3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT biti BOLJI NEGO IKADA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 4. maja 2022.

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT biti BOLJI NEGO IKADA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 4. maja 2022.

3 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Malo ste se previše osjećali kao princeza Leia, iz Ratova zvijezda u onoj poznatoj sceni s Hanom Solom, gdje mu ona u trenutku strasti kaže: “Volim te”, a on odgovara: “Znam”.

Iako to ne otupljuje vaše osjećaje ljubavi, stvarno biste željeli znati da su vam ljubavni osjećaji uzvraćeni i da ćete uz pomoć Mjeseca u Blizancima imati odgovarajući odgovor, a to će vas vjerojatno šokirati .

Navikli ste biti taj koji daje više ljubavi nego što se prima, a opet, uvijek ste sumnjali da vas ta osoba definitivno voli; oni to jednostavno ne govori GLASNO, što je nekako tvoja stvar.

Pa, nitko se ne povlači tijekom ovog tranzita, a vi ćete čuti te slatke, slatke riječi i od njih će vaš duh uzletjeti. Vaš ljubavni život je dobar takav kakav jest, ali upravo je uzašao na nebesa, zahvaljujući te tri male — premda potrebne — riječi.

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Prvi put nakon jako dugo vremena, ne želite zbijati sarkastičnu šalu kada je u pitanju stanje vašeg ljubavnog života. Želite to shvatiti ozbiljno jer smatrate da ste proveli dovoljno vremena samo puštajući stvari u nered.

I stvari su postale pomalo zamorne kada ste u pitanju vi i vaš partner. Ali to nije ono što želite, niti je ikada bilo.

Također ste shvatili da sve što radite je da krivite njih za svoje probleme, a s Mjesecom u Blizancima, više se ne osjećate dobro u vezi s prebacivanjem novca. Zapravo želite preuzeti odgovornost za svoju ulogu u romansi i stoga poduzimate ozbiljne poteze da ovo vratite u formu. Ono što vam je nevjerojatno je da djeluje!

Vaš je partner najbolji za posao koji radi na poboljšanju stvari, a s oboje naklonjenim poslu, oboje ste na putu do sreće i puno zdravijeg pristupa zajedničkom životu.

Stranice: 1 2