U ZADNJIM DANIMA APRILA dolazi do promjena koje OVI znakovi ni u snu NE OČEKUJU…

U ZADNJIM DANIMA APRILA dolazi do promjena koje OVI znakovi ni u snu NE OČEKUJU…

25 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Dvojnik Daniela Radcliffea za ulogu Harryja Pottera doživio je ozljedu na setu zbog koje je ostao paraliziran. Ponekad je opasno zauzimati se za nekog drugog i voditi bitke koje nisu tvoje ili preuzeti uloge koje dovode do situacija u kojima zapravo ne želiš biti dio.

Razmislite o odnosima koji su vas doveli do određene točke i zapitajte se jeste li doista slijedili svoje talente ili vas vodi sila navike da ostanete na određenom putu.

 

BIK

Ne želite zauzimati stranu ili štititi one koji se mogu zaštititi. Ovo je nezgodno vrijeme kada je potrebna neka distanca, ali neće je biti lako zadržati je i ostati taktičan i nježan dok se odnosite prema drugim ljudima. Očekivanja od vašeg okruženja tu su kao informacije.

Sila nečijih uvjerenja ne bi trebala ni na koji način definirati vaš put, ako ne smatrate da su iskreni i podržavaju vaše autentično Ja i vaše srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Najveća ambasada na svijetu je američko veleposlanstvo u Iraku. Možda ćete uložiti puno novca ili razmisliti o vrijednosti određenih stvari u vašem svijetu, otkrivši da ste bili predaleko od svoje srži i ciljeva koji vas trenutno najviše privlače.

Čini se da neki od vaših izbora govore o nesvjesnim potrebama i stvarima za koje niste sigurni da ih uistinu želite. Instinkti su tu da vas vode čak i kada niste u potpunosti svjesni njihovog utjecaja.

 

RAK

Niste spremni kršiti pravila koja vas štite, čak ni ako se osjećate sigurno u nečijoj prisutnosti. Veze su zeznute, izvlače vas iz vaše zone udobnosti i dok oslobađaju vaš duh, dovode vas u neku vrstu opasnosti ili štetne energije koje žude za raspetljavanjem i prepoznavanjem.

Nemojte stajati predugo na mjestima koja su vam bolna i preteška za srce. Ako ne njegujete vlastito emocionalno stanje, nitko drugi neće vidjeti potrebu za tim.

 

LAV

Imate želju da se oslobodite i tražite slobodu i osobni prostor koji je izgubljen u određenim odnosima. Niste gotovi s nevoljama iz prošlosti, ali su neki obrasci konačno zreli da se razbiju i spremni ste krenuti dalje od točaka stagnacije.

Ima se čemu nadati, a budućnost donosi obećanje stvari koje niste imali priliku stvoriti u svom životu. Ipak, ovo nije vrijeme za očekivati ​​čuda i potrebno vam je neko vrijeme da se regenerirate i izliječite od štetnih iskustava.

 

DJEVICA

Želite stvari dovesti do njihove krajnje točke, gdje nema ni pogleda ni povratka. Ovo je vrijeme završetaka, teškoća koje se više ne mogu tolerirati i veza koje vam vežu srce i godinama vas drže nemirnim. Svaki predstavnik ovog znaka koji se osjećao isključenim iz sustava spreman je uzeti iskorak u vjeru i otresti se onoga što je nezdravo i ne podržava.

Obratite posebnu pozornost na svoje talente, posebno one koji su zanemareni ili odbačeni. Ne trebate potvrdu iz vanjskog svijeta da biste dali vrijeme dragocjenim stvarima koje vas čine cjelovitima.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2