LJUBAV TOKOM VIKENDA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU LJUBAVNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u LJUBAVNA ČUDA!

LJUBAV TOKOM VIKENDA: OVA 2 znaka će doživjeti PRAVU LJUBAVNU ČAROLIJU i počet će VJEROVATI u LJUBAVNA ČUDA!

21 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom vikenda: Položaj planeta znači da ćete se možda morati sagnuti unatrag kako biste nekome prenijeli poruku o tome kako se osjećate. Oni znaju za vaš interes i osjećaju isto prema vama, ali trenutno prolaze kroz fazu malo egocentrične, gdje su usredotočeni na sebe. Morate učiniti nešto radikalno da podsjetite da ste živi i čekate!

 

BIK

Obično ste prilično odvojeni od svojih osjećaja, ali položaj planeta čini vas i odvojenim i uključenim u isto vrijeme, što vam može biti teško zaobići. Gotovo znate što želite poručiti osobi koju volite, a opet ne možete pronaći način da to pretočite u riječi, jer zvuče previše glupo. Samo uzmite si vremena!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Položaj planeta ukazuje da ste u svjetlijoj i koketnijoj fazi svoje najnovije romantične veze. Još uvijek pokušavate impresionirati jedno drugo i malo dublje razumjeti motive jedno drugog. Vjerojatno dajete dirljive darove i jedno drugome šaputate slatke stvari na uši. Ali ne brinite, uskoro ćete doći do prave čarolije!

 

RAK

Iako vam srce možda lupa svaki put kada se zbližite s nekim prilično ukusnim, danas je bolje lagano koračati što se tiče ove veze. Današnji položaj planeta potiče pozitivnu i skladnu komunikaciju, ali s više nježnim dodirom nego strašću. Izađite na obrok ili posjetite najnoviju kolekciju moderne umjetnosti, ali nemojte se truditi na dublju predanost.

 

LAV

Bolje je riskirati i izraziti kako se danas osjećate, nego se pretvarati da ne osjećate baš ništa. Sadašnje planetarno poravnanje znači da nemate što izgubiti ako se otvorite i budete iskreni. Istina je da je vaš prijatelj vjerojatno čak i suzdržaniji od vas, ali se i osjeća jednako privučeno. Jedan od vas mora nešto učiniti; inače se ništa neće dogoditi.

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost daje vam dodatni zalogaj u ljubavnom odjelu. Ako ste se pitali hoćete li nekoga natjerati da se više posveti, ali ne volite biti previše naprijed jer se bojite odbijanja, ohrabrite se. Danas imaš toliko hrabrosti da te nije briga kakav je njihov odgovor. Netko drugi će uvijek reći da tvojim čarima, ako ovo ne uspije.

VAGA

Postoji više spremnosti za poduzimanjem, dijelom zbog današnjeg planetarnog usklađivanja. Imate priliku s nekim započeti vrlo fascinantan razgovor, koji bi mogao završiti spojem. Iako će možda trebati neko vrijeme da dođete do strastvenije razine, doći do ove točke bit će jednako zanimljivo, jer ćete morati maksimalno iskoristiti svoje zavodljive tehnike!

 

ŠKORPIJA

Planetarno poravnanje znači da bi vaša trenutna veza mogla imati koristi od malo više otvorenosti i eksperimentiranja. Prilično ste otvoreni takvi kakvi jeste, ali ste možda u posljednje vrijeme zapeli u kolotečini ili ste otkrili da dani i tjedni prolaze na isti stari način, bez novih događaja. Poduzmite akciju i ponovno otkrijte svoju prirodnu bujnost i ljubav prema istraživanju; dobro će doći vama oboje.

 

STRIJELAC

Nedavni razgovori doveli su vas bliže razumijevanju nekoga posebnog, možda bliže nego što ste ikad mislili da je moguće. Planetarna usklađenost sada zahtijeva da poduzmete neku vrstu akcije kako biste osigurali ono što ste tako mukotrpno izgradili. Pozovite onoga koga obožavate negdje na originalno mjesto i učinite mu posebnu ponudu koju ne mogu odbiti. Velike su šanse da će se previše složiti.

 

JARAC

Planetarna usklađenost daje vam priliku da se uparite s nekim tko ima vrlo topao, gorljiv i entuzijastičan pristup životu. Ovo spajanje će vam oboma donijeti dobro, jer će vaš partner (sadašnji ili budući) imati koristi od vaše sposobnosti da se povučete i procijenite tijek akcije, dok ćete vi imati koristi od njihovog strastvenog stava tako što ćete naučiti mnogo o nečemu što ste često uplašen bezumno po.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ponekad se možete toliko uplesti u svoje osjećaje da zaboravite provjeriti jeste li još uvijek na pravom putu ili ste slučajno skrenuli s puta. Današnje planetarno poravnanje ukazuje da bi bilo korisno kada biste se vi i vaš ljubavni interes mogli okupiti i razgovarati o nekim svojim planovima iz nove perspektive. Ovo će vam, samo po sebi, donijeti mnogo čemu se možete radovati.

 

RIBE

Zavesti intelektualca da bude manje veliki je za vas, s današnjim položajem planeta. Znate da vas smatraju iznimno fascinantnim, ali njihovo programiranje jednostavno ne dopušta izražavanje toliko skrivenih emocija. Očito im je potrebna mala pomoć, koju im svakako namjeravate ponuditi. Trebate samo pronaći najmanju pukotinu u njihovom oklopu kako biste izvršili udar.