LJUBAVNI HOROSKOP za 29. April: Dan za ljubav, jer će OVOM znaku jedna osoba porukom priznati LJUBAV i EMOCIJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. April: Dan za ljubav, jer će OVOM znaku jedna osoba porukom priznati LJUBAV i EMOCIJE!

28 travnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Ne očekujte puno od današnjeg dogovorenog susreta jer biste se mogli jako razočarati. Na žalost, ni ova osoba neće ispuniti vaša očekivanja i neće vam se ni malo svidjeti. Morat ćete biti strpljivi i čekati onu pravu osobu za vas.

 

 

ŠKORPIJA

Možda nije tako loše što sada nemate nikoga uz sebe. To će vam pomoći da sredite svoja razmišljanja i da shvatite što želite. Doći će dan kada će se sve promijeniti i kada ćete ponovo upoznati ljubav.

 

 

STRIJELAC

Danas će vam biti najbitnije da je vaša voljena osoba uz vas. Ništa drugo neće biti bitno, samo da je partner tu. Tada ćete se osjećati zaštičeno i voljeno, a to je ono što vam nedostaje.

 

 

JARAC

Danas je dan pomirenja, dan kada ćete ponovo uspostaviti normalne odnose sa osobom koju volite. Nije toliko bitno tko je kriv za svađu, dovoljno vremena je prošlo da zaboravite na prepirke i da vratite ljubav u svoj život.

 

 

VODOLIJA

Iako vam trenutno ljubav nije u prvom planu i ne razmišljate puno o njoj, danas će se stvari promijeniti. Očekuje vas sudbonosni susret u kojem imate veliku priliku upoznati ljubav svog života. Srest ćete svoju srodnu dušu i upoznati pravu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vama nedostaje ljubav iz dana u dan, a vi si tu ne možete pomoći. Koliko god se trudili, nikako da nađete osobu koja vam paše. Ne bojte se, takva osoba će doći kad budete spremni na to. Strpite se još neko vrijeme i doživjet ćete pravu ljubav.

Stranice: 1 2