DO KRAJA APRILA: Za jednog zodijaka ovo će biti NAJLJEPŠI DANI u ŽIVOTU!

DO KRAJA APRILA: Za jednog zodijaka ovo će biti NAJLJEPŠI DANI u ŽIVOTU!

25 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav koju osjećate više nije tako jaka, ali svjesni ste mirne i ustrajne dubine nekih vaših veza. Usporite prije nego što prekinete veze koje vas podržavaju i donose stalni osjećaj radosti u vaš svijet.

Potrebna su vam čvrsta prijateljstva koja će vas držati na dobrom mjestu i podržavati vas u nekim velikim planovima, promjenama i oslobađajućim izgledima koje neće biti lako manifestirati.

 

BIK

Ako se nosite s gubitkom, sasvim je u redu dati si vremena za tugovanje umjesto da slavite stvari u životu koje vam se trenutno ne čine važnima. S druge strane, oni koji su u posljednje vrijeme imali stabilnost i pozitivna iskustva u životu, mogli bi naletjeti na potrebu da učine nešto izvanredno i potpuno drugačije, kako bi proslavili život.

Uzmite si vremena s bilo kojim internim procesom. Ne žurite i mnoge stvari u vašoj budućnosti zahtijevaju plan i dovoljno strukture.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Želite očistiti svoje tijelo i svoj život od toksičnih utjecaja svih vrsta. Ovo je vrijeme za implementaciju promjena o kojima razmišljate već neko vrijeme i utemeljenje, manifestiranje ideja i vizija koje biste željeli primijeniti na svoju dnevnu rutinu i osobu koja pokušavate postati.

Svaki dan može izgledati kao duboko ukorijenjena bitka ako se nosite s krivnjom i preispitujete se o prošlosti. Pustite se i usredotočite se na ovaj trenutak u vremenu, gdje su stvari zapravo rješive.

 

RAK

Stvari su dosegle svoju granicu i točka loma se ne može zanemariti. Bili ste uvjerljivi, dosljedni i tvrdoglavo posvećeni određenim ciljevima, ali ako ste jedan previše puta podbacili, možda niste bili u skladu sa svojim talentima i stvarima koje uistinu zaslužujete.

Ovaj put pratite tok emocija, dajući vam prostor da osjetite sve što je iskreno i ukorijenjeno u vašem srcu. Ne morate ići nikakvim stopama ili se držati bilo kojeg smjera koji je izgubio sjaj inspiracije ili ljubavi.

 

LAV

Bradati sup ima prehranu koja se sastoji od otprilike 90% kostiju. Vidite da se situacija može iskoristiti na neobične načine, do posljednjeg detalja, ali niste sigurni koja je vaša uloga u tom procesu. Čini se kao da nikada niste imali pravo iskustvo s nekim problemima, a ni danas vam se ne da tražiti.

Vaša glava je negdje drugdje i ne možete zadržati fokus na stvarima koje vam se čine racionalnim prioritetom. Možda bi vaše unutarnje potrebe trebale biti vaš prioritet, bez obzira na vanjske ciljeve.

 

DJEVICA

Nije lako dopustiti drugima da vjeruju u što god oni vjeruju i nastaviti s vašim životom od nezdravih kritika i dijaloga koji ne vode nikamo. Neke promjene mogu se napraviti samo u vezi kada se oboje ljudi žele boriti za isti cilj i izgraditi svoju vezu na zdravijim temeljima.

Ne možete nositi tuđi teret i tražiti poštovanje u kontaktu. Svatko ima pravo i privilegiju nositi se sa svojim vlastitim zadacima i vlastitim poteškoćama u životu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2