3 horoskopska znaka koji će KONAČNO PRONAĆI SVOJU ISKRENU i PRAVU LJUBAV za vrijeme Mjesečevog kvadrata od 22. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO PRONAĆI SVOJU ISKRENU i PRAVU LJUBAV za vrijeme Mjesečevog kvadrata od 22. aprila 2022.

20 travnja, 2022 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Mjesec u kvadratu sa Saturnom vas tjera da pretpostavite sve, uključujući i vlastitu prosudbu kada su u pitanju ljubav i romansa. Jeste li trenutno u pravoj vezi ili je ovo samo još jedan primjer kako gubite vrijeme čekajući da se dogodi nešto bolje?

Mjesec u energiji Jarca tjera vas da pomislite da vam možda nije suđeno ništa bolje i da se morate zadovoljiti svime što dobijete…ali vaše srce vam govori: “NE!”

Želite više od života i ljubavi, a budući da zaista želite biti sretni, s osobom, slat ćete svjetionik želje u svemir, gdje će vas tranziti ne samo ‘čuti’, već i pomoći vi u pronalaženju te posebne osobe.

Vi ste vrlo, vrlo posebni i da biste bili u vezi s vama, u osnovi ‘mora’ biti savršen. Ono što zvuči kao zahtjev koji traži previše, ispostavit će se kao otvorena vrata mogućnosti kroz koja možete proći. Ovaj put vas vodi do vaše prave ljubavi. Da, moguće je, Vaga.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Ti samo želiš ljubav, to je sve. Ne želite igrati na terenu, ne želite milijun ljubavnika i ne želite skupljati romantično iskustvo. Vi samo želite tu jednu osobu i onda biste bili zadovoljni da to učinite svaki dan. Trenutno vas podržava Mjesečev kvadrat Venera, što vam danas apsolutno ide u prilog.

Budući da je vaša želja tako jednostavna, lako se ostvaruje; svemir vidi vašu jednostavnu želju i ima svu moć da vam pruži ono što želite.

Prava ljubav za vas je na putu; samo moraš vjerovati da je to istina u ovom slučaju. Znate da su vaši zahtjevi mali, ali precizni; skromni ste u tom pogledu.

Niste panični jer se ovo neće dogoditi, ali niste vjerovali da će se dogoditi. Tu dolazi današnji dan da vam pokaže da je svemir cijelo vrijeme slušao. Prava ljubav će vam se otkriti, Ribe.

Stranice: 1 2