U narednoj sedmici dolazi do LJUBAVNIH PROMJENA koje OVAJ zodijak ni u snu NE OČEKUJE!

OVAN

Sada možete prijeći od toga da vas kontrolira ljubav do potpunog oslobađanja od manipulativne romantike – sve u jednom tjednu. Dvije intenzivne konjunkcije u četvrtak će vam dati prave alate da shvatite točno koji vas toksični obrasci u ljubavi potencijalno vuku prema dolje predugo. Možete ih planirati prevladati na bilo koji način. U nedjelju, možete provesti taj plan u djelo. Konačno se sklanjate s puta u pitanjima srca. Bilo je i vrijeme!

 

BIK

Pripremite se za velike snove! Položaj planeta u srijedu pomoći će vam da težite novim visinama u ljubavi. Koristite ovu lunaciju da manifestirate ono što uistinu želite. Ako ste slobodni, moguće je da će vaša društvena mreža stvoriti novi put do romantike. Vaš vršnjak možda poznaje nekoga tko nekoga poznaje – shvatili ste. Budite otvoreni da iskoristite priliku za novu vezu! Ako ste u vezi, onda bi vi i vaš partner mogli imati zajedničko duhovno buđenje u četvrtak. Ovo bi ozbiljno mogla biti veza između vas dvoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj tjedan mogao bi se pokazati iznimno unosnim, pogotovo ako ste u vezi i dijelite financije sa svojim partnerom.  Moguće su vijesti o velikom novcu, a vjerojatno su na ovaj ili onaj način vezane uz vašeg partnera. Možda će čuti za nagodbu, nagradu za nasljedstvo ili dobro ulaganje. Kakvi god bili detalji, možete ih proslaviti! Ako ste slobodni, možda ćete poželjeti ostati slobodni i nakon nedjelje! Ne želite da ljubav stane na put vašem osobnom razvoju – i odjednom vam se čini da bi mogla.

 

RAK

Pripremite se za nalet struje u vašem ljubavnom životu! Vaša bi draga mogla zaista istupiti i pokazati vam koliko odlučna i moćna može biti. Što god vam je potrebno, znate da vam partner može pružiti ruku pomoći, pobrinuti se da se osjećate tako voljeno i sigurno. Singl? Moguće je da će vas progoniti netko tko je zainteresiran da vas dublje upozna, tijelom i dušom.

 

LAV

Trenutno postoji izvanredna mogućnost da doživite emocionalni proboj koji će vam pomoći da shvatite da je u ljubavi moguće više nego što ste se usudili zamisliti. Astralno energija će vam pomoći da ublažite sve one grube rubove koje ste možda razvili oko svog srca kako biste mogli biti otvoreni za svaku novu ljubav koja dolazi. Ako ste već u vezi, vjerojatno vam je na umu predanost. Zvijezde vas potiču da shvatite da prava ljubav nije zatvor. To vas zapravo može osloboditi!

 

DJEVICA

Intenzitet bi mogao zagrijati vaš trenutni romantični scenarij – možda ga malo zagrijati nego što ste očekivali! Položaj planeta može unijeti opsesivan, sudbinski osjećaj u svaku ljubavnu vezu. Može biti otrovno – i ako osjećate taj nekontrolirani osjećaj ovisnosti o ovoj osobi, znat ćete da je to potencijalno loša romansa. S druge strane, ovo bi mogao biti najiscjeljujući, duboko transformirajući susret koji ste ikada imali. Morat ćete poštovati svoju intuiciju da biste znali razliku. Zvijezde vas inspiriraju da počnete nešto novo s trenutnim partnerom ili postanete ekskluzivni s nekim s kim izlazite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

U narednoj sedmici dolazi do LJUBAVNIH PROMJENA koje OVAJ zodijak ni u snu NE OČEKUJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top