Tri horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom mjeseca nasuprot Urana od 21. aprila 2022.

Tri horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom mjeseca nasuprot Urana od 21. aprila 2022.

20 travnja, 2022 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Toliki dio svog života provodite strukturirano i sposobno, da počinjete potiskivati ​​svaki osjećaj sumnje ili kaosa. A kaos je upravo ono što osjećate iznutra kada je u pitanju vaš odnos s partnerom.

Mjesec nasuprot Uranove energije gura vas do granice, i dok ne želite ljuljati čamac, nećete moći potisnuti ljutnju prema toj osobi.

Previše puta su ti pogriješili, a ti si to prihvatio. Znate od čega je ova osoba napravljena, i iako znate da sami niste savršena osoba, možete uzeti tek toliko prije nego što postanete pregrijani nuklearni reaktor.

Pokušali ste i ništa ne radi, a sada to više ne možete zadržati za sebe. Ovaj dan će otvoriti vrata gruboj i neugodnoj komunikaciji… ali možda će biti potrebno ako želite pronaći mir.

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ne sviđa vam se osoba koja ste postali, i to nije zato što ste odjednom otkrili nešto o sebi što je neukusno, nego zato što vam se ne sviđa činjenica da niste progovorili o svojoj vezi. Boli te i to si zadržao za sebe.

Uz Mjesečevu opoziciju prema Uranu na nebu, osjećat ćete se nadahnutim da progovorite i kažete što vam je na umu, ali hoćete li?

Hoćete li prekinuti ovu razvučenu smiješnost koja je postala vaša veza ili ćete potpisati ugovor na još nekoliko godina nezadovoljstva?

Ovo je na vama, Vodenjače. Niste osoba koja će samo sjediti i uzimati, ali to je upravo ono što ste radili, a sve što ste dobili je mržnja prema sebi i osjećaj da ste ozbiljno protraćili vrijeme. Napravite potez i poštedite se boli. Otvori usta i reci što ti je na umu.

Stranice: 1 2