Evo koji dan će vam biti NAJSRETNIJI DAN u mjesecu Maju 2022. – Astro analiza za SVAKI horoskopski znak!

Evo koji dan će vam biti NAJSRETNIJI DAN u mjesecu Maju 2022. – Astro analiza za SVAKI horoskopski znak!

30 travnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: 10. maja

Jupiter danas ulazi u Ovna što vas pokreće da se proširite i vidite sretne prilike u vašim najbližim vezama. Stvari će se početi osjećati kao da su magično postale bolje i činit će se da se jednostavno usklađuju.

Ako ste čekali znak za svoju vezu ili nekoga novog s kim ste izlazili danas je dan da ga dobijete. I pobrinite se da se ne bojite ići za onim što želite kada shvatite da je to namijenjeno vama.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: 16. maja

Vaša prva pomrčina u godini osvane danas i donijet će sa sobom duboku iscjeljujuću energiju. To će vas odvojiti od osobe kakva ste bili i osobe kakva ste sada.

Osjećat ćete se slobodnije i lakše, što će vam omogućiti da najbolje iskoristite sretne trenutke koje vam svemir predstavlja umjesto da okrenete leđa od straha. Zapamtite, čak i vama je dopušteno prerasti ono što ste nekada mislili da želite.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: 24. maja

Još jedno planetarno tijelo ima svoje mišljenje u Ribama ovog mjeseca, a to je Vesta, asteroid koji upravlja vašim unutarnjim plamenom i tom povezanošću koju osjećate sa svojim domom.
Ribe vladaju vašim domom i obiteljskim životom, što znači da vam danas nudi priliku da se ponovno povežete s ovim dijelom sebe o tome što vam je uistinu potrebno kako biste mogli vidjeti kako se svemir urotio kako bi se to ostvarilo. Sreća je svuda oko vas ako ste je spremni vidjeti.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: 15. maja

Nakon toliko promjena i razdoblja rasta, danas će se Ceres, asteroid koji upravlja našim zdravljem, danas vratiti Raku. Rak je vaš suprotni znak i onaj koji vam daje ravnotežu.

To vam također omogućuje da se odmorite i prisjetite kako se brinuti za sebe kako biste se osjećali osnaženim da preuzmete nove sretne prilike koje vam se pružaju. Nemojte se bojati istinski pustiti prošlost kako biste zaista mogli živjeti u svojoj sadašnjosti.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: 8. maja

Doći ćete uistinu čaroban trenutak u vašim odnosima jer se na ovaj dan u Lavu pojavljuje prva četvrtina Mjeseca. Ovo će biti jedna od onih prilika u kojima se osjećate potvrđeno i potvrđeno od strane vašeg partnera i zauvijek će promijeniti vašu dinamiku.

Vaši zidovi su već pali, sada se radi o tome da budete na pravom mjestu u pravo vrijeme da vidite kakvu magiju svemir uistinu može donijeti kada ste spremni da je primite.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: 24. maja

Vesta, asteroid koji upravlja vašim unutarnjim plamenom i vatrom danas će se vratiti u vaš znak. Ako još niste upoznali svoj blizanački plamen ili božanskog partnera ili ako tek počinjete svoje putovanje s njima, danas vam nudi priliku da ovu vezu dublje privučete u svoj život. Kada prepoznate svoj unutarnji plamen i istinski ga nahranite, konačno ćete gorjeti dovoljno sjajno da privučete ono što vam je namijenjeno.

Stranice: 1 2