LJUBAVNI HOROSKOP za 28. April: U trenu se sve PROMIJENI – OVAJ znak će danas konačno biti SRETAN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. April: U trenu se sve PROMIJENI – OVAJ znak će danas konačno biti SRETAN!

27 travnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Prilika da započnete ljubavnu vezu ukazat će vam se danas i tu priliku nemojte propustiti. Dosta vremena ste proveli sami i sada je došlo vrijeme da prepoznate ljubav ponovo. Ne ustručavajte se reći što osjećate jer ćete tako pokazati da vam je stalo do te osobe.

 

 

ŠKORPIJA

Danas je dan da konačno riješite probleme koji vas muće. Razgovor sa partnerom riješit će sigurno sve, samo morate skupiti hrabrosti i prvi reći što mislite. Zvijezde su vam danas sklone i sve će se završiti na najbolji mogući način za oboje.

 

 

STRIJELAC

Uživajte danas sa partnerom i ne dozvolite da itko naruši vašu intimu. Danas je dan za romantično uživanje u vašoj ljubavi. Takvi dani nisu česti pa današnji iskoristite najbolje što znate.

 

 

JARAC

Dobit ćete priliku da sa partnerom odete na jedno krače putovanje i da vratite romantiku u vašu vezu. Nemojte tu priliku nikako propustiti jer vaša ljubav je najvrijednije što oboje imate. Romantičan izlet vratit će sreću u vašu vezu.

 

 

VODOLIJA

Vaš partner vas obasipa nježnošću i vama to godi. Uživajte u tome ali pokušajte i vi napraviti nešto lijepo za partnera. Barem povremeno razveselite partnera bilo kakvom sitnicom, sve će vam se to višestruko vratiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaš partner vas se poželjeo jer vrlo malo vremena provodite zajedno. Posao i obaveze ne bi trebali biti razlog za tako malo vremena provedenog zajedno. Promijenite nešto pod hitno i posvetite se onome što vam je zaista bitno u životu, a to je vaša ljubav.

Stranice: 1 2