DNEVNI HOROSKOP za 29. April: Za OVE zodijake će dan biti prepun NERVOZE i manjka STRPLJENJA – oprezno sa riječima i postupcima!

DNEVNI HOROSKOP za 29. April: Za OVE zodijake će dan biti prepun NERVOZE i manjka STRPLJENJA – oprezno sa riječima i postupcima!

28 travnja, 2022 0 By Admin 2

DJEVICA

Vaš partner već dugo sumnja u vas i vašu ljubav. Vi se niste trudili da mu pokažete koliko ga volite i tu nastaje problem. Taj problem morate što hitnije riješiti ako želite nastaviti svoju vezu. Na vama je da odlučite što želite i da se tako i postavite prema partneru.

 

 

VAGA

Prekrasno iznenađenje od voljene osobe uljepšat će vam današnji dan. Zaboravit ćete na sve probleme koje imate na poslu i danas ćete uživati u ljubavnoj romansi sa vašim partnerom. To je ono što vam je nedostajalo i vaš partner je to shvatio. Zato će vam i pripremiti pravo iznenađenje koje će vašu vezu ponovo podići na viši nivo.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš posao vas previše opterećuje i postao vam je prenaporan. Morate shvatiti da će posao i dalje ići bez obzira na vaše brige. Opustite se i pokušajte vaš posao shvatiti kao nešto što ide iz dana u dan. Nekada je dobro, nekada loše, ali to je samo obaveza koju morate ispuniti. Ne dajte da to toliko utiće na vaš život.

 

 

STRIJELAC

Potreban je hitan razgovor sa partnerom i taj razgovor obavite danas. Morat ćete riješiti neke stvari i postaviti ih na pravo mjesto. Nemojte odugovlačiti nego svoju sudbinu riješite što prije.

 

 

JARAC

Stres zbog loše financijske situacije je prisutan kod vas već neko vrijeme. Na žalost, situacija se neće tako brzo popraviti pa vas očekuje još više briga. Ne dozvolite da vam stres utjeće na zdravlje jer bili pod psihozom ili ne, isto vam se piše.

 

 

VODOLIJA

Potreban vam je odmor, a prilika za zasluženi odmor pojavit će se u toku dana. Iskoristite to vrijeme da napunite baterije i da ostatak dana provedete u romantičnom društvu sa vašim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas povedite računa o vašim postupcima prema partneru jer će i mala iskra izazvati veliki požar. Vaš partner je pod stresom zbog financijske situacije i ne treba mu vaše pametovanje. Smirite situaciju dok je vrijeme da poslije oboje ne bi ispaštali.

Stranice: 1 2