VRIJEME je za FINANCIJSKE, POSLOVNE i LJUBAVNE PROMJENE! OVA 3 znaka će biti NAJSRETNIJI u mjesecu MAJU

VRIJEME je za FINANCIJSKE, POSLOVNE i LJUBAVNE PROMJENE! OVA 3 znaka će biti NAJSRETNIJI u mjesecu MAJU

1 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ta pomrčina Mjeseca govori vam i daje vam dojam da možete preuzeti svijet, Rak. I bili biste u pravu, jer ovaj mjesec obećava veliki uspjeh vama i onima koje volite. Sve je o vašem emocionalnom doprinosu ovog mjeseca.

Ovo nije vrijeme da se povučete i zauzmete neutralan stav. Maj traži od vas da istupite i budete dio promjene koja se događa u vašem životu.

Ako uspijete pomaknuti svoj nedostatak povjerenja na stranu, uvidjet ćete da vam stvari izgledaju mnogo ugodnije, a ako ste zabrinuti za svoj ljubavni život, smatrajte da je na putu do velikog uspjeha.

Ako možete ostati ranjivi i otvoreni, doživjet ćete veliku senzualnost i romantiku. Vjerujete u magiju i misterij i to će vas inspirirati na kreativnost. Uvjerit ćete se da su svi umjetnički poduhvati zabavni i zanimljivi i da vam ništa od toga neće biti dosadno.

 

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Općenito ste prva osoba koja zadrhti kada znate da dolazi retrogradni Merkur, ali najčudnije je to što vam tijekom ovog mjeseca retrogradnost zapravo ide u korist.

I osjetit ćete to mnogo prije nego što stvarno pogodi, 10. Čini se da komunikacija u vašem svijetu poprima novi ton; uspješni su i jasni, i iako vam se može činiti da je teško povjerovati, dovraga ćete uživati ​​u ovom novom načinu rada.

A Jupiter će vam pomoći u svakom pothvatu koji vas izvuče iz vaše zone udobnosti.

Dakle, ako planirate učiniti nešto što nikada niste radili, ali ste oduvijek željeli, učinit ćete to u maju 2022., zahvaljujući Jupiterovom utjecaju i nastojanju da se osjećate otvorenog uma i volje.

Promjena je neizbježna tijekom ovog mjeseca, a čini se da je sve pozitivno. Negativnost će se, naravno, pojaviti, ali ćete biti toliko sigurni u sebe da nećete primijetiti nešto loše.

Stranice: 1 2