LJUBAV DO 15. Maja: OVI znaci će početi vjerovati u SRODNE DUŠE, ali i LJUBAVNA ČUDA za koje misle da ne NEMOGUĆE!

LJUBAV DO 15. Maja: OVI znaci će početi vjerovati u SRODNE DUŠE, ali i LJUBAVNA ČUDA za koje misle da ne NEMOGUĆE!

1 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Nebeska atmosfera zapravo može značiti da možete vidjeti što je istina unutar određene situacije u vezi, a što je bilo, lažno cijelo vrijeme. Prije nego što dođete do ove faze, morate sjesti sa svojim ljubavnim interesom i razgovarati. Možda će početi neugodno, ali ako oboje ustrajete, iz toga će proizaći mnogo dobre volje.

 

BIK

Položaj nebeskih tijela ukazuje na to da, iako ste se možda vrlo čvrsto držali određenih načela, neki događaj, razgovor ili uvid mogu učiniti da postanete svjesni uzaludnosti održavanja ovog stava. I vi i vaša draga ljubav shvaćate koliko vam znači promijeniti pristup ovom pitanju, a vaš će novi stav zasigurno poboljšati stvari za vas oboje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ponekad se dogodi da kako se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Ovo bi doista mogao biti scenarij, s planetarnim poravnanjem. Tamo gdje je veza ili jedno poglavlje u određenoj vezi možda završilo, možda će početi još jedno novo. Naredni period donosi vam veliki osjećaj topline i veselja, te otvara vaše srce mogućnosti bolje budućnosti.

 

RAK

Razgovor koji vodite s nekim posebnim može se u vašoj knjizi označiti kao “težak”, ali to ne znači da neće biti učinkovit. Trenutna nebeska atmosfera daje vam priliku da se usredotočite na problem koji vas oboje muči već neko vrijeme i o kojem je doista trebalo razgovarati. Ne razmišljajte o tome, samo učinite to i vratite svjetlo u svoj život!

 

LAV

Ako se čini da je određeni problem ustrajno ostao na putu sjedinjenja s nekim izuzetno ukusnim, onda će vam položaj nebeskih tijela možda pomoći da prevladate svoju dilemu. Samo ga treba sagledati iz nove perspektive, što znači iznova i iznova pronaći rješenje koje će riješiti sve aspekte vaše poteškoće. Samo vjerujte da se može naći.

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost može vas potaknuti da razmišljate u metafizičkim terminima o odnosu koji kao da ima mnogo zbunjujućih aspekata. Susret s drugima koji su također prošli kroz slična iskustva može vam pomoći da shvatite određena pitanja iz perspektive koju nikada prije niste razmatrali, ali koja sada ima mnogo smisla. Sve što trebate učiniti je primijeniti svoje novostečeno znanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2