OVI znakovi su usamljeni i jako DUGO ČEKAJU NA LJUBAV – došlo je vrijeme da VOLE i BUDU VOLJENI…

OVI znakovi su usamljeni i jako DUGO ČEKAJU NA LJUBAV – došlo je vrijeme da VOLE i BUDU VOLJENI…

3 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Položaj planeta znači da možete pronaći sebe kako pokušavate blokirati mogućnost određenog napretka unutar bliskog osobnog odnosa. Vaš partner (sadašnji ili budući) može imati planove ili ideje koje vam se čine previše različitim i možda pomalo ekstremnim. Međutim, možda sebi činite nemilost time što ste tako tvrdoglavi. Već jednom se usudite pustiti dijete u svojoj duši.

 

BIK

Osjećate određeni afinitet prema nekome koga ste nedavno upoznali i čini vam se da se s njim u dubini svog bića, kao i na vrhuncu svog intelektualnog razumijevanja, slažete. Položaj planeta pomaže vam da to razumijevanje donesete kući, i vi uočavate koliko ste sretni što ste došli u kontakt s osobom s kojom se uistinu možete povezati. Ovo miriše na ljubavnu vezu uskoro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebeska atmosfera može dopustiti da se u vašem srcu otvore mala vrata – ona koja inače držite zatvorena, osim u posebnim prilikama kada se osjećate dovoljno sigurnim da istražite što je iza njih. Međutim, tolika je snaga osjećaja koji doživljavate da se prepuštate moći koja kao da topi sve vaše strahove od povrijeđenosti i odbačenosti.

 

RAK

Teško vam je tolerirati one koji izgledaju odlučni ostati zaglavljeni u prošlosti, no položaj planeta može ukazivati ​​na to da ste i sami zaglavili na sličan način, samo da ste imali jasnoću to vidjeti. Vaš stav prema važnoj vezi trenutno usporava napredak i mora se promijeniti ako želite vidjeti kakvo poboljšanje želite.

 

LAV

Položaj planeta znači da nemate drugog izbora nego razgovarati o svojim osjećajima. Osoba koju ste toliko dugo priželjkivali kao da će vam kao živo srebro izmaći iz ruku, ako nešto ne učinite prilično brzo. Možda ste pokušali izbjeći ovu temu, ali sada se morate pozabaviti činjenicom da postajete tiho opsjednuti. Krenite u napad i bit će upravo onako kako priželjkujete.

 

DJEVICA

Ne dopustite da neka uporna misao otruje visoko mišljenje koje imate o nekom vama bliskom. Planetarna usklađenost može vam otežati da ne sumnjate u najgore, iako duboko u svom srcu jako želite vjerovati u najbolje. U ovom slučaju, bolje je slušati svoju intuiciju, a sve druge negativne ideje ostaviti po strani.

VAGA

Sadašnja astralna konfiguracija znači da ste ozbiljno razmišljali o određenoj vezi. Ova dilema može doći do izražaja kada uzmete u obzir sve ono što je pozitivno u tome što ste zajedno i sve što nije tako dobro. Ovo možda nije vrsta problema koju možete riješiti samo logikom; morate pronaći pravu perspektivu – onu koja odgovara na sva vaša pitanja.

 

ŠKORPIJA

Ne možete se baš pretvarati da su vaše namjere, što se nekoga tiče, potpuno nevine. Položaj planeta vas čini svjesnim da ste s njima bili povezani na jednoj razini, a da se cijelo vrijeme nadate da će se to promijeniti i da biste mogli postati ljubavni interesi. Možda ćete se morati ozbiljno pozabaviti ovom situacijom i razmisliti o poduzimanju mjera ako želite da se stvari pomaknu naprijed.

 

STRIJELAC

Postoji način zaobići sve ako dobro pogledate i ako ste dovoljno odlučni. Poravnanje planeta ukazuje na to da tražite rješenje za niz prepreka koje kao da stoje na putu obećavajućem odnosu, sprječavajući ga da napreduje onako glatko kako biste željeli. Ključ nije u tome da ih vidimo kao probleme, već kao jedinstvenu priliku.

 

JARAC

S obzirom na položaj planeta, možda ćete imati problema s odlučivanjem hoćete li slušati svoje srce ili glavu. Što se tiče određene bliske veze, to bi se sada moglo pokazati kao velika dilema, jer su vaše misli u izravnoj suprotnosti s vašim osjećajima. Budući da vaši osjećaji također mogu biti izrazito mutni, možda bi bilo najbolje pristati prije nego što donesete bilo kakve ishitrene odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako želite da se stvari promijene između vas i vašeg ljubavnog interesa, onda bi možda bilo najbolje iskoristiti sadašnju astralnu konfiguraciju da učinite nešto pozitivno. Možda ćete otkriti da se osjećate jako strastveno, pa umjesto da trošite ovu moćnu snagu, zašto je ne iskoristite dobro i pobrinite se da se suočite s važnim problemima i počnete ih liječiti. Slobodni pripadnici ovog znaka će vrlo uskoro pronaći ljubav.

 

RIBE

Upotrijebite omekšavajući i umirujući učinak trenutnog planetarnog poravnanja da uljuljkate sebe i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg) u dublji osjećaj sigurnosti. Dopustite da vas oseka kozmičke plime uroni u gnijezdo snova koji vam oboje daju osjećaj nade, svrhe i smjera. Dopustite da se svi teški sukobi koji su se nedavno pojavili između vas izglade i rastope!