Izaberi sliku koja te NAJVIŠE privlači i SAZNAJ da li ćeš IKADA i kada ćeš USPJETI PREBOLJETI BIVŠU LJUBAV!

Vjerojatno ne postoji odrasla osoba na cijelom svijetu koja iza sebe nema ljubavnu vezu, odnosno bivšeg partnera. Bivši najčešće ostaju bivši. Međutim, koliko god nam ti “bivši” nanijeli boli, suza, tuge i razočaranja, jednostavno ih je nekada nemoguće iščupati iz srca. Postoje oni koji jednostavno nikada ne prebole bivše, koji cijeli život čuvaju uspomenu u jednom dijelu srca… A, da li ćete vi uspjeti preboljeti bivšeg!? Izaberite jednu sliku i saznajte…

 

PRVA SLIKA:

Dosta je bilo, i tako ćete protumačiti vrijeme koje vam dolazi. Da, dosta je i to jednom zauvijek

Toliko ćete biti spremni i odlučni prestati misliti na bivšeg, pogotovo s obzirom na to da vam on više nije ni blizu, jer bilizina čuda stvara, pogotovo ako je često blizu oka, zar ne! Odmah još jače emocije naviru.

Ali ipak, dopuštate mu  da upravljaju vašim umom, bez prestanka, kao da ima neku posebnu važnost u vašem životu.

On nema! Ne više! On nema i neće imati više nikakvu važnost u vašem životu. Ponašali ste se kao da u ovoj vezi postoji nešto više, a opet, predugo ste čekali prekinuti da bi smatrali da ćete se ponovno spojiti. Nećete se ponovno ujediniti.

Morate pustiti da ova rana već zacijeli. I to već danas. Dosta je bilo suza, neprespavanih noći i depresije. Iskoristite ovo vrijeme kao rezervu i zauzmite stav! Pomirite se s idejom da ste vi jedina osoba kojoj je stalo do ove davno nestale veze. Kad to shvatite, izvući ćete se iz toga i iščupati taj teret iz srca.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Izaberi sliku koja te NAJVIŠE privlači i SAZNAJ da li ćeš IKADA i kada ćeš USPJETI PREBOLJETI BIVŠU LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top