanjajući o kući i pitajući se kada će vaš sljedeći ljubavni interes ući u vaš život. Nebeska atmosfera znači da je potrebna akcija. Imate puno veće šanse pronaći nekoga posebnog ako obučete svijetlu i sunčanu odjeću i izađete van s namjerom da se uključite. To će vam pomoći da upoznate nove ljude!

 

ŠKORPIJA

Čudno je kako u nekim danima vaš partner (sadašnji ili budući) može raditi određene stvari, a on nema nikakvog učinka na vas, dok u drugim slučajevima iste stvari mogu utjecati na vas jako duboko. Usklađenost u igri danas vas čini iznimno osjetljivima i možda ćete otkriti da to izaziva snažne emocije s kojima se morate nositi. Međutim, ovo je vrlo pozitivno vrijeme za to, jer ćete oboje imati velike koristi.

 

STRIJELAC

Kretanje nebeskih tijela može vas potaknuti da poduzmete nešto u vezi s nekim tko vas snažno privlači. Kada želite nešto ili nekoga, ne stidite se to dobiti. Srećom, čini se da bi i oni mogli osjećati isto prema vama, pa će svaki dogovor koji napravite za okupljanje sigurno biti vrlo uspješan. Nosite tople i sunčane boje.

 

JARAC

Danas ćete možda odlučiti učiniti nešto kako bi vaš trenutni odnos još bolje funkcionirao. Današnje planetarno poravnanje potiče vas da pogledate sve navike ili rutine u koje ste se oboje uključili, a koje možda ne donose najbolje u vašem partnerskom (trenutnom ili budućem) brodu. Znate što je to – samo trebate odlučnost da napravite promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Sadašnje planetarno poravnanje sugerira da ćete možda morati biti oprezni u svojim interakcijama danas, jer biste mogli biti skloni pogrešnom shvaćanju stvari i tako se otuđiti od voljene osobe. Vaši su osjećaji daleko promjenjiviji nego inače. Pa bi možda bilo bolje da odvojite malo vremena nasamo i učinite nešto posebno i dajte jedno drugome predah.

 

RIBE

Nemojte podcjenjivati ​​koliko bilješka ili kartica koja izražava vašu ljubav prema vašem partneru (sadašnjem ili budućem) može učiniti da se osjeća jako dobro. Ako ste nedavno bili previše zaposleni da biste mu posvetili pažnju koju zaslužuje, onda bi vas današnja kozmička klima mogla potaknuti da stvorite atmosferu dublje sreće i sklada u vašoj vezi. Dakle, uzmite olovku i počnite pisati.