3 horoskopska znaka čiji će BIVŠI ODJEDNOM ŽELJETI biti PRIJATELJ tijekom sezone Bika koja počinje 21. aprila i traje do 20. maja 2022.

3 horoskopska znaka čiji će BIVŠI ODJEDNOM ŽELJETI biti PRIJATELJ tijekom sezone Bika koja počinje 21. aprila i traje do 20. maja 2022.

20 travnja, 2022 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Uskoro ćete proći kroz veliku promjenu u svom životu i svom stavu. Ovo se odnosi na vaše osjećaje prema bivšem, a kada kažemo, “Vaš bivši”, znate da postoji samo osoba koju imate na umu. TAJ ex. To je bio netko koga si upoznao iznutra i izvana, a ako ćeš biti iskren prema sebi, poznaju te bolje od bilo koga drugog.

Zbog toga što je život bio, pa, život, stvari su se pokvarile i prije nego što ste to znali, veza je bila na kamenu i iz minuta u minut krenula prema jugu. Dok ste oboje dotaknuli dno, više nije bilo riječi, samo gorka ogorčenost i nemogućnost da vidite dobro jedno u drugome.

Vrijeme, kako kažu, liječi sve rane, a baš se dogodilo da vrijeme liječi ranu baš ove veze. Možete očekivati ​​ponovnu prijateljsku vezu s bivšim. Bez skrivenih planova, bez iznenadnog napada; samo koncept ponovnog prijateljstva. To je moguće u tvom slučaju, Rak.

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ponekad se umorite od vlastitog ponosa koji vam stoji na putu. Jednom ste bili jako zaljubljeni, a osoba koju ste voljeli osjećala je isto; rasli ste zajedno unutar granica romanse, pa ste oboje počeli postavljati ograničenja za ono što je dopušteno. Ono što je započelo kao lijepo prijateljstvo polako se, ali sigurno, pretvorilo u romansu utemeljenu na pravilima, zakonima i idealima.

Nitko od vas nije mogao ispuniti svoja vlastita očekivanja, pa ste, ne obazirući se na lijepo prijateljstvo koje ste razvili, nastavili i samo prekinuli cijelu stvar, uz dekret da se ‘nikad više ne vidite’.

Ipak, oboje vam užasno nedostajete i želite da se nešto može riješiti. Imaš sreće, Škorpione, jer je ovo sjajno vrijeme, astrološki, da se s ovim bivšim vratiš na prijateljsku razinu. Bol se pretvorila u prah; sada ste spremni ponovno živjeti.

S njim više nećete biti u romantičnoj vezi, a to vam oboma zapravo zvuči dobro. Bez pritiska, i sva zabava i dijeljenje koje dvoje prijatelja mogu imati.

Stranice: 1 2