U sedmici od 02. do 08. Maja će Karma OVIM znakovima vratiti OPTIMIZAM i konačno im pokloniti SREĆU!

OVAN

U Drugom svjetskom ratu Poljska je imala medvjeda upisanog u vojsku. Spremni ste koristiti sve raspoložive resurse i isprobati eksperimentalne pristupe dok posao ne bude obavljen. Ipak, trebali biste paziti da ne izgubite fokus i osjećaj jednostavnosti koji bi sve mogao olakšati. Nemojte komplicirati stvari koje već imaju jednostavna rješenja.

Ostanite zaigrani, slobodni u donošenju odluka koje će vas izmamiti osmijehom i ne dopustite da ozbiljnost trenutka sa svim entitetima oduzme vaš dječji duh. Koliko god morate biti odgovorni i strpljivi, ipak će vam trebati vremena da se malo zabavite i okružite pozitivnom energijom.

Ovotjedna afirmacija: “Život je zabavan.”

 

BIK

Konačno se nazire rješenje nakon tjedana provedenih vraćajući vas starim i zaboravljenim problemima, borbama iz prošlosti i vezama kojih se nikada niste uspjeli osloboditi. Do kraja tjedna stvari će početi dobivati ​​više smisla i uskoro ćete ponovno pronaći svoj fokus i okrenuti se zdravoj rutini zbog koje se osjećate lijepo i dosljedno.

Ne trebaju vam više iznenađenja, ali neka se ne mogu izbjeći. Dišite duboko kada ste suočeni s novim izazovom i tražite rješenja zbog kojih se osjećate vrijednijim i cijenjenim od strane vas ili vaše okoline.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem da se osjećam voljeno.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Brige postaju sve veći problem. Ono što ste mislili da oslobađa, ne ispada onako kako ste planirali. Potrebni su vam dubinski pogledi i savjetovanje sa profesionalcima, ljudima koji su već postigli cilj ili su prošli slična iskustva. Iako bi vam samoća mogla pomoći da dođete do stanja mira, ozbiljni razgovori bi vam mogli pomoći da se oslobodite.

Pažljivo njegujte svoje granice, posebno s voljenim osobama i onima koji osjećaju da im nešto dugujete zbog veze koju ste nekada imali. Morate ostati stabilni, na svojim nogama i rješavati stvari koje zapravo ne ovise o vama i koje ne bi trebale biti uvjetovanost bilo koje vrste.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam.”

 

RAK

Pablo Escobar služio je kaznu u zatvoru koji je napravio, gdje je imao vodeni krevet, zabavu i zaštitu od strane čuvara po svom izboru. Kada dosegnete dovoljno visok položaj, pitanja moralnog prosuđivanja mogu postati mutna ako je vaša slika zamagljena generacijskim uvjerenjima ili egom.

Nove ljubavne priče vjerojatno neće procvjetati do kraja tjedna, ali stare bi mogle. Očistite svoj ormar, učinite ono što ste već neko vrijeme htjeli učiniti za svoje tijelo, učinite stvari lijepim i šarenim, kako biste otvorili vrata za bolje razumijevanje i stabilnost emocionalnog kontakta koji se konačno približava.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoje želje.”

 

LAV

Više niste raspoloženi za razgovor. O nekim se pitanjima previše raspravljalo bez rezultata da bi ih pratili, a s ovom slikom nešto nije u redu. Problemi koji su se gomilali tijekom vremena mogli bi biti iznimno zamorni ovaj tjedan, posebno na njegovom početku. Odmorite svoj um, idite u šetnju, stupite u kontakt s prirodom i promijenite okolinu kako biste stekli perspektivu.

Ako vam je potreban odmor, ovo je pravo vrijeme da uzmete slobodan dan i provedete ga izvan uobičajene rutine, s dobrim prijateljem ili nekim koga volite. Intimnost koja se gradi u nedostatku dijaloga može biti duboka. Neka vam osjećaji osvjetljavaju put i slijedite vaše instinkte ako se nepovjerenje pojavi naizgled niotkuda.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem svojim instinktima.”

 

DJEVICA

Iako bi neke stvari mogle postati malo teže u sljedećih nekoliko dana, osjećat ćete se dobro vidjeti kako se materijaliziraju i postaju praktičnije izvedive. Tehnički i energetski zahtjevi su visoki. Dovoljno se odmarajte i pametno uložite svoje resurse kako ne biste donosili odluke koje će vašu energiju raspršiti na neproduktivan rad.

Timski rad nije toliko obećavajući koliko može biti. Nemojte se previše oslanjati na druge, slijedite ih, ali delegirajte odgovornosti koje niste na vama. Važno je zadržati ravnotežu. Oslobodite kontrolu nad širim okruženjem kako biste povratili kontrolu nad vlastitim životom.

Ovotjedna afirmacija: “Gradim vlastitu budućnost.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

U sedmici od 02. do 08. Maja će Karma OVIM znakovima vratiti OPTIMIZAM i konačno im pokloniti SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top