TOKOM PRVIH DANA MAJA: Pred OVIM znacima su DIVNI DANI, VELIKA SREĆA i VELIKI razlozi za OSMIJEHE!

TOKOM PRVIH DANA MAJA: Pred OVIM znacima su DIVNI DANI, VELIKA SREĆA i VELIKI razlozi za OSMIJEHE!

29 travnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Osjećate se duboko motiviranim da krenete dalje prema nečem važnom i sanjivom. Ne dopustite da se slabe ideje i mogućnosti raziđu dok se bavite svakodnevnim stvarima i nezdravom rutinom. Potreban vam je stabilan pristup nježnim i osjetljivim pitanjima za kojima vaše srce žudi.

Niste baš protraćili važne prilike kada razmislite o tome. Neke su stvari jednostavno bile tu u krivo vrijeme i vrata nikad nisu bila širom otvorena.

 

ŠKORPIJA

Um vas baš i ne služi tako dobro kao što to obično čini. Pretjerano razmišljanje nije vaš jedini problem i riječi koje se izgovorite mogle bi biti preteške za dešifriranje ili pravilno prikvačiti. Nemojte zanemariti podcrtane osjećaje i ono što se kaže između redaka.

Ne zaboravite da ovisite o vlastitim izborima i da nijedna druga osoba nema kontrolu nad vašim osjećajem. Budite ljubazni i strpljivi prema sebi jer ste vi ta na koju se uvijek možete osloniti.

 

STRIJELAC

Godine 1820. više od 90% svjetske populacije živjelo je u ekstremnom siromaštvu. Ne vidite sve negativne aspekte prošlosti i sjećanje samo na dobro neće vam pomoći da nastavite dalje. Nostalgija bi mogla zavladati kada to najmanje očekujete, a vama je potrebna jasna usredotočenost na budućnost kako ne biste izgubili iz vida ono što vam je danas uistinu prioritet.

Netko do koga vam je stalo treba pomoć, ali vi niste taj koji će mu pružiti ruku, ne zato što ne biste htjeli, već zato što ne možete točiti iz prazne šalice. Napunite svoje baterije prije nego što svoju energiju podijelite s drugima.

 

JARAC

U slobodno vrijeme Winston Churchill je kao hobi imao zidanje cigala i izgradio nekoliko zidova u svojoj kući. Ne morate učiniti nešto što će postaviti temelje za budućnost kako biste se osjećali smireno i sretno u svojim cipelama. Treba težiti simbolici koja vas privlači i čini da se osjećate dobro.

Neki talenti mogli bi se izgubiti ako počnete uzimati previše vanjskih komentara u obzir. Neka vas ne pogađaju prazne riječi ili zavist onih koji ne dijele vašu strast.

 

VODOLIJA

Uz neke od vaših najposebnijih talenata dolazi samoća i neka nesposobnost da komunicirate o svojim stvarnim ciljevima i problemima. Ako se ne osjećate saslušano, možda možete promijeniti perspektivu i umjesto da tražite potvrdu i razumijevanje, pokušajte vjerovati u svoje najdublje predosjećaje, čak i ako se zbog tog položaja osjećate usamljeno.

Uz dobrog prijatelja pored sebe, neke emocije će se dobro njegovati. Ne treba sve pokriti i potpuno razumjeti kada vam pravi osjećaji pušu u jedra.

 

RIBE

Zamislili ste nešto drugačije od onoga što trenutno gledate i čini se da je vaša vizija daleko od stvarnosti, iako vam se čini slično. Prikazana slika nije dokaz vašeg unutarnjeg vodstva i osjećaja koji vam ne daju odmor dok ne nađete nešto prikladnije da vaše srce bude u miru.

Što se više borite da prihvatite nešto i brinete o stvarima koje nisu vaše, to biste se dalje mogli naći dalje od zadovoljenja vlastitih autentičnih potreba. Ostanite vjerni sebi.

Stranice: 1 2