Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, mjesec MAJ vam NEĆE BITI LAGAN, a evo i zašto…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, mjesec MAJ vam NEĆE BITI LAGAN, a evo i zašto…

2 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Doživljavat ćete uspone i padove tijekom ovog mjeseca, Blizanci, jer početak mjeseca donosi veliko bogatstvo, a kraj mjeseca depresiju i nesigurnost.

Bez obzira jeste li dijete u maju ili junu, nije važno, jer je sezona Blizanaca skoro tu i to vam samo po sebi donosi određenu vrstu samopouzdanja i nade. Retrogradno, međutim, čini ono što retrogradno radi: ruši vas.

I ne samo to, ovaj mjesec će vam pokazati koliko puta možete staviti nogu u usta. To vaše izvanredno samopouzdanje je bolje nego što zvuči, Blizanci. Drugim riječima, ovo bi mogao biti mjesec u kojem ćete postići toliki uspjeh… kada biste samo mogli svesti svoje riječi na minimum. Nemojte upropaštavati svoje šanse za uspjeh samo zato što vaš ego treba provjetriti. Ostanite pametni.

 

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj mjesec ćete htjeti pretjerati, kako biste nadoknadili duboki osjećaj dosade koji već neko vrijeme raste u vama. Imat ćete uspjeha u prijateljstvima i moći ćete dobiti nešto od one lažne zabave koju ste tražili. Ali retrogradni Merkur će vas sigurno baciti na petlju 10. Također gledamo i Eclipse, što je upravo ono što vam nije trebalo, jer ste prilično umorni od ‘samorefleksije’.

Ovaj mjesec nije tako loš kao što zvuči. Iako ćete otkriti da ste jednostavno umorni od toga da stvari ostanu onakve kakve su bile i da vam glad za velikim promjenama ne daje ono što želite dovoljno brzo. Postoji opći osjećaj izbjegavanja koji se događa s vama tijekom maja 2022. Jednostavno ne želite gledati u određene stvari iz straha da ćete otkriti još jednu neugodnost koja će vam stati na put. Želite da bude lako, a neće biti tako lako kako biste željeli.

Stranice: 1 2