TOKOM OVE SEDMICE: Djevica će imati više novca, Bik FRUSTRIRAN, Blizancima će trebat STRPLJENJE, Rak ŠOKIRAN, Vagi neće biti lako…

TOKOM OVE SEDMICE: Djevica će imati više novca, Bik FRUSTRIRAN, Blizancima će trebat STRPLJENJE, Rak ŠOKIRAN, Vagi neće biti lako…

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom ove sedmice: Grupna aktivnost mogla bi dovesti do rasprava o poznatim neriješenim misterijama. Jack Trbosjek, Crna Dalija, istina o O.J. Simpsona i drugi intrigantni problemi mogli bi zainteresirati sve prisutne i dovesti do nekih animiranih rasprava o mogućim rješenjima. Možda biste željeli napraviti mentalne bilješke o idejama do kojih svi dolaze. Svako moguće rješenje moglo bi vam puno reći o osobi koja ga predlaže!

 

BIK

Stvari u karijeri mogu biti stavljeni na čekanje, jer važne komunikacije koje očekujete ne stignu na vrijeme. Kako ste nestrpljivi da zaključite stvari koje su uključene, mogli biste se izluditi od frustracije. Nemoj to raditi. Nađite nešto drugo za raditi dok čekate i vrijeme će brže proći. Uz to ćeš nešto napraviti. Vaša primarna briga bit će riješena, samo ne kada ste se nadali. Budi strpljiv!

 

BLIZANCI

Možda imate planove za druženje s prijateljima i vjerojatno se tome veselite. Međutim, kašnjenja bi vam mogla stati na put, iako vjerojatno nećete dopustiti da vas zaustave. Vaša koncentracija i ustrajnost su više nego inače, pa je malo vjerojatno da ćete danas odustati od svega što započnete. Stoga je ovo dobar dan za početak ili nastavak projekata koji vam puno znače.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Mlada bi kolegica mogla napustiti vaše radno mjesto pod čudnim okolnostima, a to bi vas moglo šokirati. Možda vam je ova osoba bila prilično draga i zapitate se o istini koja stoji iza odlaska. Tračevi mogu brujati, ali ne obraćajte pažnju na to. Vjerojatno je to zdravstveni problem, ali nikome, uključujući vašeg kolegu, nije ugodno razgovarati o tome.

 

LAV

Kratka putovanja u vašem susjedstvu mogu biti gotovo nemoguća zbog čimbenika koji su iznad i izvan vaše kontrole, kao što su promet, građevina ili oboje. Ako trebate obaviti zadatke, odložite ih. Ako možete, hodajte ili vozite bicikl. Međutim, ako morate ići autom, pobrinite se da sa sobom imate svoju omiljenu glazbu kako biste mogli nešto učiniti dok čekate u prometu. Inače ćete poludjeti od dosade.

 

DJEVICA

Vaš naporan rad na poslu može izgledati kao da se konačno isplati, jer svi znakovi ukazuju da vam predstoji povišica, unapređenje ili drugi oblik napredovanja. Vaša ambicija i koncentracija doveli su i vodit će do značajnog postignuća, što nije vjerojatno da će promaknuti pozornost onima iznad vas u hijerarhiji. Izvucite zadovoljstvo svojim postignućima i nastavite kako jeste.

VAGA

Duhovne pojave mogle bi dovesti do vrlo snažnog iskustva iscjeljivanja. Potisnute traume iz prošlosti mogle su isplivati ​​na površinu i biti obrađene i oslobođene. Zbog toga biste se mogli osjećati prilično ošamućenim, jer bi ovo čišćenje moglo otvoriti jaz u vašoj psihi. Ne brinite; na kraju će se umjesto psihičkog smeća ispuniti novim saznanjima i spoznajama! Za sada prošetaj. To će vam razbistriti glavu i pomoći vam da se nosite sa svime.

 

ŠKORPIJA

Ovo nisu dani za rješavanje papirologije, osobito ako se radi o novcu. Vaši mentalni procesi su sporiji nego inače i možda ćete otkriti da vas lako ometaju. Ni vaše raspoloženje neće biti baš dobro, pa bi bilo dobro pričekati nekoliko dana prije nego što se uhvatite u koštac s ovakvim zadacima. Ako je posao hitan, zatražite pomoć. Moći ćete ostati fokusiraniji ako to učinite.

 

STRIJELAC

Učenje u samoći moglo bi vam se svidjeti. Novo zanimanje zaokupilo je vašu maštu pa se možete odlučiti opustiti kod kuće ili u knjižnici kako biste saznali više o tome. Vaša koncentracija je visoka, kao i vaša ustrajnost, pa će sve što započnete vjerojatno uspjeti. Loša strana je što možete napregnuti oči ili zadati glavobolje pokušavajući postići previše odjednom. Tempirajte se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Voliš li detektivske priče? Ako je tako, možda će vam biti korisni danas dok igrate ulogu Sherlocka Holmesa. Predmet koji nedostaje, intelektualni problem ili neka vrsta misterije mogli bi vas učiniti dovoljno znatiželjnim da tražite istinu. Ovo je dobar način da trenirate svoje sposobnosti zapažanja, iako će intuicija vjerojatno igrati važnu ulogu u vašem uspjehu. Idi na to i zabavi se!

 

VODOLIJA

Komunikacija s partnerima će vjerojatno biti loša ili nepostojeća. Ovo nije vrijeme za ulazak u pregovore o ugovoru ili druge rasprave koje bi mogle bitno utjecati na vašu budućnost. Prevladavajuće raspoloženje je palo, pa što god danas odlučite može odražavati to raspoloženje. Možda bi bilo najbolje pričekati nekoliko dana dok svi ne budu u pozitivnijem raspoloženju. Drži se.

 

RIBE

Nova otkrića koja zaokupljaju vašu maštu mogla bi vas zateći kako većinu dana provodite zarobljeni u svom domu i učite što više možete. Sve ukazuje na to da nećete htjeti raditi puno više, ali važno je zapamtiti da pravite pauze i malo vježbate tijekom dana. Pomicanje tijela i istresanje nabora u mišićima mogu pokrenuti i vaš um.