LJUBAVNI HOROSKOP za 22. April: Bit će ovo dan VELIKIH EMOTIVNIH RASPLETA, ali i ZAPLETA – sve se mijenja…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. April: Bit će ovo dan VELIKIH EMOTIVNIH RASPLETA, ali i ZAPLETA – sve se mijenja…

21 travnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vaša ljubavna sreća bi vam trebala biti na prvom mjestu. Posao je bitan, ali nije bitniji od ljubavi. Ne opravdavajte sebe sa puno posla koji imate, već pokažite partneru da je ljubav na prvom mjestu. Iskoristite današnji dan da pokažete partneru da ga zaista volite i da je ljubav ta koja je najbitnija.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša luda zaljubljenost stvorit će vam probleme na poslu. Manjak koncentracije dovest će do pograšaka koje ćete dugo ispravljati. Ljubav je ljubav, ali pokušajte na poslu razmišljati o poslu. Ljubav vam neće pobjeći, imat ćete dovoljno vremena i za romantiku.

 

 

STRIJELAC

To što ne uspjevate naći osobu sa kojom biste započeli ljubavnu vezu, većim dijelom je i vaša krivica. Izađite iz kuće već danas, među ljudima se krije osoba koja će vam ukrasti srce.

 

 

JARAC

Stanje u vašoj ljubavnoj vezi se popravlja iako vi i dalje gajite neke sumnje u partnera. Današnji dan će vam donijeti konačan mir po tom pitanju jer ćete shvatiti da nikakvog razloga za sumnju nemate. To će vas ponovo približiti partneru i smiriti uzavrelu situaciju.

 

 

VODOLIJA

Želite neke promjene u vašoj vezi ali ih očekujete samo od partnera. Ako doista želite bolju ljubavnu vezu, krenite prvo od sebe i promijenite vaš odnos sa partnerom. Tada će sve ići lakše i uspjet ćete održati vašu vezu stabilnom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ludo ste zaljubljeni u svog partnera i svaki tuđi pogled prema njemu izaziva ljubomoru kod vas. Danas ćete se naći u situaciji kada će jedna osoba željeti vašeg partnera i to neće kriti. Pokušajte se suzdržati od eksplozije gnjeva prema toj osobi jer time nećete postići nikakav učinak.

Stranice: 1 2