TOKOM OVE SEDMICE: Biku neće biti lako, Blizanci će biti sretni, Vaga će upoznati nekoga, Škorpija, Vodolija i Lav moraju odgodit planove…

TOKOM OVE SEDMICE: Biku neće biti lako, Blizanci će biti sretni, Vaga će upoznati nekoga, Škorpija, Vodolija i Lav moraju odgodit planove…

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom ove sedmice: Širenje vaših horizonata je definitivno na dnevnom redu. Putovanja, obrazovanje, kreativnost – svi oni dolaze u prvi plan vaših briga. Romantika bi također trebala ići dobro. Prijatelj bi vas mogao upoznati s novim zanimanjem, a djeca bi također mogla biti izvor radosti. Sreća vlada jer ste u mogućnosti provoditi više vremena baveći se brigama koje vam najviše znače. Bez obzira na svakodnevne iritacije, ovo bi trebao biti prekrasan dan.

 

BIK

Ovih dana očekujte užurbani tempo. Neki od vaših kolega možda su malo odugovlačili i sada se sve mora raditi odjednom. Međutim, nemojte biti previše frustrirani. Postoje neizgovoreni razlozi za njihovo ponašanje koje nisu podijelili s vama. Samo daj najbolje što možeš i nadaj se da će i drugi. Ako nešto od toga mora čekati, neće biti smak svijeta!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki prizemni razgovori s ljubavnim partnerom mogli bi dovesti do unapređenja veze na sljedeću razinu predanosti. Komunikacija bi trebala biti puna ljubavi i podrške, ali bi se moglo razgovarati o praktičnim stvarima poput novca, posla i osobnih navika. Vjerojatno ćete otkriti da ste vi i vaš partner kompatibilniji nego što ste mislili. Naprijed, ali s oprezom. Ljubav je svjetionik koji većinu nas vodi kroz život.

 

RAK

Radiš li sada kod kuće ili možda razmišljaš o tome? Ako je tako, zapamtite da ćete vjerojatno uživati ​​u udobnosti i slobodi koje pruža. Biti na vlastitom teritoriju među svojim knjigama i kućnim ljubimcima i nositi svoju staru odjeću osjećat ćete se dobro. Međutim, rad na vlastitom ni na koji način neće ugroziti vašu radnu etiku. Ako ništa drugo, obavit ćete više nego ikad. Ukopajte se i idite po zlato.

 

LAV

Jeste li planirali putovati, možda poslovno? Možda ćete dobiti vijest da se vaše putovanje mora odgoditi, što bi moglo biti razočaravajuće. Međutim, imajte na umu da je ovo samo odgađanje, a ne poricanje. Svi su znakovi da ćete se uputiti na to putovanje, stoga nemojte paničariti. Zamislite to kao više vremena za pripremu. Željet ćete biti potpuno spremni prije nego što krenete. Uživaj u danima.

 

DJEVICA

Želja za određenom kupnjom mogla bi vas natjerati da preradite svoj proračun. Ovo je dobro vrijeme da to učinite jer vaše poslovanje i osjećaj za novac rade na visokoj razini i vjerojatno ćete biti pametniji u financijama nego inače. Međutim, može vam trebati više vremena nego što vam je potrebno. Ne zaboravite da ga ne pregazite ili ćete izgubiti fokus. Nemojte se bojati praviti pauze. Sretno!

VAGA

Društveni događaj u vašem susjedstvu mogao bi vas povezati s ljudima koji dijele vaše duhovne i intelektualne sklonosti. Kao rezultat toga, vjerojatno ćete steći neke nove prijatelje i provesti puno vremena s njima telefonom tijekom sljedećih nekoliko dana. Ako ste slobodni, netko bi mogao biti potencijalni ljubavni partner. Ako ste pisac ili umjetnik, očekujte mnoštvo inspiracije koja će vas pogoditi kao rezultat svega ovoga.

 

ŠKORPIJA

Predloženo druženje s ljubavnim interesom možda će se morati odgoditi za nekoliko dana. Ovo bi vas moglo učiniti malo plavim. Vaša nesigurnost bi vas mogla čak i nadvladati. Vaš prijatelj se ne želi upoznati? Nemojte upadati u ovakvo razmišljanje. Prihvatite da postoji razlog i krenite s tokom. Toliko ćete više uživati ​​u spoju zbog kašnjenja.

 

STRIJELAC

Odjednom se činiš glamuroznijim nego inače. Možda ćete pokazati tajanstvenu privlačnost koja se 1920-ih zvala “to”. Trenutni i potencijalni ljubavni partneri mogli bi ponovno pogledati i biti zaintrigirani. Nemojte se iznenaditi ako privučete zadivljene poglede stranaca! Ovo bi moglo napraviti veliku razliku u vašem ljubavnom životu. Ljubavnici s kojima se danas susrećete trebali bi još dugo vidjeti nešto u vama. Iskoristite “to” maksimalno!

 

JARAC

Projekt na kojem radite, možda vezan uz posao, možda osobni, vjerojatno će zahtijevati više kreativne vještine nego što vam je obično potrebno. Može biti uključeno pisanje, crtanje ili računalna grafika. Možda sumnjate u svoje sposobnosti, ali veća je vjerojatnost da ćete biti iznenađeni rezultatima. Uživate u radu na ovaj način i možda ćete se nadati da ćete nastaviti. Nastavite sa dobrim radom i sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Očekuješ li da te kod kuće posjeti bliski prijatelj ili ljubavni partner? Nemojte paničariti ako se vaš prijatelj ne pojavi u zadano vrijeme. To ne znači da nitko ne dolazi! Vjerojatno je došlo do gužve u prometu, telefonskog poziva u posljednjem trenutku, dugog reda u supermarketu ili nekog drugog uobičajenog kašnjenja. Budite strpljivi i vaš prijatelj će se na kraju pojaviti. Drži se!

 

RIBE

Ako posjedujete vlastiti dom, možda ćete saznati da je njegova vrijednost znatno porasla. Ako nemate dom, ali ga želite kupiti, vrijeme je da počnete tražiti. Sva ulaganja koja se sada izvrše, osobito u zemljište, vjerojatno će biti solidna i sposobna dobiti na vrijednosti, iako bi moglo potrajati neko vrijeme da se rezultati ostvare. Ipak, pažljivo razmotrite sve nepredviđene situacije prije nego što se obvezate. Ovo nije vrijeme za impulzivno djelovanje.