Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 25. aprila do 1. maja 2022.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, pred vama je VRLO TEŠKA SEDMICA od 25. aprila do 1. maja 2022.

25 travnja, 2022 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Čini se da je ovo tjedan u kojem vas uhvate kako radite nešto što ne biste trebali raditi, Vaga. To bi vrlo dobro moglo značiti da vas uhvate u varanju partnera. Ponekad od koketiranja odeš predaleko.

Ponašate se kao da ste samo dobri, ali znate što radite; izvlačili ste se s ‘dobrim’ činom veći dio svog života, ali ovaj put ćete biti iskorijenjeni, a ono što ste nazvali ‘biti fin’ bit će prozvano onim što zapravo jest: varati svog bračnog druga i raspolagati svim svojim poštovanjem prema njemu.

Retrogradni Pluton nikome ne pristaje baš najbolje, ali vas je zakačio, Vaga. Vrijeme je da platite sviraču, a ovaj tjedan izgleda kao da će iznijeti svo vaše prljavo rublje. Možda biste željeli iznajmiti taj privatni otok za koji ste uvijek govorili da hoćete, ako vas uhvate. Pa, pogodi što? Uhvaćen si. Ovo je tjedan. Oči otvorene!

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Čovjek bi pomislio da bi svi ovi Plutonovi tranziti dobro funkcionirali sa Škorpionom vaše veličine, a opet, s retrogradnošću pri ruci, djeluje kao šteta vašem stilu.

Navikli ste se baviti stvarima na određeni način; ono što radi za vas, ne mora nužno raditi i za druge. Volite kontrolirati ishod i ljutite se na iskustva koja vam oduzimaju kontrolu iz ruke. Tako vam se ovaj tjedan uvuče pod kožu.

Ono što planirate, ne uspijeva, a to je zato što, bez obzira na to koliko mislite da ste u nečemu dobri, u igri su sile koje vas vraćaju nazad.

Ono što je dobro je da ti zastoji nisu ozbiljni; Vaše zdravlje je u dobrom stanju i ništa ne prijeti vašem ljubavnom životu.

Međutim, ono što je u pitanju je vaše strpljenje i vaš osjećaj nervoze. Ne volite se osjećati pretjerano tjeskobno, ali ovaj tjedan će vam povećati razinu tjeskobe. Uzmite biljni čaj i smjestite se.

Stranice: 1 2