HOROSKOP za mjesec MAJ! – OVA 4 znaka će u Maju doživjeti NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE! Vrijeme je da nekome napokon krene!

HOROSKOP za mjesec MAJ! – OVA 4 znaka će u Maju doživjeti NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE! Vrijeme je da nekome napokon krene!

30 travnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Većina guštera nije sposobna trčati i disati u isto vrijeme. Zadovoljstva će doći i proći, a isto tako i stresne situacije. Vidite da ne možete spojiti to dvoje i učiniti svoj život mješavinom dobrog i lošeg, i svih onih dualnosti od kojih se osjećate kao da ste napravljeni. Usredotočite se na dobro, njegujte zadovoljstvo, brigu i ljubav, kako biste izvukli maksimum iz svake situacije.

U svakom istinitom pristupu ima ljepote. Usudite se biti djetinjast i komentirajte stvari na koje ste ponosni, sigurni u koje vidite kao vrijedne i lijepe. Bogatstvo života neće vas zaobići ako vam je um okrenut prema nečemu što volite gledati. Iako očekivanja možda neće biti ispunjena, vaš osjećaj trenutka dovoljna je nagrada.

 

ŠKORPIJA

Pokušaji mogu biti uzaludni ili dovesti do okolnosti koje ne biste očekivali. Teško je reći je li vaša energija pravilno iskorištena kada imate na umu svoje najbolje namjere, a fokus mora biti izrazito osoban i dubok kako bi željene posljedice zaživjele. Bez obzira na vaš izbor, pobrinite se da imate dovoljno vremena da zaronite u svoj emocionalni svijet kako biste ispitali njihovu vrijednost. Osjetite se u svim mogućim položajima i osjetite gdje vam je srce mirno kako biste znali kojim putem slijediti.

Do kraja mjeseca vidjet ćete kako se određene ideje zagrijavaju i frustracija bi mogla rasti ako ih je još uvijek nemoguće doseći. Neki neočekivani rezovi i zaokreti mogu biti dobri za vas, čak i ako se svi oko vas ne slažu. Uostalom, ne trebate odobrenje.

 

STRIJELAC

Riječi i djela trenutno ne idu ruku pod ruku i ne znate kome možete u potpunosti vjerovati ili biste trebali dati drugu šansu svim srcem kao što ste navikli. Potrebna je briga o sebi, vrijeme i zaštita vaših ideala, bez obzira na vašu hrabrost i sposobnost da izbrišete sve. Nije vaša zadaća da skidate nečiju prirodnu odgovornost.

Dok uzimate svoj dio problema u bilo kojoj zajedničkoj situaciji, mogli biste otkriti da stvari nisu tako loše kao što ste nekada mislili da jesu. Stvorite što je više potrebno da biste pronašli pozitivnu emociju i miran pristup koji nije lišen ljubavi i strasti. Radosni jutarnji trenuci dolaze uz glazbu, ples i vrijeme za opuštanje. Prihvatite ga bez žurbe ili pritiska vanjskog svijeta.

 

JARAC

Kada je sniman Lawrence od Arabije, Peter O’Toole je stavio pjenastu gumu na svoje sedlo od deve kako bi mu bilo udobnije, a beduini su ga prozvali “Ocem spužve”. Približavate se udobnijoj poziciji od one u kojoj ste već neko vrijeme, zahvaljujući vašem trudu i rasuđivanju koji su vas vodili kroz neke praktične probleme održavajući zdrav ton.

Energija se crpi kroz nestabilne odnose, ljude koji se ponašaju kao da su žrtve samog života i nedostatak zahvalnosti. Zahvaljujte stvarima koje su vas učinile osobom kakva ste danas, videći da se ono što je loše može popraviti, ali ono što je dobro treba uvijek prepoznati. Imate dobru početnu točku čak i ako je tepih ispod vaših nogu povučen.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Jednostavno, trenutno niste stabilni ni za kakve velike odluke, i važno je to vidjeti. Ono što vam uistinu treba je lijep odmor, fina hrana, topli kontakti i umiljati trenuci za sebe. Prihvatite nježnost, osjećaj doma, pa čak i zastrašujuće emocije koje bi mogle isplivati ​​na površinu. Kada to učinite, sve ostale stvari će postati jednostavnije, a razina vaše energije će porasti.

Odnosi bi se mogli zakomplicirati zbog malih ili površnih pitanja. Pokušajte stvari ne shvaćati osobno ili prebrzo donositi zaključke, jer se u pozadini nalazi iscjeljenje. Susreti mogu postati iznimno strastveni, ali nose sve sjene na stol zajedno s onim što je očito i namjerno. Svatko je samo čovjek, mora naići na određene nesporazume.

 

RIBE

Niste spremni napraviti promjene koje se traže ili nameću. Uzmite si vremena, krećući se korak po korak, polako i postojano. Nema razloga da propustite izvrsne prilike ili odustanete samo zato što ste gurnuti preko ruba. Vaš je cilj izdržati i ostati smiren tijekom cijelog procesa, koliko god izazovan bio trenutno.

Dijelite informacije samo onoliko koliko vam je potrebno. Imate pravo zadržati intimne detalje za sebe, čak i ako dobijete izravno pitanje od osobe ispred vas. Povjerenje treba zaslužiti, posebno u trenucima koji dolaze s planetarnim tranzitima. Kraj mjeseca mogao bi vam na put donijeti nesporazume i pogrešno procijenjene situacije. Budite strpljivi i što je istina bit će jasno uskoro.

Stranice: 1 2