Izaberi sliku koja te NAJVIŠE privlači i SAZNAJ da li ćeš IKADA i kada ćeš USPJETI PREBOLJETI BIVŠU LJUBAV!

Izaberi sliku koja te NAJVIŠE privlači i SAZNAJ da li ćeš IKADA i kada ćeš USPJETI PREBOLJETI BIVŠU LJUBAV!

17 listopada, 2023 0 By Admin

Vjerojatno ne postoji odrasla osoba na cijelom svijetu koja iza sebe nema ljubavnu vezu, odnosno bivšeg partnera. Bivši najčešće ostaju bivši. Međutim, koliko god nam ti “bivši” nanijeli boli, suza, tuge i razočaranja, jednostavno ih je nekada nemoguće iščupati iz srca. Postoje oni koji jednostavno nikada ne prebole bivše, koji cijeli život čuvaju uspomenu u jednom dijelu srca… A, da li ćete vi uspjeti preboljeti bivšeg!? Izaberite jednu sliku i saznajte…

 

PRVA SLIKA:

Dosta je bilo, i tako ćete protumačiti vrijeme koje vam dolazi. Da, dosta je i to jednom zauvijek

Toliko ćete biti spremni i odlučni prestati misliti na bivšeg, pogotovo s obzirom na to da vam on više nije ni blizu, jer bilizina čuda stvara, pogotovo ako je često blizu oka, zar ne! Odmah još jače emocije naviru.

Ali ipak, dopuštate mu  da upravljaju vašim umom, bez prestanka, kao da ima neku posebnu važnost u vašem životu.

On nema! Ne više! On nema i neće imati više nikakvu važnost u vašem životu. Ponašali ste se kao da u ovoj vezi postoji nešto više, a opet, predugo ste čekali prekinuti da bi smatrali da ćete se ponovno spojiti. Nećete se ponovno ujediniti.

Morate pustiti da ova rana već zacijeli. I to već danas. Dosta je bilo suza, neprespavanih noći i depresije. Iskoristite ovo vrijeme kao rezervu i zauzmite stav! Pomirite se s idejom da ste vi jedina osoba kojoj je stalo do ove davno nestale veze. Kad to shvatite, izvući ćete se iz toga i iščupati taj teret iz srca.

DRUGA SLIKA:

Nitko se ne ljuti kao vi, a nitko ne drži do neuspješne veze kao vi. Samo ne puštate. Ponekad se tako čvrsto držite da svoju bol upotrijebite da probudite suosjećanje prema sebi, i, također, shvaćate. Zar ne!?

Poznati ste kao osoba koja ne zna prepustiti stvari svojim prijateljima, a to je ponižavajuće. Ali, ponekad je korisno poslušati mišljenje nekoga tko ne razmišlja srcem kao što to vi radite.

Volite li sebe?

Ako je tako, zašto onda inzistirate na čuvanju ovih loših uspomena poput štake? Pustite ovu osobu iz svoje prošlosti. Pustite je jednom zauvijek. Oslobodite se čvrstih okova koji su okovali vaš um i srce.

Nosite sa sobom prtljagu prošle romanse; zašto dovraga to već niste preboljeli? Kada vam padne na pamet da ova prošla veza, ovaj proslavljeni bivši, nije ništa više od utega koji vas vuče dolje, konačno možete otpustiti ovu težinu.

Nakon što vidite da vam samo zbog intenziteta vlastite privrženosti donose bol, uskoro ćete ga moći pustiti. Zbogom nije lako, ali ponekad je potrebno. Spremni ste krenuti dalje.

 

TREĆA SLIKA:

Vi ste, kao i mnogi drugi, ranjeni ratnik. Stalno pričate o toj osobi koja je bila “vaša jedina prava ljubav”.

“Ljubav tvog života.” “Jedina osoba koju si stvarno volio…” Svi tvoji prijatelji se zgražavaju kad pričaš o ovom bivšem jer svi znaju da je ta osoba kreten — netko tko te potpuno nije poštovao.

Bit ćete pomaknuti na jasnoću; vidjet ćete da je jedino dobro u vezi s njim ono što zapravo vi kažete o njemu.

Vi ste zaslužni što je ovaj kreten postao takvom superzvijezdom, a kad to vidite na taj način, nećete se moći vratiti.

Točka bez povratka događa se tamo gdje ste vi i ova osoba u pitanju. Jednom kada vidite koliko je zaista grozan, nećete to moći ukloniti. Uskoro ćete preboljeti svog bivšeg.

Ožiljci i rane neka su prokleti! Sada ste spremni za dalje. Ne samo da ćete preboljeti bivšeg, već ćete također obrisati sve kako biste mogli putovati dalje, u slobodi.