Netko bi KONAČNO mogao dobiti SVE ono što iskreno i od srca ŽELI!-/

Netko bi KONAČNO mogao dobiti SVE ono što iskreno i od srca ŽELI!-/

20 travnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Uživate u ljubavnoj sreći i tu sreću vam nitko ne može pokvariti. A sad će vam doći i jedan poziv koji će sa sobom donijeti fantastičnu poslovnu ponudu. Zvijezde su vas odlučile nagraditi na svim planovima vašeg života.

 

 

ŠKORPIJA

Donijet ćete odluku na koju vaša voljena osoba sigurno ne računa. Nakon dugo razmišljanja, ipak ste odlučili prekinuti ljubavnu vezu. Partner vas je jako razočarao i nikako to niste uspjeli prihvatiti i oprostiti, nego baš naprotiv, gotovo da više ništa ne osjećate prema partneru.

 

 

STRIJELAC

Pred vama su dani u kojima ćete blistati od sreće. Zvijezde vam šalju ljubavnu, ali i novčanu sreću. Šalju vam vijesti na koje dugo čekate. U ova 3 dana ćete se mnogo odmoriti, ali i mnogo radovati.

 

 

JARAC

U danima koji dolaze nećete imati baš nikakvih briga i problema. Pratit će vas sreća zvijezda i sve ćete sa lakoćom raditi. Ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje. Čak ni jedna nesuglasica sa jednom osobom koja vam i nije od neke važnosti. Dolaze vam dani u kojima ćete biti sretni.

 

 

VODOLIJA

Pred vama su dešavanja koja će vas usrećiti najjače. Napokon dolaze dani na koje dugo čekate i napokon će vam se sreća osmjehnuti. Novčani dobitak koji će biti rješenje za mnoge probleme.  Ljubav također donosi sa sobom lijepe, zaljubljene i romantične trenutke.

 

 

RIBE

Petak sa sobom donosi jako puno nervoze, stresa, ljutnje, ali i loših vijesti. Neke zle osobe svašta će vam napričati o vašoj voljenoj osobi. Vi nećete imati strpljenja provjeriti te informacije, već ćete pravo pred partnera, a potom će doći do velikih nesuglasica. Tek krajem nedelje ćete uspjeti izgladiti odnose, a vi ćete biti dužni jednu ispriku, jer ništa nije istina što su vam napričali.

Stranice: 1 2