Ljubavni par kojeg odabereš OTKRIT će ti KADA ĆEŠ PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI i tvoju LJUBAVNU SUDBINU

Ljubavni par kojeg odabereš OTKRIT će ti KADA ĆEŠ PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI i tvoju LJUBAVNU SUDBINU

23 travnja, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku onda vjerojatno sanjate i maštate o danu kada ćete zasjati u najraskošnijoj haljini, a to je vjenčanica. Možda ste u vezi koja je skoro došla do samog čina vjenčanja, ali do toga nije došlo. Obostrani strah od zajedničkog života, braka i svega što to nosi, pobijedio je želju i vaše vjenčanje se nije ostvarilo. Kako god bilo, izgleda da osobi sa kojom ste u vezi odgovara ovako i bez potpisa i braka.

Nekada i to nije loše, ali svejedno se ne može usporediti sa krunom ljubavi koja se naziva brak. Morat ćete izvršiti pritisak na partnera ukoliko zaista želite brak i ukoliko ste zaista sigurni u to da želite. Ako postoji prava ljubav, onda ne bi trebala biti ni jedna prepreka za tim činom. Ako ipak postoje dvojbe oko toga, možda da se zapitate da li vaš partner zaista želi sa vama provesti ostatak života ili ipak ne. Ukoliko niste u vezi, onda ste ovu sliku mogli izabrati jer ste izgubili svaku nadu da ćete jednom zasjati u ovakvoj ljubavnoj sreći.

Dio vas pati od želje za ovakvom ljubavnom srećom. Veliki ste emotivac pa vam nije strana ni suza radosnica na vjenčanjima. Ne gubite nadu jer ćete i vi osjetiti ovakvu sreću. Vama će već idući mjesec sretna zvijezda poslati jednu osobu u vaš život. Ta osoba će se početi boriti za vašu naklonost i ljubav. Vama će naredni period donijeti ljubavnu sreću o kakvoj od uvijek sanjate.

 

TREĆA SLIKA:

Ovu sliku su mogle izabrati samo osobe koje su zaljubljene u život i u ljubav. One osobe kojima život bez ljubavi nema smisla. Vama nije neophodno da budete u braku. Vama je sasvim dovoljan i zajednički život sa osobom koju volite i koja naravno voli vas. Ne bježite od braka, ali ono što je vama bitno je ljubav, pa bilo to u braku ili bez braka. Ako ste izbrali ovu sliku onda ste vjerojatno duboko razočarani u ljubav.

Ljubav vam je donijela samo patnju i ponekad se pitate hoćete li ikada imati pored sebe osobu koja će vas voljeti i poštivati. Ipak, ne prepuštate se takvim mislima i vjerujete da će se ipak takva osoba pojaviti u vašem životu. Vi ne želite biti sa nekim tko vas potpuno ne osvoji samo zato da ne budete sami.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

I to je posve ispravno. Takve veze vam samo opet mogu donijeti gorka iskustva. Vi strpljivo čekate na svoju srodnu dušu, a vaše strpljenje će se isplatiti, jer će te vi u vrlo bliskoj budućnosti upoznati osobu sa kojom ćete već ubrzo osjetiti da je to “ono nešto” što vam je u dosadašnjim vezama falilo.

Stranice: 1 2