NEĆE VIŠE PATITI! – OVA 3 znaka će konačno pronaći PRAVU i ISKRENU LJUBAV za vrijeme Venere Sextile Plutona od 5. do 10. maja 2022.

NEĆE VIŠE PATITI! – OVA 3 znaka će konačno pronaći PRAVU i ISKRENU LJUBAV za vrijeme Venere Sextile Plutona od 5. do 10. maja 2022.

3 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

. Venera sextile Pluton za vas je kao udarac nogom u glavu, kad se opet osvijestite, samo da biste otkrili tko ste zapravo: osoba koja voli tamu u duši druge osobe. Provodite vrijeme pokušavajući pronaći tu osobu, ali ona se uvijek pokaže kao lažna. Tražite nekoga posebnog i pronaći ćete ga tijekom ovog tranzita.

A ovo nije mali krumpir jer ste izbirljiviji od bilo kojeg drugog znaka kada su ljubav i romantika u pitanju. Zapravo, godinama ste si uskraćivali ljubav jednostavno zato što ne možete pronaći pravu osobu s kojom biste pustili kosu.

Od 5. maja počinje proces pronalaženja vaše prave ljubavi. A kada kažemo ‘prava ljubav’ svakako govorimo o nekome tko uravnotežuje vašu čudnost sa svojom. O, sretni dani za Blizance koji pronađu svog partnera.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kada doživite ono što ćete nazvati slavom Venere sekstilne Plutona, osjećat ćete se tako ‘kao kod kuće’ i sa svojom okolinom i sa osobom koju želite bolje poznavati, da nećete imati izbora nego razmišljati  da su ovi dani kao stvoreni za vas.

Teško vam je ugoditi, Strijelce, pogotovo zato što ste tako pomaločudni. Ljudi obično ne znaju kako se nositi s ljudima koji zapravo uživaju biti sami, a kada odlučite uključiti ljude u svoj krug, oni moraju biti čudni, poput vas.

Što se tiče prave ljubavi, pa, WOW, to je osoba koja mora biti tvoja druga polovica, jer te stvarno ne zanima ići na distancu s nekim tko je, pa, normalan. Potrebna vam je ta neobičnost, ta rijetka neobičnost koja dolazi s time što ste vi, a tijekom Venere sekstilnog Plutona, 5. maja, srest ćete tu osobu i nakon što  prođete kroz njezine korake, možda ćete jednostavno otkriti da je ta osoba doista vaša prava ljubav.

Stranice: 1 2