DNEVNI HOROSKOP za 28. April: Vodoliji će se posrećiti, Ovan mora biti spreman na sve, Bik saznaje nešto vrlo bitno…

DNEVNI HOROSKOP za 28. April: Vodoliji će se posrećiti, Ovan mora biti spreman na sve, Bik saznaje nešto vrlo bitno…

27 travnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Današnji susret sa bivšom ljubavi probudit će u vama stare uspomene. Osjećat ćete se rastreseno i nećete znati što vas je snašlo. Da li se osjećaj ljubavi vratio ili su to samo uspomene iz prošlosti koje su se ponovo pojavile? Na to pitanje samo vi možete dati odgovor.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ste odlučili oraspoložiti vašeg partnera i prirediti mu iznenađenje. Zvijezde će biti uz vas u vašem naumu pa će današnji dan ostati u lijepom sjećanju i za vas i za vašeg partnera.

 

 

STRIJELAC

Nervoza će obilježiti dan koji je pred vama. Nesuglasice u obitelji utjecat će na vaše postupke i na poslu, pa ćete si sami stvoriti probleme. Težak dan je pred vama i morat ćete se dobro pomućiti da prebrodite loše stvari. Poslije kiše dolazi sunce, neka vas to vodi i pomogne vam kada vam je teško.

 

 

JARAC

Vrijeme je da se uozbiljite i počnete rješavati svoje probleme. Vaši poslovni problemi vam stvaraju veliku psihozu koja se prenosi i na vaš ljubavni život. Stanje nije dobro po vas, a uskoro bi moglo biti i puno gore, ako se ne trgnete i počnete rješavati probleme.

 

 

VODOLIJA

Danas će vam zvijezde konačno biti naklonjene nakon dugog vremena. Sada je vrijeme da se posvetite onome što planirate i da to i ostvarite. Zvijezde će vam pomoći u tome, a na vama je da čvrsto odlučite i krenete u realizaciju onoga što ste si zacrtali.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Sretan dan za vas je upravo današnji dan. Imat ćete puno razloga za sreću jer će sve teći po planu. Uza sve to, doživjet ćete i ugodno iznenađenje koje će vam od srca prirediti vaš partner. Imat ćete predivan dan kakav se samo poželjeti može.

Stranice: 1 2