HOROSKOP za mjesec MAJ! – OVA 4 znaka će u Maju doživjeti NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE! Vrijeme je da nekome napokon krene!

HOROSKOP za mjesec MAJ! – OVA 4 znaka će u Maju doživjeti NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE! Vrijeme je da nekome napokon krene!

23 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ne znate kada će vas inspiracija stići, a trebali biste se pripremiti na neka iznenađenja jer ovaj mjesec vam cvjeta i donosi brojne plodove na stol. Tranzit planeta podsjetit će vas na ležernost života i pomoći vam da vratite samopouzdanje da slobodno i spontano govorite svoje mišljenje, u dobrom društvu i s ljudima koji vas prihvaćaju onakvima kakvi jeste.

Neka prvih nekoliko tjedana posluži za rješavanje problema. Na putu vas čeka još puno avantura i morate se malo odmoriti kako biste se pripremili za vožnju. Ovo je dobro vrijeme za planiranje putovanja i oslobađanje od novouspostavljenih obrazaca, a osjećaji vas preuzimaju i vuku u pravom smjeru.

 

BIK

Tek se počinjete udomaćivati ​​i nalaziti tu prirodnu radost u malim stvarima, ali pokreti oko vas su brzi i naglo sve oživljava u isto vrijeme. Ono što ste mislili da će ostati uspavano više neće stajati i mogli biste biti preplavljeni informacijama i novim situacijama koje niste mogli očekivati ​​prije samo nekoliko tjedana.

Posljednji tjedan mjeseca izvrsno je vrijeme da upoznate nove ljude, komunicirate online ili na neki alternativni način od onih na koje ste navikli, te da se okružite pozitivnom energijom i nasmijanim licima. Komunikacija vam je potrebna kako biste bili motivirani i podržani, a ne da biste odlijepili čistu unutarnju energiju za koju ste se uspjeli držati u nekim teškim trenucima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Od brzog do sporog, naprijed do nazad. Svi predstavnici ovog znaka uskoro će se suočiti s nekim svojim dvojnostima kako se mjesec razvija. Ovo je mjesec turbulencija, i dok su sukobi s drugima mogući, vaši unutarnji sukobi doista izlaze na vidjelo. Potrebna vam je vaša stabilnost i da se držite u središtu autentičnih osobnih potreba kako biste sebi mogli dati ono što je potrebno da ostanete smireni i usredotočeni.

Lako ćete izgubiti vrijeme, prepustiti se odugovlačenju ili poroku ili se okrenuti samodestruktivnim obrascima za koje ste mislili da ste ih usput dugo izgubili ili ih riješili. Uzmite si vremena, sa sobom, budite strpljivi s unutarnjim procesima koji zahtijevaju više vremena i prihvatite emocije kako dođu. Pronalaženje modernih, brzih rješenja može uspjeti u vašem profesionalnom svijetu, ali ono što srcu treba nema puno veze s takvim brzim naporima.

 

RAK

Ne očekujete da će vam određena djela doći od određenih ljudi, a izvor informacija je pomalo nejasan. Sliku je potrebno proširiti kako biste uistinu mogli ispravno reagirati i manifestirati svoju viziju u zdravoj suradnji. Uzmite ono što proizlazi iz zdravih kontakata i zapamtite da uvijek postoji više potencijala u ljudima ispod površine i njihova vlastita razina vjere u svoje sposobnosti.

Potrebno vam je vrijeme za ugodne aktivnosti, posebno u prvih nekoliko dana ovog mjeseca. Uzmite malo slobodnog vremena, ako je moguće, i ostanite u kontaktu s prirodom koliko god možete. Jednostavna šetnja šumom mogla bi promijeniti vaše raspoloženje i način na koji percipirate trenutnu stvarnost.

 

LAV

Ovo jednostavno nije vrijeme za učiniti previše. Prelazak preko nekih vaših prirodnih granica i obrana ne donosi rezultate, samo vas čini umornijim ili frustriranim. Važno je biti umjeren i pronaći ravnotežu između potreba tijela i uma, kako biste imali vremena i energije za postizanje cilja, završetak projekta ili stvaranje okolnosti u kojima želite živjeti.

Financije bi mogle biti malo uzdrmane i trenutno predstavljati veliku temu u vašem životu. Možda bi neke slobodne aktivnosti ili sporedni poslovi mogli ponuditi dodatnu sigurnost, ali bilo bi mudro procijeniti svoje raspoloživo vrijeme i stvarne potrebe u tom procesu. Navikli ste se posvećivati ​​stvarima do kraja, što je dalje moguće. Možda se ovaj put ne morate tjerati predaleko.

 

DJEVICA

Prvih nekoliko dana mjeseca osjećat ćete se obećavajuće, kao da ste konačno dosegli točku jasnoće u kojoj možete biti zadovoljni i neko vrijeme uživati ​​u životu. Ipak, koliko god praktične okolnosti isprva idu u prilog, ostatak mjeseca mijenja se i donosi dodatni stres na stol. Suočeni ste s činjenicom da ne cijenite svoj rad i trud onoliko koliko biste trebali i trebate preispitati svoje snage i sposobnosti kako biste bolje odgovarali osjećaju samopouzdanja i zadovoljstva.

Dajte sebi pljesak i metabolizirajte ono što ste učinili kako treba. Mogli biste pronaći mnogo jednostavnih, malih pogrešaka napravljenih na tom putu da pokušate, ali trebali biste sebi učiniti izazov tražiti najbolje, ispitati dobro i prepoznati ljepotu čak i u ružnim situacijama. Uvijek postoji znanje koje čeka da bude pronađeno unutar vašeg pozitivnog pogleda.

VAGA

Zadovoljstva će doći i proći, a isto tako i stresne situacije. Vidite da ne možete spojiti to dvoje i učiniti svoj život mješavinom dobrog i lošeg, i svih onih dualnosti od kojih se osjećate kao da ste napravljeni. Usredotočite se na dobro, njegujte zadovoljstvo, brigu i ljubav, kako biste izvukli maksimum iz svake situacije.

U svakom istinitom pristupu ima ljepote. Usudite se biti djetinjast i komentirajte stvari na koje ste ponosni, sigurni u koje vidite kao vrijedne i lijepe. Bogatstvo života neće vas zaobići ako vam je um okrenut prema nečemu što volite gledati. Iako očekivanja možda neće biti ispunjena, vaš osjećaj trenutka dovoljna je nagrada.

 

ŠKORPIJA

Pokušaji mogu biti uzaludni ili dovesti do okolnosti koje ne biste očekivali. Teško je reći je li vaša energija pravilno iskorištena kada imate na umu svoje najbolje namjere, a fokus mora biti izrazito osoban i dubok kako bi željene posljedice zaživjele. Bez obzira na vaš izbor, pobrinite se da imate dovoljno vremena da zaronite u svoj emocionalni svijet kako biste ispitali njihovu vrijednost. Osjetite se u svim mogućim položajima i osjetite gdje vam je srce mirno kako biste znali kojim putem slijediti.

Do kraja mjeseca vidjet ćete kako se određene ideje zagrijavaju i frustracija bi mogla rasti ako ih je još uvijek nemoguće doseći. Neki neočekivani rezovi i zaokreti mogu biti dobri za vas, čak i ako se svi oko vas ne slažu. Uostalom, ne trebate odobrenje.

 

STRIJELAC

Riječi i djela trenutno ne idu ruku pod ruku i ne znate kome možete u potpunosti vjerovati ili biste trebali dati drugu šansu svim srcem kao što ste navikli. Potrebna je briga o sebi, vrijeme i zaštita vaših ideala, bez obzira na vašu hrabrost i sposobnost da izbrišete sve. Nije vaša zadaća da skidate nečiju prirodnu odgovornost.

Dok uzimate svoj dio problema u bilo kojoj zajedničkoj situaciji, mogli biste otkriti da stvari nisu tako loše kao što ste nekada mislili da jesu. Stvorite što je više potrebno da biste pronašli pozitivnu emociju i miran pristup koji nije lišen ljubavi i strasti. Radosni jutarnji trenuci dolaze uz glazbu, ples i vrijeme za opuštanje. Prihvatite ga bez žurbe ili pritiska vanjskog svijeta.

 

JARAC

Približavate se udobnijoj poziciji od one u kojoj ste već neko vrijeme, zahvaljujući vašem trudu i rasuđivanju koji su vas vodili kroz neke praktične probleme održavajući zdrav ton.

Energija se crpi kroz nestabilne odnose, ljude koji se ponašaju kao da su žrtve samog života i nedostatak zahvalnosti. Zahvaljujte stvarima koje su vas učinile osobom kakva ste danas, videći da se ono što je loše može popraviti, ali ono što je dobro treba uvijek prepoznati. Imate dobru početnu točku čak i ako je tepih ispod vaših nogu povučen.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Jednostavno, trenutno niste stabilni ni za kakve velike odluke, i važno je to vidjeti. Ono što vam uistinu treba je lijep odmor, fina hrana, topli kontakti i umiljati trenuci za sebe. Prihvatite nježnost, osjećaj doma, pa čak i zastrašujuće emocije koje bi mogle isplivati ​​na površinu. Kada to učinite, sve ostale stvari će postati jednostavnije, a razina vaše energije će porasti.

Odnosi bi se mogli zakomplicirati zbog malih ili površnih pitanja. Pokušajte stvari ne shvaćati osobno ili prebrzo donositi zaključke, jer se u pozadini nalazi iscjeljenje. Susreti mogu postati iznimno strastveni, ali nose sve sjene na stol zajedno s onim što je očito i namjerno. Svatko je samo čovjek, mora naići na određene nesporazume.

 

RIBE

Niste spremni napraviti promjene koje se traže ili nameću. Uzmite si vremena, krećući se korak po korak, polako i postojano. Nema razloga da propustite izvrsne prilike ili odustanete samo zato što ste gurnuti preko ruba. Vaš je cilj izdržati i ostati smiren tijekom cijelog procesa, koliko god izazovan bio trenutno.

Dijelite informacije samo onoliko koliko vam je potrebno. Imate pravo zadržati intimne detalje za sebe, čak i ako dobijete izravno pitanje od osobe ispred vas. Povjerenje treba zaslužiti, posebno u trenucima koji dolaze s planetarnim tranzitima. Kraj mjeseca mogao bi vam na put donijeti nesporazume i pogrešno procijenjene situacije. Budite strpljivi i što je istina bit će jasno uskoro.