TAROT HOROSKOP za mjesec MAJ prema SVAKOM horoskopskom znaku: dolaze dani ljubavi, pomirenja, novca i lijepih vijesti, a evo i kojim znacima…

TAROT HOROSKOP za mjesec MAJ prema SVAKOM horoskopskom znaku: dolaze dani ljubavi, pomirenja, novca i lijepih vijesti, a evo i kojim znacima…

23 travnja, 2024 0 By Admin

Dobro došli u maj! Kao i uvijek, Maj ulazi s velikim obećanjima i uvijek lijepo isporučuje.

Tarot za sve znakove zodijaka je ovdje i izgleda prilično uzbudljivo. Iako se čini da se ne događa ništa što je previše, previše grubo, čini se da čitanja imaju osjećaj da zvuče osvježavajuće i inspirativno.

A opet, to je maj za vas — uvijek spreman nekoga nasmiješiti.

Ono što postaje očito je da je posao vrlo velik dio naših života i da, ako želimo živjeti svoj život punim plućima, moramo raditi da bismo si mogli priuštiti ono što nam donosi bijeg, avanturu i uzbuđenje.

Ovaj mjesec posvećen je radu i kreativnosti. Svi shvaćamo da želimo više od ovog života od ‘mljevenja’, a opet, mljevenje je ono što nam donosi robu, stoga, hi ho, hi ho, idemo na posao.

Neki od nas će naići na novi uvid kada je u pitanju posao i radno mjesto; kada stavimo sve što možemo na prvo mjesto, na kraju imamo pozitivan stav, a naš rad i proizvod imaju koristi od naših napora.

 

Mjesečno čitanje tarot karte svakog znaka zodijaka za maj:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sedam pehara

Prilike su obilne i obećavajuće ovog mjeseca za osobu koja je spremna, voljna i sposobna prihvatiti sreću. Iako se može činiti očitim da bi svi trebali biti otvoreni za sreću, to nije uvijek slučaj; ponekad mi — vi, ne vjerujemo uvijek u ono što vam se predstavlja.

Tijekom maja možda ćete htjeti poraditi na pouzdanijoj strani svoje prirode. Dobit ćete darove i prilike – iskoristite ih.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Pustinjak

Ono što je sjajno kod ove tarot karte je to što pokazuje da ste u stanju odvojiti se od gomile kako biste učinili ono što je ispravno za sebe.

To bi moglo značiti zahtjevnu promjenu u vezi ili dati do znanja ljudima na poslu da niste tu da biste bili iskorišteni. Maj donosi val samopoštovanja, a to stvara efekt mreškanja; poštuj sebe i gledaj kako te i drugi počinju poštovati.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Stranica pentakla

Ovaj mjesec posvećen je novim pothvatima i novim načinima zarade. Možda to podrazumijeva novi posao ili nastup; sve ti je to jako svježe i zanimljivo, pa svoju pažnju usmjeriš na ovu novu ideju/posao/avanturu.

U ovom trenutku u godini imate ljude u svom životu koji vjeruju u vas i sada računaju na to da ćete uspjeti. Međutim, nije za njih da žele vidjeti vaš uspjeh; to je za tvoje dobro, jer zaslužuješ to tapšanje po leđima.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Devet mačeva

Ova karta često dolazi s osjećajem straha jer obično predstavlja loše snove ili nemogućnost otresanja negativnog. Ono što je dobro znati je da je ovo privremeno stanje i da se s njim može raditi.

Možda ćete otkriti da vam um stane na put u vašim postupcima tijekom maja i možda ćete morati upotrijebiti određene provjerene metode suočavanja kako biste se snašli. Imajte ovo na umu: sve će to proći i ništa što doživite (što je negativno) nije trajno stanje.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Stranica štapića

Bit će vam drago znati da ćete tijekom ovog mjeseca biti voditelj nečega umjetničkog i kreativnog. Iako vam je sve ovo novo, to je još uvijek nešto što obećavate sebi da ćete se moći nositi, i to radite.

Vi ste profesionalac, čak i kada ne znate što radite. Možda ćete tijekom ovog mjeseca teško učiti jer izvrsnost u izvedbi može zahtijevati istraživanje i stručnost. Kvalificirani ste za posao, bez obzira na to kakav je.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Iako vam mjesec općenito izgleda prilično dobro, imat ćete osjećaj da ste srušeni – u određenoj mjeri. Ovdje se misli na to da ste počeli ovisiti o svom statusu ‘mudrog vodiča’ i iako ovo možda nije baš izgrađeno na mudrosti, volite glumiti šamana.

Bit ćete stavljeni na kušnju tijekom maja i netko u vašoj gomili prevrnut će vam vagu u nastojanju da vas otkrije kao neku prevaranta. Tebi nije stalo, ali budi upozorena: tamo je netko tko želi tvoju krunu.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kralj pentakla, obrnuto

Ono što je obećavalo da će biti vrlo snažan potez s vaše strane tijekom aprila, moglo bi se pokazati kao greška, u maju. To ne znači puno više od ideje da se stvari odgađaju za neko drugo vrijeme.

Vi ste majstor ideja; vidiš daleko i znaš kako sve obaviti, ali tijekom maja bit ćeš bombardiran preprekama koje će spriječiti tvoj zamah. Radnja će biti zaustavljena, ali vaš će um i dalje biti aktivan; jednostavno ćeš se morati nositi s još jednim poslom, i hoćeš.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kraljica pehara

Ovaj mjesec izgleda izvrsno za vas, posebno u smislu ljubavi, obitelji i pozitivne strukture. Ono što ste izgradili će rasti; vaši kreativni napori iz prošlosti sada cvjetaju kao potpuno ostvarene manifestacije. Voljeni ste, a oni koji vas vole izlaze da vam to daju do znanja.

Ovaj mjesec nema tajni, a sve što radite je podržano ljubavlju i odobravanjem svemira. To je sjajan mjesec za vas da cijenite sve što je u vašem životu, znajući da je prolazno.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Šest pehara, obrnuto

Mjesec je vrlo uzbuđenog planiranja i mnogih zaustavljanja na putu. Ova karta može značiti da vam dolaze darovi, ali u obrnutom stanju obično znači da će se napraviti pogreške koje ometaju vaš napredak.

Međutim, to nije ni najmanje negativno, jer se čini da svaka pogreška ima višu svrhu. Planirat ćete bijeg tijekom ovog mjeseca, ali to se neće dogoditi do kraja godine. Ono što imate je nezasitna žudnja za lutanjem, a mirovanje može biti vaš najveći problem tijekom ovog mjeseca.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Osmica štapića, obrnuto

Još jednom, gledamo na zabranjeno kretanje koje se događa u neprikladno vrijeme. To znači da ćete tijekom maja  uložiti veliki trud oko posla i stvari povezanih s poslom, samo da biste doživjeli tako velik zastoj da ćete biti zaustavljeni usred staze.

Vaš rad je, međutim, briljantan, i nitko vas ne smatra ništa manje od izvrsnog u svom području znanja. Sve će se dugoročno posložiti, ali to se neće dogoditi tijekom maja, niti će se dogoditi kako je planirano.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sedam mačeva, obrnuto

Čini se da ćete se tijekom maja izvući s nečim vrlo prikrivenim, a postoji velika šansa da ćete biti uspješni. Međutim, ono što ćete nositi sa sobom je krivnja. Učinili ste nešto pogrešno i znate to.

Ovo može biti financijsko, ali izgleda da je nešto emocionalne prirode. Možda ste nekoga povrijedili, a sada odlazite, glumite nevin, kao da nikako ne možete biti uključeni. Izvući ćete se, ali vaša grižnja savjest vas možda neće pustiti.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: Osmica pentakla

Tijekom ovog mjeseca bit ćete koncentrirani na stvaranje izvrsnosti i kvalitete. Vaše vrijeme će se posvetiti svom zanatu, kakav god on bio, i upijat će vas na takav način da ćete pronaći istinsku radost u činu rada.

Također ćete primijetiti da vam posao daje nešto što vam ništa drugo ne daje: duševni mir, vrijeme za samoću i zadovoljstvo koje možete stvoriti sami i na kraju zavoljeti ono što radite. Vaš će rad ovog mjeseca biti iznimno ugodan.