OVA 2 znaka će UPOZNATI OSOBU koja će im ULJEPŠATI SEDMICU ali i CIJELI ŽIVOT…

OVA 2 znaka će UPOZNATI OSOBU koja će im ULJEPŠATI SEDMICU ali i CIJELI ŽIVOT…

8 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo bi mogao biti tjedan u kojem se osjećate podijeljeno po pitanjima osjećaja. S jedne strane, vjerojatno ćete imati priliku učiniti nešto što nikada niste radili kako biste dobili nešto što nikada niste imali. Sve to zvuči uzbudljivo i nemoguće mu je odoljeti, ali nakon detaljnijeg pregleda, mogli biste se početi pitati zavaravate li se samo sebe. Razmislite je li ova situacija nešto što zapravo ima smisla. Bajke mogu imati ili ne moraju imati sretan kraj, ali isto tako ne želite se razočarati ako vam srce govori da nešto nije u redu. Slušati!

 

BIK

Vaši prijatelji možda nisu najbolja grupa za slušanje kada je u pitanju vaš ljubavni život u ovom trenutku. Iako dobronamjerni, bilo koji savjet koji vam daju vjerojatnije je da će se temeljiti na projekciji ili njihovim vlastitim nerealnim očekivanjima po pitanju osjećaja. Čini se da bilo koji prijatelj ne može vidjeti vašu romantičnu situaciju onakvom kakva ona uistinu jest. Umjesto toga, oni to vide kroz vlastitu, mutnu leću. Zašto tražiti nevolje? Ako ovaj tjedan stvarno trebate savjet o ljubavi, razmislite o tome da pitate nekoga koga poznajete profesionalno. Vjerovali ili ne, ono što kažu možda ima puno smisla!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaši pogledi na romansu mogli bi se promijeniti ovog tjedna. Možda ćete se zateći da postavljate pitanja o stilovima ljubavi u javnosti kao cjelini. Na primjer, mogli biste biti sve otvoreniji za istraživanje alternativnih romantičnih veza koje nisu u skladu s tradicionalnim etiketama. To bi moglo biti dijelom zbog onoga što vidite da samo društvo mijenja svoju paradigmu o ljubavi i odnosima. Vjerojatno ste umorni od zatvaranja u to kako su vaši roditelji ili bake i djedovi očekivali da će ljubav izgledati! Ne, imate svoje planove — i sada možete poduzeti nešto u vezi s njima.

 

RAK

Vi i vaš potencijalni ili trenutni partner praktički ćete sigurno uživati ​​u nekom dodatnom cvrčanju u svom intimnom životu. Vas dvoje bi moglo biti zainteresirano za malo eksperimentiranja u spavaćoj sobi, ali vjerojatno nitko od vas ne želi biti prvi koji će progovoriti. Ako je to slučaj, zašto ne uzeti hrabar pristup i napraviti prvi korak? Možda ćete se ugodno iznenaditi kad vidite koliko je vaš partner spreman za nešto što vas stvarno zaintrigira! U međuvremenu, ako ste slobodni i tražite novu ljubav, steći ćete moćnu sposobnost mentalnog očitovanja. Ploča s vizijom vaše idealne veze savršena je ideja!

 

LAV

Uskoro ćete krenuti u sjajnu vožnju u ljubavnom odjelu! Karte će vam zasigurno pomoći da začinite postojeću ljubavnu vezu ili, ako trenutno letite solo, povesti nekoga novim putem. Ako ste privrženi, kemija između vas i vašeg ljubavnika je izvan granica – poželjet ćete uživati ​​u svakom trenutku! Ako ste slobodni, lako biste nekoga mogli upoznati putem veze s vršnjakom, najnovije aplikacije za sastanke ili čak pronaći burnu romansu sa svojim trenutnim prijateljem.

 

DJEVICA

Misli o romantici vam mogu stalno prolaziti kroz glavu. Sve više razmišljate o ljubavi i istinskoj povezanosti s drugim. Vjerojatno ćete biti puno idealističniji po pitanju ljubavnih stvari. Ako ste u vezi, veća je vjerojatnost da ćete sada zažmiriti na bilo koju od mana vašeg partnera. Zapravo, možda ih nećete ni primijetiti. Također možete uživati ​​u poboljšanju komunikacije. Bez obzira jeste li u vezi ili ne, vaše ideje oko ljubavi i partnerstva mogle bi se činiti kao sve o čemu možete razmišljati. Zapamtite, misli postaju stvari, stoga se potrudite misliti dobre misli!

VAGA

Za vas sada sve ide po pitanju srca. Ako ste slobodni, mogli biste isprobati nešto potpuno novo kako biste pronašli onu vrstu romantike koja vam je potrebna. Možda će vas privući više boemski tipovi. Tradicionalne i ravne karakteristike sada su vam vjerojatno dosadne – vjerojatno nećete nekome takvom dati ni drugi pogled. Ako ste u vezi, vi i vaša draga biste mogli iznenada odlučiti pokušati zajedničku bebu. Također biste mogli biti spremni za malo zabave eksperimentirajući u spavaćoj sobi!

 

ŠKORPIJA

Ljubav je vjerojatno u vašim mislima – ili će biti, vrlo brzo. Možda biste željeli napisati lijepo ljubavno pismo svojoj dragoj ili nekome izjaviti ljubav po prvi put ovog tjedna. Draga bi se mogla povezati s vama radi rasprave o vašoj ljubavnoj vezi i o tome kamo oboje mislite da ide. Upozorenje za spojler: izgleda dobro! Ako ste slobodni, možete očekivati ​​da ćete sve više maštati o toj prekrasnoj srodnoj duši za koju znate da je vani. Otvorite oči – možda ćete prije ili kasnije uspjeti razgovarati s tom osobom.

 

STRIJELAC

Vi i vaša voljena osoba možda idete na romantično putovanje, a ako to učinite, gotovo je sigurno da će se pretvoriti u neočekivanu avanturu! Čak i ako u svom planiranom itineraru ostavite mjesta za neka mala iznenađenja, nikad ne znate što bi se moglo dogoditi. Vaš bi ljubavnik mogao naglo skrenuti i promijeniti rutu kojom putujete ili bi čak mogao promijeniti cijelo odredište. Srećom, svaki nepredvidivi zaobilazni put trebao bi učiniti iskustvo još strastvenijim za oboje. Singl? Netko u vašoj obitelji – najvjerojatnije rođak ili brat i sestra – mogao bi vam poželjeti spojiti nekoga za koga u početku mislite da je čudak. Dajte ovoj osobi šansu!

 

JARAC

Povjerenje u sebe moglo bi osvijetliti ovih dana. Ovog tjedna taj porast vlastite vrijednosti mogao bi posebno zasjati u vašem ljubavnom životu! Mogli biste magnetski privući nekoga tko je iznimno oduševljen jedinstvenim talentom ili sposobnošću koju imate, onom koju možda konačno počinjete pokazivati ​​svijetu. Ova osoba bi čak mogla podijeliti vaš dar – iako bi se nekim ljudima to moglo činiti malo čudnim, vi i vaš novi ljubavni interes trebali biste se odmah razumjeti. Ako ste već u ljubavnoj vezi, vaš će vas partner možda bodriti dok tražite novi izvor prihoda. Cijenit ćete podršku!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda se još uvijek prilagođavate da postanete najprivlačnija sila prirode u gradu. Ovog tjedna,  možete početi uviđati koliko je veličanstveno imati kozmičke ljubavnike sa sobom. Za početak, vjerojatno ste motivirani privući više ljubavi i ljepote u svoj život. Kada je ovo visoki prioritet, imate puno veće šanse da dobijete sve što želite. Međutim, način na koji to možete postići je u tipičnom hladnom i odvojenom stilu Vodenjaka. Ne biti očajan za ljubavlju, a opet tvrditi svoju želju za njom sada je vaša supermoć, stoga je dobro iskoristi!

 

RIBE

Komunikacija između vas i vaše značajne druge osobe — ili bilo kojeg potencijalnog romantičnog partnera — može se poboljšati ovog tjedna. Ako ste u vezi i zadesili ste težak dio sa svojim bračnim partnerom, nakon srijede trebali biste moći početi razgovarati o svim poteškoćama koje oboje imate.  Možda imate podsvjesnu želju za više slobode u svojoj povezanosti, a ako je to slučaj, moći ćete to jasno objasniti. Ako ste slobodni, duhovi vaše prošlosti mogli bi vas nastaviti proganjati, sprječavajući vas da doživite zdravu ljubav u sadašnjosti. Savjetnik od povjerenja može vam pomoći u navigaciji ovim mutnim vodama jednom zauvijek.